Üdv!
Nem kéne átnevezni a topicot a "titkok kamrájára"! ?
géppuskával cálbataláló smiley!
Mi a paripapimpiért kell titkolózni?
1., esSO csak nehezen meséli el hogyan koptatta tövig a lábtartót,
2., A podhorszkiban született egy kistestvér a GS, a GSF, és a DT után,
3., Alpáron is alakul vmi.
?
Hát egy lábtarton valóban nem érdemes sokat vitatkozni, az igaz
Itt inkább az elv volt érdekes, hogy mi van ha a másik fél a hibás, de egymásközt lerendezik, nincs rendőr, biztositás.Részemről ennyi.
Min? Azon pl, hogy nagyokosan kifejtetted, hogy én biztos nyerészkedni akarok, azért fogom kókányolni a lábtartót. Mintha annyira ismernél!
Lehet, hogy a te köreidben ez így szokás, de én nem így intézem az ügyeimet.
Az meg, hoigy elcsesztem-e, avagy nem, hadd legyen az én dolgom.
Min vagy kiakadva ?
Ezek szerint még le se rendezted az ügyet? Akkor lehet hogy egy kicsit elcseszted, mert utolag már nehéz lenne az igazságodat bizonyitani. Meg kellett volna egy tisztességes, de biztos összegben egyezni, amiből biztos rendbe tudod hozni a mocit és a Suzukis is jól jár mert nem kap büntit meg egyebet.
Bogaram!
Ne nekem címezd, hiszen nem én minősítettem kókányolásnak az általad felvetett javítást! Eléggé kiakadtam én is az itt rólunk értekező kollégákon.
Legalább a szar autójának lett valami baja? Vagy a szemének? Esetleg azt gondolta, h erre tegnap se jöttek, akkor ma is kimegyek megállás nélkül? Hogy utálom az ilyeneket!
És tegnap eldöntöttem: megnyugodhat az Anyukám, soha nem lesz jogsim motorra... lehet fel sem ülök többet!
Háromszázezer forintos közigazgatási bírságot szabtak ki arra a motorosra, akit a 47-es úton 246 kilométeres óránkénti sebességgel mértek be a rendőrök, mondta Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.
Az októberi Csongrád megyei sebességrekordot tartó motorost mozgó ellenőrzés során mérték be, amint a megengedett sebességnél több mint két és félszer gyorsabban hajtott Suzuki GSX-ével.
Szintén 300 ezer forintos bírságot kapott az az autós, aki Nagymágocson, a Szántó Kovács János utcában 136 kilométeres óránkénti sebességgel száguldott a megengedett ötven helyett
Tisztelt uraim.
Mielőtt nagyon beleélnétek magatokat, hogy én mennyit akarok nyerészkedni, meg kókányolok, közlöm, hogy a nagy átbaszás helyett azért kértem Teddyt, nézze meg, hogy van-e csak jobbos, mert még annyival sem akarom a gyereket levenni. A kókányolást sem én vetettem fel, hanem Viktor ajánlotta végszükség esetére.
Tehát ne magatokból induljatok ki!
Ebben igazad van! De a tárgy ugye egy törött lábtartó. Méghozzá úgy törött, hogy kétséges, hogy tartósan javítható-e.
Tény, az én suzuki swiftemet se javíttatnám egy kis horpadás/karc miatt, van rajta máshol is. de mondjuk egy törött tükröt pótolnék! Persze jó hibátlan bontott is.
De a motor esetébe, ami 2,5 éves, és fellöknének (kop-kop ne tegyék) elreped az idom, biztosan ki akarnám cseréltetni! Letörik a lábtartó, karcos lesz a kipuff, nem szeretném, ha össze lenne toldozva-foltozva, hogy kinézzen valahogy, hanem minden korrektül javítva, vagy inkább cserélve.
De szeritnem értetted, és ugyan így cselekednél....
pfúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjj
jjjjjjjjj!