A napokban több bontóssal is beszélgettem, más ügyben (havernak kellettek alkatrészek), De azért rákérdeztem mi van DL-hez, a válasz az volt, hogy szinte semmi, egykét lámpa meg idom.
Egyébként a világ legegyszerűbb dolga, meg kell hegeszteni, ha megvannak a darabjai akkor egyszerű, ha nincsennek akkor ki kell rakatni, és utána reszelővel kimunkálni.
Meg is tudnám neked csináltatni, csak hát 200 km-re lakunk egymástól, és már tél van.
Nagyon úgy néz ki, hogy nem egyforma a két oldali. Pedig akkor nagyobb esély lett volna rá, hogy lehet szerezni. A hátsók meg egészen mások.
Az egyik fül letört, nem is lett meg. A másik már akkor tört le, mikor megpróbáltam helyreigazítani. Az meg is van. Alu-ból van, javítani sem egyszerű.
Nekem csak 2 szezont volt GS-em, új is volt, nem kellett hozzá sok minden. De vannak itt olyanok, akik már járatosabbak az alkatrészek olcsó fellelhetőségében. Biztos, hogy fognak segíteni.
Elég jó árak vannak itt is, nézelődj: www.nagyvas.hu
A két oldal között is, de a hátsó/első között is van különbség. Ádám is csúszott az nsr-rel régen és letörött neki a hátsó. Csak elsőt kaptam bontóban, de matatni kellett vele, hogy fel tudjam rakni. Mondjuk sikerült, de meg kell pontosan nézni, ha van valami a halpiacon.
A letört rész meglett? (az összehasonlítás végett.)
Köszönöm a szíves fogadtatást esSO!Tavasszal szeretnék venni pár cuccot a vasra,ebben kérnék némi tanácsot tőletek.Ki mit-milyet-honnan ajánl.? Pl:első féktárcsa+betét,első gumi,teleszkópszár szimering,kormányvégsúly,markolat.Lánco az nemtom,de azért kíváncsi lennék mennyibe lenne.Sajna mint sokan mások pénzszűkében vagyok,ezért az olcsóbb+oldások érdekelnek.Nekem hátul Heidenau K68-as van,de az nem rossz az árához képest.Az első pedig nagyon kemény keverék,és kopottas is ezért azt muszáj lesz cserélni.Rem tudtok segíteni.Előre is köszi!
Nem hátsó, hanem a jobb első! Hátsóm van nekem is, egyszer találtam az úton.
Gyanús, hogy van különbség a két oldal között.
Még a fékkar is - meg a lábam is - megúszta.
Nem tom, milyen időt mond hétvégére, de csak vasárnap vagyok itthon.
Nekem ebből kezd elegem lenni már nagyon!
Rákérdezek. Most 2 percem van, holnap nem vagyok, de péntekre lesz informésön...
Picsába, remélem nagyobb bajotok nem lett!
www.forgogumi.hu
Nagyon korrektek voltak, és profik, mindenféle emelővel felszerelve. Odaértem, első hátsó gumi csere centirózással beszélgetéssel 40 perc volt.
A napokban több bontóssal is beszélgettem, más ügyben (havernak kellettek alkatrészek), De azért rákérdeztem mi van DL-hez, a válasz az volt, hogy szinte semmi, egykét lámpa meg idom.
Egyébként a világ legegyszerűbb dolga, meg kell hegeszteni, ha megvannak a darabjai akkor egyszerű, ha nincsennek akkor ki kell rakatni, és utána reszelővel kimunkálni.
Meg is tudnám neked csináltatni, csak hát 200 km-re lakunk egymástól, és már tél van.
Vagy egy kicsit utánanézni melyik motoré ugyanez.
Az egyik fül letört, nem is lett meg. A másik már akkor tört le, mikor megpróbáltam helyreigazítani. Az meg is van. Alu-ból van, javítani sem egyszerű.
Elég jó árak vannak itt is, nézelődj: www.nagyvas.hu
A letört rész meglett? (az összehasonlítás végett.)
Gyanús, hogy van különbség a két oldal között.
Még a fékkar is - meg a lábam is - megúszta.
Benned is reménykedek! Nem kicsit, nagyon!
Ha valakinek van ilyen, vagy tud szerezni akár használtat is, azt kérem, hogy sikítson.