Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

reggel hatos indulással...útközbeni 20 és egy 35 perces megállással, esőben is délre odaértünk (szegedről indultunk).

Benzinkút a főútról való lekanyarodáskor van, onnan emlékeim szerint kb 35-40 km a csúcs, túloldalon 70 kmre van kb a következő kút. Az árak nem voltak vészesek 300 forintnak megfellő összegért ittam egy capuccinot..mást nem vettem

A tulsó benzinkút automata.."beszívja" a pénzt, és addig enged tankolni amíg el nem fogy (csak románul van kiírva a működése). Csak nagy címletünk volt..odaadtuk neki, de amíg a második motort is odatoltuk, leállította magát, és adott egy blokkot hogy még x lei benne maradt.. mivel nem tudtuk mit kell vele csinálni... így elköteleztük magunkat a következő tankolásra is a rompetrolhoz, ahol felvilágosítottak, hogyan működik a rendszer.

A csúcson hideg van, jó ha van pulcsi a kabát alatt..Az északi oldalon jó az útminőség, a délin katasztrofális.. 40-70 között mentünk, de inkább 40...mondjuk láttunk egy dl-est aki szikráztatott és jött szembe mint a barom...
Most már muszály a 4 motorból 1-et eladni!
Szerintem ez igyis ugyis egy jó ajánlat. Talán a hitelátvállalással a legjobb, akinek kevés a lé.
De én a helyedbe így szezonon kivűl inkább azt használnám mint a Banditot
Pontosan róla lenne szó!

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Sziasztok!
Szeretnék venni egy 2004es GS500at,azt szeretném kérdezni hogy 2 személlyel kisebb túrázásokra is alkalmas?
Mik a gyengéi a motornak és mik ez előnyei?
Nekem van egy eladó 2004-es 0Ft-ért!
500 a hitel rajta. Vagy 500 kp, és Én fizetem ki a banknak!
Enyém 2004-es, spanyol gép volt, mindenféle gond és probléma nélkül telt el az együtt töltött idő.
2000 körültől Spanyolországban készítették.
Az évjáratot azért kérdeztem mert valahol olvastam hogy a fiatalabb példányokat már nem japánban készítették,lehet ez hülyeség.
Szia!
Olvass vissza 1-2 oldalt, pont erről van/volt szó.
Igazi buktatója nincs a típusnak, mint ahogy jellemző hibái sem. Sőt, különösebben meghibásodásoktól is mentes. Az a típus, amibe csak benzin kell - persze a szokásos olaj, szűrők, stb-ken kívül.
Hogy milyet vegyél? Én a minél fiatalabb, megkímélt gépet ajánlom, bár ez erősen pénztárca függő.
a lap allján menj arra hogy előző és ott lesz
Köszi szépen akkor nézelődök.
üdv az oldalon!..menj kicsit lejjebb a beszélgetésekben..én is pont ma kérdeztem rá...sokan dícsérik....de a profik majd többet mondanak...jó fórumozgatást és ha sikerül motort venni jó gurulást!..és reméljük sokáig tag leszel itt..
Sziasztok! Most regisztráltam az oldalra,mert pici segítséget szeretnék kérni, gs 500 as vásárláson töröm a fejem és ha valaki tudna segíteni hogy a használt motornál mire figyeljek,illetve milyen évjáratot nézzek vagy mik a "buktatói" ennek a típusnak nagyon megköszönném.
akkor meg nem kétkerekű motorral hanem motorsszánnal kell menni ...jó az így is úgy is
Ott lehet, hogy van már 2 m hó.
lezárják?mi a pics?ilyet se hallottam még. ..most vasárnap is simán lehetett volna menni...bár nem tom hogy ott milyen idő volt...meg persze ez most már csak véletlen jó idő volt..de am én meg szeretem a kihívásokat...mindenesetre nem most akartam menni..most nincs is mivel...majd a gixerrel
Húzós egy nap az út oda. Ott viszont tényleg el lehet tölteni 2 napot simán. A térkép szerint nincs az útnak se eleje, se vége, pedig igazából van. Csak ez a romániai térkép így hozza.
Maga az út csak kb júniustól szeptemberig van nyitva, ezen időpontokon kívül lezárják. A jó időt ki kell fogni, mert esős-ködösben értelmetlen.
úgy értem nekem...saját részre..
az a gáz hogy drágábbat meg azért nem akarok mert sajnálnék kiadni fél millát arra hogy össze vissza legyen döntögetve..meg a motort is sajnálnám..viszont mz-t nem akarok mert az is fontos hogy ki lehessen menni vele az utcára ..meg azért eladható is legyen mert ha az aktuális barátnő nem akar majd motorozni akkor eladnám..nekem a gsx-r a favorit..
Szerintem 400-450000 alatt nem kapsz normálisat.
2000-es évjárat, de annyi a csalás, hogy 27000-el vettem 2006 márciusban. De ismertem az előéletét, vigyáztak rá (műszakilag, mert egy csúszásnyomot azért örököltem).
300-ból nem hiszem, hogy lehet venni, de ilyen téren tájékozatlan vagyok.
69000?az igen.. .megkérdezhetem hogy a tied mennyi idős?am olyan 300-ból lehet normálisat venni?
Nekem ma fordult át 69000-be, és úgy ketyeg, mint egy óramű.
Én csak kopó-fogyó alkatrészeket cseréltem eddig rajta, mást nem kellett.