Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm neked is az együttérzést és a segítséget.
Végignéztem, igazából talán mind jó lenne, csak pont az nem, amit a Suzukikhoz ajánlanak. Az a baj, hogy látatlanban nem merem megrendelni.
Bizony! Rám is szól, hogy az két szó.
Hali !
Olvastam ,hogy mi történt veled és amotorral az a szerencse,hogy te nem sérültél meg!
Keresgettem a neten és találtam egy oldalt a Biker-World-öt itt link nézz körül nem túl drágág a lábtartók és párban ennyi szállitással Az igaz hogy én a te tipusodhoz nem találtam de hívd fel őket szerintem ennyit megér és ha van Akkor mint olvastam Erik megy hozzád és el is tudná vinni neked persze ha megfelel.Szerintem elég korrekt tásaság én már rendeltem tőlük egy két dolgot.Szeirntem próbáld meg.Bár lesz itt még aki tipped ad az biztos,majd eldöntöd.
Ezért írsz ilyen szép betűkkel...tancsi néni lássa...
Majd múlik! Csak borogasd! Rá a kerti asztalt!
Tudja, itt ül mellettem a gépnél.
"Oda élvezkedni járok" - csak Melinda meg ne tudja
Nemnem! Oda élvezkedni járok, 3500-as fordulattal közlekedem. Lehet, hogy az volt a baj?
Ha időben teszed! Egyszer úgyis majd úgy jössz haza a tótoktól,hogy lekopott tövig!
Ahhoz elég a koptatócsavart cserélni.
Majd jó lesz az tarcsiba!
Úgyis koptatja állandóan!
Vasárnap odapróbáljuk!
Ha motorozni akarsz lábtartó nélkül, nem tudok más megoldást, vagy lehajtod a hátsót és ott tartod a lábad.

Igazi Blue-féle sufnituning!
Vágj egy 10 cm hosszú csövet furd át oszt told át rajta a csapszeget.
A dolog lényege a két fülecs. Mert nem függőlegesen van! Hanem kicsit hátrafelé áll.
SEHOGY!
És addig hogy motorozok?
Ha van rá időd akkor megoldjuk a hegesztést (okosban), csak ki kell várni mikor találkozunk.
Lehet, hogy kinézetre így van, de le kell mérni. De igazad legyen.
A bandité csak nagyon hasonló, más cikkszámú.
Ha 57 dollár az kb 10000 FT, nálunk biztos elkérnek érte újonnan 15 ezret.
Meg a Bandité!
Az mindegy, ha nem esik!
Csak a dl650 és a dl 1000 lábtartói ilyenek.

57 dollár

lábtartó