Nem egy az egyben,fele a GS értéke a Fazernak,
adná a motort +600 ezret,nem fogom szétpörgetni nyugodt közlekedésre kell majd.Mondom Állatkodni majd az SC625/SMC660 lesz.
A GS-el is ugyanez lesz a helyzet, csak közben szét fogod pörgetni, aztán csodálkozol, hogy nem bírja
Egyébként mire a cserét lebonyolitod, jó ha nullán leszel pénzügyileg, azaz legyeréled az ezrest egy GS-re 1:'1-ben. Nem látom sok értelmét.
Te egy nyugodt ember vagy akkor,sokszor 2 szeresen léptem át a megengedett sebességhatárt,és ebből elég,nem bírom megállni neki hogy ne húzzam.Ha csak egy percig is megyek vele nagy tempót és bemérnek végem van.
Már miért ne lehetne nyugodt tempóban járkálni egy1000-el?
Az én Yamahám sportosabb mint a Fazered, de simán lehet vele ugy menni, mint egy GS-el. Tény viszont, hogy a városi dugós közlejedést nagyon rühelem vele, de arra még a GS-se a legjobb ,én arra a robogót használom.
Köszi!
Ma jönnek megnézni a Fazer 1000em és ha tetszik neki és nekem is akkor csere GS500ra.
Mert ez mellé szeretnék venni még egy SMet.
A GS500at meg kisebb túrákra és néha melóba járni akarom használni nyugodt tempóval.Nyugodt tempó,ezt az amit a Fazerrel nem nagyon lehetett.
Nekem közben lett egy KOSO márkájú 2 fokozatú markolatfűtésem, ami nagyon jó így 10 fok környékén. A gyengébbik fokozatot használom. A markolat része is 1000x jobb, mint a gyári markolat, az egyetlen "baj", hogy kicsit hosszabb, ezért a kormányvégsúly nem megy vissza. De amúgy jó dolog. Csak javasolni tudom. 10000 HUF volt az ára.
adná a motort +600 ezret,nem fogom szétpörgetni nyugodt közlekedésre kell majd.Mondom Állatkodni majd az SC625/SMC660 lesz.