Hány órás? Én szivem szerint napokat el tudnék ott tölteni, de alaphangon egész napos program! Annyira csodálatos egy hely, hogy ne tervezz arra a napra más látnivalót, mert rohanva nem jó ez
Szia!
Az pontosan a Transzfogarasok Erdélyben A Fogarasi havasokon által menelő út
Őőőő, nem vagyok valami jó földrajzból (se), szóval gugli a barátunk! http://www.google.hu/search?hl...
Dorina!láttam egy igen gusztusos képet a fotók között ..Transzfogarasok vagy mi...asszem a 16. kép..egy szerpentín...az pontosan hol van erdélyben?..tudnál kűldeni térképet?..kimennék oda....eszméletlenül jó helynek néz ki...előre is köszi..
Kezdő motornak tökéletes választás. Nem véletlen oktatnak sok helyen GS-sel. Tudjuk, nem egy erőgép, de pont ezért tartós is. Bluenak 68 ezerig semmi baja nem volt, akkor adta el. Nőknek különösen jó, mert nem nagytestű, bár van könnyebb motor is.
értem..mert arra is gondoltam hogy veszek valami kicsit lepukkantat aztán dobok rá egy 100ast és jó lesz..de nem vagyok tisztában alkatrész árakkal..viszont fejetlenül meg nem vágok bele egy építsünk gs-t projektbe
Köszi Bálint88...a hajtókar csapágy mennyibe fájt ha már a rákőltésnél tartunk::szal mire számítsak ha esetleg ilyen előfordul vagy ilyet találok a neten olcsón?
Ha karban van tartva és betartják a szervízperiódusokat akkor nem lehet baja.
Nálam mindeddig ismeretlen okból elköszönt az egyik hajtókar csapágy, ez lehetett amiatt hogy estek vele, vagy csak egyszerűen átfordult már egyszer a km számláló...
A jellemző ,,hiba" hogy néha tisztítani kell a karburátorokat.
A legfőbb hiba meg az ember szokott lenni, és a nemtörődömség.
Szerintem más nincs.
De majd jönnek a nagyobbak(?), tapasztaltabbak, okosabbak és öregebbek és megmondják ha van még valami.
sziasztok.egy kérdésem lenne felétek..mennyire megbízható motorok a Gs500ak?...haveromnak volt egy 2005ös még 2006ban de nem sokáig..pár hónnap...szeretnék karácsonyra venni valamit..viszont márciusban oda adnám a barátnőmnek..kezdő motornak mennyire jó?teljesítményével tisztában vagyok mert mentem vele..de megbízhatóság érdekelne..típushiba..bár suzukinak nem nagyon van előre is köszi...
...tavasszal március vége felé egy laza 3-4napos lesz nekem is Szeged-Bledi-tó-Velence-Isztriai-félsziget-Plitvicei-t
avak-(ha belefér Mostar)-Szeged. 2000km körül lesz 3napba meg egy éjszakába kell beleférnie.(700 alatt még nem igazán sikerült menni túrán 1 nap alatt..úgyse)
Addig olajcsere, telofelújítás, új fékbetét meg kuplung ami most így hirtelen szükséges..
Bukócsőből meg nem kell ormótlanul nagy..csak épp annyi amennyi ellátja a feladatát..az enyém már bizonyított, és elég kicsi.. cakk pakk 8ezerből megvolt
Nagyon szép helyeken jártál!
Irigy vagyok mindannyiótokra, bár én én is szép helyeken jártam hétvégén (Perőcsény nevű település a Börzsönyben), de az autós kirándulás volt...
www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_nsr_125
_r-3363469
Már vezetek ám forgalomban, reszkessetek!
Az pontosan a Transzfogarasok Erdélyben A Fogarasi havasokon által menelő út
Őőőő, nem vagyok valami jó földrajzból (se), szóval gugli a barátunk!
http://www.google.hu/search?hl...
Mert ha csak egyszer, akkor az atyai szigor jogos
Egyébként mizú az autós jogosítvány ügyében?
Idén csak egyszer estem pofára bibringával! Mondjuk egy jó nagyot, de ez lényegtelen
De erre ne számíts szerintem, ez egy egyedi eset volt.
Nálam mindeddig ismeretlen okból elköszönt az egyik hajtókar csapágy, ez lehetett amiatt hogy estek vele, vagy csak egyszerűen átfordult már egyszer a km számláló...
A jellemző ,,hiba" hogy néha tisztítani kell a karburátorokat.
A legfőbb hiba meg az ember szokott lenni, és a nemtörődömség.
Szerintem más nincs.
De majd jönnek a nagyobbak(?), tapasztaltabbak, okosabbak és öregebbek és megmondják ha van még valami.
avak-(ha belefér Mostar)-Szeged. 2000km körül lesz 3napba meg egy éjszakába kell beleférnie.(700 alatt még nem igazán sikerült menni túrán 1 nap alatt..úgyse)
Addig olajcsere, telofelújítás, új fékbetét meg kuplung ami most így hirtelen szükséges..
Bukócsőből meg nem kell ormótlanul nagy..csak épp annyi amennyi ellátja a feladatát..az enyém már bizonyított, és elég kicsi.. cakk pakk 8ezerből megvolt
Irigy vagyok mindannyiótokra, bár én én is szép helyeken jártam hétvégén (Perőcsény nevű település a Börzsönyben), de az autós kirándulás volt...