Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az csak 100km, gyere hétvégén!
Nincs olyan megye!
Ha kihül, valóban nincs hangja...
Me' nem megy!
De aza furcsa hogy inkább melegen hallani. Ha kihül a motor szinte nem.
De azért köszi!
Nem. Győr megye. :)
Már megint Pest!
Gyere Alpárra, hallgasd a VL láncát!
Hovavalósi vagy?
Ha pest közelben, Én megnézem neked, és megmondom a tutit!
Platnit elöször fel kell csavarozni a csomagtartóra, arra már csak rá kell kattintani a dobozt.
Csak azt tudom ismételni, hogy vadássz a hangra. Aztán ha megvan, és nem boldogulsz, gyere vissza ide. Hátha valaki......
Kizárt azt észrevenném. Meg középtaámaszon ha forgatom a kereket akkor is hllani melegen.
Nem előtte is volt. Mondta is a szerrelőnek asztonta vlószínű rosszul volt feszítve és rosszul kopott
Fékezéskor meg lassításkor? Akkkó ecccerű... csak megnyúlott a lánc és lassításkor hozzáér a a.. a valamihez, terelőlemezhez, középsztenderhez, bármihez, az kattog. Állíts hátul a lánc feszességén oszt´ jóvan!
És a hang a feszítés óta van?
Bálint! Ez sajna nem dobozbarát csomagtartó. Pókkal lehet rá felrögzíteni a cuccot.
(Bár lehet dobozzal is, de ahhoz barkácsolni kell)
Ja és a kopogás az nem a teljes lánc hosszon hallható hanem ilyen szakaszosan de rendszert még nem tudtam benne felfedezni. Viszont fékezéskor, lassításkor jobban hallani.
Szerelő feszítette most. Asztonta hogy valószínű rosszul volt feszítve előtte.
Hát a hangot azt látom innen kintről is :D
Szerintem ellenőrizd a hátsó kerék egyenesfutását (párhuzamosan fut-e a lánc-első lánckerék adta képzeletbeli síkkal) , azt hiszem láncfeszítésnél elmászott valamelyik irányba. Olcsó megoldás és véleményem szerint 99%, hogy csak ennyi a baj!
Hát azt nem tudom! Valami rendellenességet, hangot, stb.
És mit kell néznem ha totál analfabéta vagyok hozzá? Na jó annyira nem... :)
Még nem hallottam ilyen gondot. Én mindenképpen levenném a deklit a kis fogaskeréknél, és belenéznék.
Ja és szettben lett cserélve.
Halisztok!

Gs 500 -amon rohadtul kopog a lánc (szerelő szerint a lánc) az első fogaskerék felől jön főleg ha meleg a motor, hidegen szinte nincs is hangja. És csak előre fele, ha tolom hátra akkor sincs. Nem tudjátok mi lehet? Elvileg a csapágyak rendbe vannak hátsó kerék tuti. CZ lánc van rajta és a láncba kb 6000 km.
Sajnos nem jött össze a csere,meggondolta magát a tulaj,kicsikét megijedt a Fazertől úgy érzem.
Szasztok!

Nem tudom Maca mit intézet, de azért Én is körbekérdezek.
Kinek van egy utánfutója, és ki ér rá mondjuk szombat délután/este?
A IV. kerből kellene elhozni egy bőr kanapét.

Természetesen a benyát fizeti a csajszi, az időt meg?
No egye-fene....1-2 doboz sör belefér:-)))

Aki tud segíteni az csörenjen ide: 70/3734670