Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kata küldi Mindenkinek:
Tibkin

Ilyen üzit kaptam az iwiw-en, láttál már ilyet?
Szoktak írogatni az "alkatrészes" topicban.
Baja, SugoMotors.
Sziasztok!

Hol érdemes venni alkatrészt venni a Gs-hez?vagy valaki tud valami jó bontott cuccokat szerezni hozzá?
Csak érdeklődés miatt kérdem...Majd télen szeretném egy kicsit rendbe rakni a gépem!
Előre is köszönöm!
Egyébként még a bajai bontót kérdeztem, ott 15000 lenne egy hibátlan oldaldeni, azt viszont nem tudom van-e feketében.
Szia Zimacs(ka)!

Megkaptad a mailt?
Oldaldekli az úgy tűnik hogy ingyen lesz, mert a szerelőmnél egy srácnak van egy gs 500-asa amin enyhén sérült a bal oldali dekli, de azt le is akarja cserélni, a sérült meg maradna ,,hulladéknak". Na én azt felhasználom. Alig karcos egy kicsit, csak betűt kell rá venni.
Oldaldeklit hol és mennyiért szereztél? Nekem is kéne egy fekete balos(generátor felőli). Ha nem kapok olcsón akkor kijavíttatom a télen a sérültet.

Annyira eszi a gép az olajat? Kompressziót néztetek?
Nekem nagy terveim vannak a jövőre nézve.

Gyűrű csere (olajfogyasztás valószínű oka).

Nemsokára felkerül az új oldaldekli a bal oldalra, ahelyett amin csúsztak, meg kap bukócsövet.

Kellene nyitott kipufogó.

Ha nálam marad akkor az első gumit is lecserélem pirelli sport demonra, kap fém fék csövet, meg puhább fék betétet.

Kéne hátsó doboz, meg persze ahoz doboztartó konzol.

Kéne bőrruha, új bukó, így az utasnak is lesz ruha. Eddig úgy volt hogy ha mentünk valahova akkor az utoson volt az én ruhám, rajtam, meg gerinc protektor aztán slussz.

Aztán akarom vinni pályára. Kecskemétre, meg kakucsra.

Ha ezeknek csak a fele megvalósul akkor már elégedett vagyok
Bakki, nem vártál meg! Rohantam, de 1 óra alatt nem értem oda.
Üdv all.
Bálint! A te gépedet miért akarod gyűrűzni (valamelyik topicban olvastam)?
Olyan jó idő van hogy délután tekerek egyet.
Lassan azért lehet elcsomagolni télire a gépet. Rossz időben meg generál. Nálam gumicsere, gyertya, levegőszűrő, majd szelephézag és karbiszinkron, meg valami kis optikai tuning. Tavasszal meg irány Európaaa.
Nekem sem úgy tűnt hogy tk lenne, legalábbis képről.
Hogy áll az ügy?
héló!

én nem mondtam h alkatrészt árulok!
szeretném ha még gurulna alattam..
Most hívtam fel Szilárdot. Azt mondta bevizsgálják a suzukinál a motorblokkot hiszen csak 3 éves gép! Úgyhogy még csúszik a dolog ha összejön neki akkor suzuki-szervízes csere lesz!
Köszi mindenkinek a segítséget! Jelentkezni fogok még ez-ügyben hogy mi történt, de mondtam/mondták neki is hogy regisztráljon ide hogy több segítséget kapjon!

még1x köszi!

üdv: szobbal
Nem akarok hiénának tűnni , de ha tényleg bontva lesz akkor lehet nekem is kéne 1-2 dolog. Azért bízok benne, máshonnan kell beszerezni...
Hát nem szívesen írok ilyet mert tudom hogy szívszorongató!
De ha egyáltalán nem javítható akkor beszélek a sráccal és telefonszámot cserélnek.
Szívem szakad meg a képet látván!
Ha valaki ideér 1 óra múlva jöhet velem

hkg
Én speciel, ekkor értem haza a szokásos hétvégi koncertemről, és még képeket kellett szortíroznom.
De ugyebár, ha már a gép előtt voltam...
Annyira kész van hogy nem lehet már újjáépíteni?
Képről úgy tűnik hogy ,,csak" a villa meg a leömlők kaptak (meg persze a fejidom)
Szia!

link Találtam neked egy ilyet. Nem tudom, aktuális-e még, de egy próbát megér.
Munkás emberek mobilnettel:-)
Milyenek?
0 óra 46-kor fórumozni?

Hogy milyen emberek vannak.