Ja, és azért kell a cucc ára, mert a srác inkább zsebből fizeti, mint hogy rendőrség-biztosító legyen. A yardok persze 5 percen belül pont arra jöttek , úgy kellett őket elhessegetni.
Mindenki nyugodjon meg, nincs semmi baj! Azért nem is részleteztem. De mivel úgysem hagytok békén, hát legyen.
Elmentem egy kis karikára Tótiába. Majd miután sikeresen abszolváltam a feladatot , itthon, a városban összeakadtam egy suzukis gyerekkel. Én jöttem a főúton, nyugodtan, mert tényleg örömmotoroztam. Egy útkereszteződéshez értem, melyben stoptábla vigyázott rám. Na, ezt hagyta figyelmen kívül a srác, és szépen kihajtott elém. Én korrekcióztam, meg aztán ő is észrevett és fékezett, de az ütközés már elkerülhetetlen lett. Olyan pingpongos "csusza" módon ütköztünk. Hálisten el sem estem. Megálltam persze, és megbeszéltük a dolgokat. A motor nem sérült különösebben, csak ez a jobb oldali lábtartó tört le. Szerencsére fenn volt még a doboztartóm, ami felfogta a többit. A hegesztések kicsit megrepedtek rajta, de azt majd meggyógyítom. Ergo ennyivel megúsztam a dolgot.
hehe tipikus magyar vállalkozói szarrágás....a vevőnek kell figyelni...
motornál amúgy a tipikus gumis tuti, h elbénázza....érdemesebb olyat keresni, aki tényleg csinál motort vagy csak a kereket vinni...nem is nagyon szeretik, volt aki azt mondta nekem, hogy ha odaviszem a kereket akkor megcsinálja, de kiszedni nem....
- Hova tűnik a fény, ha lekapcsoljuk a villanyt?
- Hogyan jut el a hókotrós a hókotrójáig?
- Ha tudod hol van a hónod alja, akkor hol a hónod?
- Mi történik, ha rákötünk a macska hátára egy zsíroskenyeret, a zsírós felével felfelé, és valahonnan ledobjuk?
- Milyen színű lesz a kaméleon a tükör előtt?
- A fénysebességgel haladó űrhajóban működne a világítás?
- Ha egyes üzletek éjjel-nappal nyitva tartanak az év minden egyes napján, akkor miért van az ajtajukon zár?
- A balettáncosok miért ugrálnak mindig lábujjhegyen? Nem találtak magasabbakat?
- Miért árulnak cigarettát a benzinkutaknál, amikor ott tilos a dohányzás?
- Azt mondják, Einsteint az ő idejében csak 10 ember értette a világon. Ha engem senki nem ért, zseni vagyok?
Át akartak verni.
Fizettem egy márkás belsőt és ha nem figyelek beteszik a nem márkásat + 1,5 óra alatt sikerült egy első gumi csere.
Hátsóval már elmentem máshova.
Motorban szerintem nem profik.
Mondjuk a belső téged nem érint csak nekem krosszgépem van.
Motorral még nem voltam, de egyszer már kisegítettek azzal is, amikor szelepgondom volt. Én a Pesti úti telephelyet ismerem, bár lehet, hogy számít, hogy a főnököm barátai. Szóval én elégedett voltam mindig.
De legyen: Zabk: 1+, 1- eddig.
Elmentem egy kis karikára Tótiába. Majd miután sikeresen abszolváltam a feladatot , itthon, a városban összeakadtam egy suzukis gyerekkel. Én jöttem a főúton, nyugodtan, mert tényleg örömmotoroztam. Egy útkereszteződéshez értem, melyben stoptábla vigyázott rám. Na, ezt hagyta figyelmen kívül a srác, és szépen kihajtott elém. Én korrekcióztam, meg aztán ő is észrevett és fékezett, de az ütközés már elkerülhetetlen lett. Olyan pingpongos "csusza" módon ütköztünk. Hálisten el sem estem. Megálltam persze, és megbeszéltük a dolgokat. A motor nem sérült különösebben, csak ez a jobb oldali lábtartó tört le. Szerencsére fenn volt még a doboztartóm, ami felfogta a többit. A hegesztések kicsit megrepedtek rajta, de azt majd meggyógyítom. Ergo ennyivel megúsztam a dolgot.
A bajai kereskedős haverod kérdezd már meg lécci, hogy egy ilyen szar mennyibe fáj! Elütöttek!
megy a csiga hazafelé...
mindenkinek....
Mondtam utána, hogy a hátsónak neki se kezdjenek.
motornál amúgy a tipikus gumis tuti, h elbénázza....érdemesebb olyat keresni, aki tényleg csinál motort vagy csak a kereket vinni...nem is nagyon szeretik, volt aki azt mondta nekem, hogy ha odaviszem a kereket akkor megcsinálja, de kiszedni nem....
- Hova tűnik a fény, ha lekapcsoljuk a villanyt?
- Hogyan jut el a hókotrós a hókotrójáig?
- Ha tudod hol van a hónod alja, akkor hol a hónod?
- Mi történik, ha rákötünk a macska hátára egy zsíroskenyeret, a zsírós felével felfelé, és valahonnan ledobjuk?
- Milyen színű lesz a kaméleon a tükör előtt?
- A fénysebességgel haladó űrhajóban működne a világítás?
- Ha egyes üzletek éjjel-nappal nyitva tartanak az év minden egyes napján, akkor miért van az ajtajukon zár?
- A balettáncosok miért ugrálnak mindig lábujjhegyen? Nem találtak magasabbakat?
- Miért árulnak cigarettát a benzinkutaknál, amikor ott tilos a dohányzás?
- Azt mondják, Einsteint az ő idejében csak 10 ember értette a világon. Ha engem senki nem ért, zseni vagyok?
Lehet csak én fogtam ki rossz napot!
Fizettem egy márkás belsőt és ha nem figyelek beteszik a nem márkásat + 1,5 óra alatt sikerült egy első gumi csere.
Hátsóval már elmentem máshova.
Motorban szerintem nem profik.
Mondjuk a belső téged nem érint csak nekem krosszgépem van.
mi volt a gond velük?
Ott járok el előttük minden nap (ha nem az M0 helé megyek!)
Köszi az ötletet!
De legyen: Zabk: 1+, 1- eddig.
Fura, hogy te hozzájuk jársz.
Legalábbis motorral.
De a zsenialitás és a hülyeség között csak kis távolság van