Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, és azért kell a cucc ára, mert a srác inkább zsebből fizeti, mint hogy rendőrség-biztosító legyen. A yardok persze 5 percen belül pont arra jöttek , úgy kellett őket elhessegetni.
Mindenki nyugodjon meg, nincs semmi baj! Azért nem is részleteztem. De mivel úgysem hagytok békén, hát legyen.
Elmentem egy kis karikára Tótiába. Majd miután sikeresen abszolváltam a feladatot , itthon, a városban összeakadtam egy suzukis gyerekkel. Én jöttem a főúton, nyugodtan, mert tényleg örömmotoroztam. Egy útkereszteződéshez értem, melyben stoptábla vigyázott rám. Na, ezt hagyta figyelmen kívül a srác, és szépen kihajtott elém. Én korrekcióztam, meg aztán ő is észrevett és fékezett, de az ütközés már elkerülhetetlen lett. Olyan pingpongos "csusza" módon ütköztünk. Hálisten el sem estem. Megálltam persze, és megbeszéltük a dolgokat. A motor nem sérült különösebben, csak ez a jobb oldali lábtartó tört le. Szerencsére fenn volt még a doboztartóm, ami felfogta a többit. A hegesztések kicsit megrepedtek rajta, de azt majd meggyógyítom. Ergo ennyivel megúsztam a dolgot.
Te jól vagy?
nagyvonalú és részletes leírás volt....
Mimá? Mi történt? Veled minden okés?
Lásd az előző hsz-em.
Teddy! Teddy, jelentkezz! Brékó!

A bajai kereskedős haverod kérdezd már meg lécci, hogy egy ilyen szar mennyibe fáj! Elütöttek!
erről egy vicc jut eszembe:
megy a csiga hazafelé...
ezt hogy sikerült?
Majd jön Teddy, és megkérdi, hogy hol lakik a meztelencsiga?
köszi, ez jól esett.

mindenkinek....
Én csak a kereket vittem, de elsőnek nem jött le, aztán meg nem ment fel a gumi.
Mondtam utána, hogy a hátsónak neki se kezdjenek.
hehe tipikus magyar vállalkozói szarrágás....a vevőnek kell figyelni...

motornál amúgy a tipikus gumis tuti, h elbénázza....érdemesebb olyat keresni, aki tényleg csinál motort vagy csak a kereket vinni...nem is nagyon szeretik, volt aki azt mondta nekem, hogy ha odaviszem a kereket akkor megcsinálja, de kiszedni nem....
Még néhány kérdés:

- Hova tűnik a fény, ha lekapcsoljuk a villanyt?
- Hogyan jut el a hókotrós a hókotrójáig?
- Ha tudod hol van a hónod alja, akkor hol a hónod?
- Mi történik, ha rákötünk a macska hátára egy zsíroskenyeret, a zsírós felével felfelé, és valahonnan ledobjuk?
- Milyen színű lesz a kaméleon a tükör előtt?
- A fénysebességgel haladó űrhajóban működne a világítás?
- Ha egyes üzletek éjjel-nappal nyitva tartanak az év minden egyes napján, akkor miért van az ajtajukon zár?
- A balettáncosok miért ugrálnak mindig lábujjhegyen? Nem találtak magasabbakat?
- Miért árulnak cigarettát a benzinkutaknál, amikor ott tilos a dohányzás?
- Azt mondják, Einsteint az ő idejében csak 10 ember értette a világon. Ha engem senki nem ért, zseni vagyok?

Én úgyis azt szeretném megbeszélni velük, hogy én viszem a gumit (máshol olcsóbban találtam)....
De tényleg 1- és 1 +
Lehet csak én fogtam ki rossz napot!
Át akartak verni.
Fizettem egy márkás belsőt és ha nem figyelek beteszik a nem márkásat + 1,5 óra alatt sikerült egy első gumi csere.
Hátsóval már elmentem máshova.
Motorban szerintem nem profik.
Mondjuk a belső téged nem érint csak nekem krosszgépem van.
szomorú lettem
mi volt a gond velük?
Szuperjó!
Ott járok el előttük minden nap (ha nem az M0 helé megyek!)
Köszi az ötletet!
Motorral még nem voltam, de egyszer már kisegítettek azzal is, amikor szelepgondom volt. Én a Pesti úti telephelyet ismerem, bár lehet, hogy számít, hogy a főnököm barátai. Szóval én elégedett voltam mindig.
De legyen: Zabk: 1+, 1- eddig.
Na én a múlt héten voltam náluk és soha többet nem megyek.
Fura, hogy te hozzájuk jársz.
Legalábbis motorral.
A pluszkérdésre a válasz: kérdezd meg itt. A kocsimat hosszú évek óta ide hordom, következő gumicserénél a motort is, jó csapat.
Én simán vállalom, hogy hülye vagyok!
De a zsenialitás és a hülyeség között csak kis távolság van