Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zimacsé?
Köszi! Utána kérdezünk mi kell és ha nem találunk mást akkor még jelentkezem ez ügyben!

üdv: szobbal
Azt tudom hogy a sugómotorsnak nincs komplett működő blokkja, hacsak nem kaptak május óta...
A hasznaltauto.hu-t érdemes nézegetni. Pár hónapja is voltak itt mások szintén blokkahlál miatt, a hasznaltauto.hu-n meg pont volt egy 2002-es amit lezúztak, de blokk rendben volt.
Ami kérdéses, hogy csak alkatrész kell neki vagy papírozható blokk is? Mert az utóbbi bonyolultabb.
A papírozás nem gond, de komplett működő blokkot találni ami papírozható az nem olyan egyszerű. Ha más nem akkor a kaposvári honda szalonban az egyik srác tud hozatni Németországból.
Sziasztok!

Egy ismerősöm alatt megállt a GS a blokk kuka sajnos!
Tudtok valami megbízható forrást? vagy esetleg 1 törött GS-t amiből a blokk még menthető?
(a vezérlés ment szét és szétverte a blokkot belülről)
üdv: szobbal
Ma kihasználtam,hogy jó idő volt egy 100km-es túrát mentem!Remélem lesz még ilyen jó idő!
Üdv minden Gs tulajdonosnak!
Tudunk mindent!
Voltunk ma Rám-szakadni!
Sikerült varacskos disznót csinálni magamból!
Képek az ftp-n!
Puszi Nyuszi Köszi

A fácántyúkot az indexem bánta, de a bukócső már eldőléskor mentette meg a deklimet.
Hát nem volt nagy nyüzsgés.
Jó éjt evribádi.
igazán nincs mit.... egyyébként Viktor rovar fedőnéven garázdálkodó fácántyúk ritkítására használta...

egyébként amíg nem volt bukócsövem és majdhogynem álló helyzetben elborultam sem lett semmi baja a motornak, csak 1-2 karc a deknin. aztán amikor már egy kicsit nagyobb svunggal alkottam egy piruettet a többiek szórakoztatására rögtön "megtérült" az ára. hozzátenném másfél napja volt fent a bukócsövem és kapott rendesen. de a lényeg, hogy jól dolgozott. úgyis addig jó, amíg nem nagyon kell bizonyítania.

jóéjt szeretembanda. (mijez a csendéshullaszag? remélem mindenki kihasználja ezt a kis jóidőt... )
üdv!
Köszi az infót !
Én aztat hittem ,hogy a kb 30 cm magasan
repülő rovarok ritkítására való .
hisz az a dóga, vagy mi a szösz.
Üdv Mindenkinek !
Egy kis illusztráció:
illlen a gyári bukó
Én már" felavattam"egyszer .
Igaz csak lépésben dőltem el , de
a mocit teljesen megkímélte .
Kaposváron. Legutóbb vonattal jöttem haza a cudar idő miatt.
Miért, hol van?
De mennék valahova ha itthon lenne a motor
Sziasztok! A Rám-szakadékról nem árt tudni, h elég nyüzsgős hely. Mi sacc 3-4 hete jártunk ott és olyan volt a fíling, mintha a Blaha aluljáró lépcsőjén akarnál felmenni, mikor zúdulnak lefelé a villamosról érkezők.

Sz'al tömegnyomor volt. Esős időben talán nem lesz annyira tele...
Mindezek ellenére nagyon szép.
Bár szépségre a Holdvilág-árok is vetkszik vele és nem olyan felkapott. Érdemes megfontolni.
De nem belevauzni szeretnék.

Üdv!
T.
Szerintem egy petákot sem,sőt életveszélyesnek tartom!
Ez nálam kanyarodáskor bőven leérne,és akkor meg bukta van!
EEEEEEEEEEEZ nagyon-nagyon SUFNITUNNING!
Attól függ. Én most fogok gyári bukócsövet venni csavarokkal együtt 18eFt-ért. Azon van még egy cső ami megy hátra a lábtartó felé (ha érted).
Üdv Urak
Mennyit érhet egy ilyen porfestett bukócső?
na ebben van valami.... jol beszelsz
Itt egy link. Ez kiszámol neked mindent. De szerintem felesleges nagyobb végsebességgel próbálkozni amikor még 5.-ben is hosszú idő mire leforog tiltásig, 6.-ban pedig el sem éri azt. Tehát a jelenlegi áttételezéssel elérhető legnagyobb sebességét sem tudja elérni mert túl hosszú az 5.-6. fokozat, és túl gyenge a motor.
haliho

próbáltatok már valamilyen másféle fogaskerék kombinációt nagyobb sebesség elérése érdekében? ha két foggal nagyobb fogaskereket tennék előre? tudtok valami kiszámolási lehetőséget?
Ment válasz odaát.