Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is van egy terepasztalnyi H0-ás a padlásan. Majd jó lesz valamire.
Ok akkor másik kérdés, hiszen azért nem mindenki tögyökeres városi ficsur:-)

Szóval ki tudna nekem kukába szánt lószerszámokat szerezni?
BÁRMI érdekel.....
Kantár, patkó, kengyel.....akármi....

Szandra lányom nagy lóőrült (nem hiába....a vérem:-), és a 10. szülinapjára (11.11) szerenék összeállítani neki egy fali "vitrint".
Már van egy darabka szép kantár, egy vadász kengyel, eg sima kengyel, és egy szájba való.....

Van valakinek az ismeretségi körében lovas?
Amit kidobna azt küldje már el nekem....a postát természetesen fizetném.
Nekem is csábító volt az az összeg, amit egy "dobozka műanyagért" kapni tudtam volna... Egy évet elmotorozhattam volna belőle... magnak jó lesz!
Kösz srácok:-)

Szóval nincs vagy NINCS:-)
Nem is csodálom, mert időközben megjártam a vaterát és brutákis összegek vannak...
Egy mozdony 14-18.000ft alapban

Sebaj:-)
egy kocsit már vettem a rokonnak 400ft-ér:-)
ha valakit érdekel a modell vasút, érdemes ellátogatnia Keszthelyre, a kastély mögött ugyanis van egy tök jó modellvasút-kiállítás
..nekem is volt, de eladtam, abból fizettem az átírási költséget...és sztem nem is lesz már soha, mert nem egy olcsó hobbi
Mondjuk érdekesen került hozzám;utána több mint 10szeres áron adtam túl rajta..
Beteg ?
.
.
.
HÁEGYENEGY almát !

Ezerrel süt a naaaaaap!
No és bölömbikát?
Teddy!

Egy kis segítség a kapcsolat alaphelyzetből átállítására:

- Hol találod meg a nagy Ő-t?
- ?
- Caps lock + kis ő.
tökbeteg...
Van, de nem eladó, a fiúk lassan olyan korba cseprednek, hogy lehet leporolni és újra terepasztalt építeni :-)
Ok, rendben! Köszönöm!
No én is hasonló okból örzöm a saját HO kiskészletem :) Esetleg ha lesz kinek továbbadni :)
Nekem TT méretarányú "szettem" van... a múltkorjiban el akartam adni mindent, de aztán visszadobozoltam. Ha egyszer nyugdíjas leszek, akkor felépítem a terepasztalt, két vitorlázás között, ha hazaértem a motorozásból... szerintetek?!
Ha nincs nagy hely, akkor próbálj picit szerezni! Szerintem Pikoba se csak HO volt... Az viszont elég nagy, nem ksi helyet foglal...
Ment válasz odaát.
Akinek van régi Piko-s vasútcucca és nem kell nekije az átpaszolná nekem? Akár még baráti árat is fizetnék nekije:-)

Bármi érdekel..... mozdony, kocsik, sínek, terepasztal anyagok......

Nyugi nem Én lettem pihent:-)
Családtagnak kellene
Nem....
Hiszen ha mást szeretnél használni akkor meg cserélgeted?
Nyugodtan tedd bele a 20A-s, és kész.
Nekem 5A-s volt benne, azt mikor a kompresszor kinyirta Én is beletettem a 20-at és azóta is az van benne
Ok! Köszönöm és még valami. A navigációnak is lehet akkora biztosíték, vagy ahhoz kisebbet érdemes-e betenni?
Már kérdeztem az AKMT-n is, mikor,hol?
Nekem 20 A-es van, hogy a kompresszor is gond nélkül menjen róla, vagy a ruhafűtés.
Nem hangzik rosszul, de nekem már van 1 szép útvonalam…
Gyöngyöstől Miskolcig végig a szerpentineken, aztán tovább fel É-K-nek és pár nap elteltével haza.
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy ti milyen biztosítékot ajánlotok szivargyújtós töltőhöz? Természetesen GS500F-hez kérdezem.
Segítséget előre köszönöm!
Fülemülét láttatok már?