Én biztos vagyok benne, hogy akár több ember is segíteni fog választani neked! Blue meg itt van helyben, aki már "elhasznált" egy gs-t. Ismeri minden porcikáját.
Javaslom nézz be a www.akmt.hu oldalra is. Érdemes!
Igen, ez nagyszerű!
De kevésbé enduró, inkább olyan utcai, ami gyengébb terepet is elvisel bünti nélkül...Viszont annyira kényelmes, sokat lehet egyszerre lenyomni vele. Ahogy a többiektől tudom, a gs is ilyen.
http://www.hasznaltauto.hu/3260556_suzuki_gs500_2003
il
yesmire gondoltam,de az emberünk a hirdetés dacára nem szeretné ha én adósságba verném magam,kp -ben gondolkozik ennyim meg nincs egyben.mindenesetre ha eljön az ideje megkérem majd valamelyikőtöket(tavasszal) ha ráér és egyátalán lehet ilyet kérni, vessen az éppen kiszemelt vasra egy pillantást.egyedül nem fogok venni motort az biztos.
Egy frászt! Centiben ua. vagyok én is, mondjuk kövér disznó 98 kg-al. Mindenki azt hiszi, milyen nehéz, meg magas...pedig ennek is földig ér a gumája... Nekem fekvős chopperem volt, ezzel kb 3x könnyebb motorozni. Kezdő motornak mondjuk nem javallom, de nem a mérete miatt.
sajna nem jön be az endúró(kinézetre sem)szerintem az egyhengeresek túl nyomatékosak a városban ráadásul ráznak is.a kissebbek meg nem alkalmasak ekkora távra nap mint nap.a kéthengeres gs tűnik ideálisnak és ebben a hozzászólások egyre inkáb megerősítenek
szia
a Fáy panelek eggyike az enyim .
köszönöm a jótanácsokat,igyekszem odafigyelni.a rutinnál hamar kiderül mennyire megy ez.én már óvatos duhaj vagyok,bár az 1.2 astrám sem csábít száguldásra
Tudsz mondani valamit 2T hajtómű olajra? Itt a környéken sehol nem kapok. Ádám nsr-ében kellene cserélni...