Köszi a drukkot gyerekek! Ma hazajöttem a kórházból és elég jól vagyok. Majd kapok nagy gipszet szerdán, aztán már csak tornázni kell meg reménykedni. A 10 centis fémet meg az 5 csavart 1 év múlva szedik ki. Addig majd mindenhol becsipogok jól
Vigyázzatok magatokra!
15W50-es Repsolt ajánlok én is.Egész évben jó szerintem ez az arany középút:-)Két olajcsere között 3 decit öntöttem utána.
A 20W40-es olajjal sokat kell melegíteni hűvösebb időben csak nyáron javallott.
Neeem, dehogy!
De pszt, ez titok!
Doooorcsi meg ne tudja!
Többször hívtuk már őket hozzánk, de mindig valami "nagggyon fontos dolog" közbejött. Pedig csak utálnak bennünket..
Sőőt minden gyártó ezt válaszolja, ha reklamálsz a magas olajfogyasztás miatt!
De azért ezt nem kéne elfogadni. Olajcserétől olajcseréig egy jó motor nem fogyazst a minimum alá! Persze fullra töltött esetben! Ha mégis, akkor alaposan tessék figyelni, mert ha elfogy, akkor be fog állni! És elgondolkodni a javításon...
Köszi a drukkot gyerekek! Ma hazajöttem a kórházból és elég jól vagyok. Majd kapok nagy gipszet szerdán, aztán már csak tornázni kell meg reménykedni. A 10 centis fémet meg az 5 csavart 1 év múlva szedik ki. Addig majd mindenhol becsipogok jól
Vigyázzatok magatokra!
Köszi a tippet.
15W50-es Repsolt ajánlok én is.Egész évben jó szerintem ez az arany középút:-)Két olajcsere között 3 decit öntöttem utána.
A 20W40-es olajjal sokat kell melegíteni hűvösebb időben csak nyáron javallott.
Erre varrjatok gombot!
http://www.akmt.hu/videok/2009...
R
atiéra is kiváncsi vagyok:-)))
Jézusom, kutyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
De pszt, ez titok!
Doooorcsi meg ne tudja!
Többször hívtuk már őket hozzánk, de mindig valami "nagggyon fontos dolog" közbejött. Pedig csak utálnak bennünket..
Meghívatással nincs gond, csak nem mész el!Pedig nálunk labrador menhely van...csak nem fehérek.
Szerintem simán beleteszek megint 6000-et 15 fok alatt.
Bocsi, csak imádom a kutyákat, és a közeljövőben engem senki nem fog annyira szeretni, hogy meglepjen egy golden retrieverrel
De azért ezt nem kéne elfogadni. Olajcserétől olajcseréig egy jó motor nem fogyazst a minimum alá! Persze fullra töltött esetben! Ha mégis, akkor alaposan tessék figyelni, mert ha elfogy, akkor be fog állni! És elgondolkodni a javításon...
Ha nem jön semmi közbe, ma már szombat...