Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tyű, a futárok ilyen jól keresnek?

Köszi a drukkot gyerekek! Ma hazajöttem a kórházból és elég jól vagyok. Majd kapok nagy gipszet szerdán, aztán már csak tornázni kell meg reménykedni. A 10 centis fémet meg az 5 csavart 1 év múlva szedik ki. Addig majd mindenhol becsipogok jól
Vigyázzatok magatokra!
Micsináljon, neki ez van
Új kolléga itt a pizzériában. Ezzel a vassal hordja a kaját. Oszt' még nekem monnyák, h túlzás a GS...
Egy próbát megér.
Köszi a tippet.
Hali!

15W50-es Repsolt ajánlok én is.Egész évben jó szerintem ez az arany középút:-)Két olajcsere között 3 decit öntöttem utána.
A 20W40-es olajjal sokat kell melegíteni hűvösebb időben csak nyáron javallott.
A könnyen pakolható motor tipikus esete?
Hellobello!
Erre varrjatok gombot!
Naggyoon jó lett! Állat!
Szijja mindenki !
Az évadzárós videó itt leszedhető:

http://www.akmt.hu/videok/2009...

R
atiéra is kiváncsi vagyok:-)))
Héééé, én ezt eddig nem tudtam! Azonnal indulok, átúszom a Dunát. Vagy megy most komp?
Jézusom, kutyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
de most pont 10w-40es van benne és azt zabálja....
+b
Neeem, dehogy!
De pszt, ez titok!
Doooorcsi meg ne tudja!
Többször hívtuk már őket hozzánk, de mindig valami "nagggyon fontos dolog" közbejött. Pedig csak utálnak bennünket..
a 20/50 inkabb kanikulában jó, vékonyab kell bele hidegben, 10/40...pl
tegyél bele valvoline motorcycle 4t 20w-50et! kb 2200 ft/l (én egész évben ezt használom...teljes megelégedéssel)
Pont arról próbálom meggyőzni az otthoniakat, hogy nekünk labrador kell (megint).
Labrador menhely van nálatok?
Peeeersze!
Meghívatással nincs gond, csak nem mész el!Pedig nálunk labrador menhely van...csak nem fehérek.
Amúgy jó reggelt.
Hidegben milyet használjak?
Szerintem simán beleteszek megint 6000-et 15 fok alatt.
Meghívatásban jó vagyok
Bocsi, csak imádom a kutyákat, és a közeljövőben engem senki nem fog annyira szeretni, hogy meglepjen egy golden retrieverrel
Sőőt minden gyártó ezt válaszolja, ha reklamálsz a magas olajfogyasztás miatt!
De azért ezt nem kéne elfogadni. Olajcserétől olajcseréig egy jó motor nem fogyazst a minimum alá! Persze fullra töltött esetben! Ha mégis, akkor alaposan tessék figyelni, mert ha elfogy, akkor be fog állni! És elgondolkodni a javításon...
Hali!
Ha nem jön semmi közbe, ma már szombat...