Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebben akárki a segítségedre lehet.....akár még Én is - ha már helyben vagyok és volt is GéeS-em:-)
itthon csomagok meg dobozok nélkül is többet eszik a motor..mint bárhol ahol jártam idén nyáron..és ezt már nem lehet az útminőségre fogni, mert azok elég változatosak voltak ám...autóval dettó..görögben 5 és 6 között evett..itthon meg 6-7,5 között
az OIL kúttal szerintem sincs semmi probléma (ezt meg az OMW-t részesítem előnyben)
olajbolt.hu
Nem nem......bizony a tapadási tényező a legfontosabb.....ezt még a 8. általános iskolás is tudja, hiszen van egy olyan hogy súrlódási tényező, ami sokkal nagyobb erőkifejtést követel meg, vagyis Te nem érzed, de a moci lehet hogy 100-200-al jobban pörög és mivel jobban pörög ott már eszik is.

Az olaj?
Hát mivel légmentesen le van zárva ezért szerintem nagyon sokáig.
A gumi is azért rossz, mert ugye folyamatosan oxidálódik a levegőn, és "elöregszik" a gumi akár a polcon is.
Vagy egyszerűen nézelődtél, az ismeretlen tájon óvatosabb voltál, lassabban mentél stb stb.

Hja bocs, autóval énis voltam horvátországba, akkor is jó alacsony fogyasztás jött ki. De hppá, én itthon takoltam! Csak éppen sokszor mentünk 70-90 között, lassan, nézelődve, és a dombok után lejtők is jöttek...
emil ment
Ketten maradtunk, küldj telefonszámot jnyeki kukac aquis pont hu -ra és megdumáljuk a reggelt
értem,köszönöm
nem, ez már az új!
A régit úgy ismered fel legkönyebben, hogy annak az ülése felmászik a tankra!
Ne kövesd el azt a hibát hogy az előtt döntesz mielőtt ténylegesen rá nem ülsz. Tessék elmenni több márkakereskedőhöz és üléspróbát csinálni. Én úgy indultam neki hogy choppert veszek. Bandit lett belőle.
akkor ezek szerint ez az utolsó japán széria?
http://motor.hu/motor_vpage.js...
nyihihi
na hát köszke
állat...
Majd mindegyik nagyobb olajos cég tart 2T hajtóműolajat is. Igen, más egy kicsit.
Zimacs mielőbbi gyógyulását elősegítendő:

A radiológus magához hívatja a beteget:
- Van egy jó és egy rossz hírem, melyiket mondjam először?
- A rosszat, doktor úr!
- Rendben. A röntgenfelvételén egy nagy kiterjedésű, rosszindulatú tumor látszik!
- Hát ez szörnyű, és mi a jó hír?
- Photoshoppal el tudom tüntetni.
Tényleg! Mit keresel itt?
Miért az megint más? oil? Netán a robogóbe megint más kell?
Már meg kéne nézni az enyémben is ,van -e még benne
Egyébként egy javaslat ha másképp nem sikerül kipróbálni - keress a környéken olyan motoros oktatót, aki ilyen mocival oktat, és menj el egy gyakorlóórára hozzá. Általában nem zárkóznak el, Te pedig ki tudod próbálni a mocit (én is ezt csináltam, nekem bejött a dolog).
hát,tavaszig kijön a fél év
akmt forum, chat
Ha minden igaz, onnan ismered fel, hogy krómozott az első lámpa, állíthatók az első telók és még csutkakormány van rajta. És feketés-sötétkékes-metál színű, szürke vázzal. Tehát olyan mint az enyém, na.

De ha tévedek a többiek majd kijavítaniak...
Amikor én GS-t vettem, kábé fél évig nyúztam az itteni drága kollégákat, hogy milyen vegyek meg. Akkor azt mondták, hogy ha nem akarok újat venni (ez volt az eredeti terv), akkor vegyek utolsó szériás japán gyártmányt. Ez a 2000-es széria.