Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kit sajnáljak jobban?
Asszem a sörnek a legrosszabb!

Ott eszik a sört!

Jó munkát nektek Kedveseim!
A baj csak az, hogy a "szellem" fázik odakinn... Utálom a szelet, a hideget Jaaa, és kell adnom nekik valamit enni is
Dooorcsi!

Te pedig koordináld, és meózd a tevékenykedést!

Fontos, hogy a szellem irányítson... nem ám ezek összekennek valamit!
Upsz, nem forgattam el De a lényeg így is látszik
Az egyik dolgozik, a másik meg dirigál a sörrel a kezében?!
Jó reggelt Ideseim!

Csak ennyit mondok. Túléltem az éjszakát, de azt hiszem egy kicsit bekakáltam.

9-kor indultam haza Szeged mellől az este. Szegedet elhagyva száraz úton kiváló körülmények között 100-zal belerongyoltam a szélviharba. Egyik méterről a másikra oldalba vágott. No, mondom ennek fele sem tréfa, győztem összekapni a pacit sávon belül. Két kanyar múlva olyan homokviharba értem, amiben semmit, de semmit nem lehetett látni. Megállni nem volt ildomos, mert a motort álló helyzetben nem tudtam volna megtartani, és ahogy én sem láttam, engem sem láttak volna. Mentem, vakon. Kiértem az egyik homokátfúvásból, és keresztülrongyoltam egy karomnyi faágon... Más lehetőségem nem volt. Keresztben feküdt az úton teljes szélességben, lombbal. Századmásodperc alatt annyi időm, volt, hogy húztam egy kövéret... lesz, ami lesz alapon. Azt hiszem az első sárvédőm majd polírozni kell, mert a gallyak odavertek rendesen neki. Ma lemosom és megvizualizálom. Szerencsére nem tört semmi, így első blikkre, de qrva nagyot szólt. Mórahalomnál megálltam, mondom elszipákolok egy győzelmi cigit. Felkaptam az esőruhát (bár eső alig volt a viharban, csak a végén, de az felhőszakadás), és nekivágtam újra. 30 kilométer erdőben... basszus, az utat nem is figyeltem, csak elmondtam egy imát, hogy ne rám szakadjon a fa, amit eltör a szél. Volt pár az úton. Ilyen szélben, szlalompályán értem el Baja elé 15 kilométerrel, és, hogy tuti legyen a vége minden egyszerre a nyakamba szakadt. Vízszintes eső (felhőszakadás), szél, és minden amit az az útra tud hordani. Örülök, hogy megúsztam... ha extrém sportoló lennék, akkor azt mondanám: "Ez férfias volt vazzzze!"

Remélem mindenkinél fent maradt a tető a házon!

Üdv Ideseim!
Hidd el a GS az utolsó (talán az első is) amelyel gondtalanul falod a km-eket. Soha többet nem lesz ilyen univerzális, kisfogyasztásu, kezes stb motorod. Pláne ha használt nagymotort veszel.
Látom neked is mindenféle moci tetszik, de a két emlitett kicsit ellentétes irányzat az SV sportos a GSX 1400-as pedig-na én egyszer azt hittem egy choppert látok-turás, nekem is tetszik.
De szerintem is elöbb tollasodj egy kicsit mint a Ludas Matyi
Jó reggelt.
Köszönöm, de azért nem kezdek a föld felett járni. Nagyobb motor, hmm.... Részletre semmiképp nem fogok venni, kp-ra meg mondjuk egy SV650-et tudnék kifizetni, persze ebben is a 2003 előttit. Az S változat az tetszene is, olyan mint egy rakéta: Fau2.
Na majd meglássuk mi lesz ebből. Álom a GSX1400, de ebből még aligha lesz valami.
Megúsztuk! Itt nem is esett, csak este 9-től, kb.
Én is gratulálok!
Nagy dolog az ember életében az első melóhely. De azért ez is a szakmádba vág akkor, csak az elsőbe. Kezdheted nézegetni a nagyobb motorokat.
Elkéstél! Máskor tessék jobban sietni.
Ja látom már 20 ezer.Élőben meg lehet hallgatni?
teccik a hangja.Mennyi az ára?
Jó éjt mindenkinek!
Nem tartom egyszerűnek csak most nem agyalok mert minek.
Na akkor szerencséd volt, motorozhattál picit! Am remélem, az esős időt megúsztátok!
Hát még sokat kell tanulnod, még egy kicsit egyszerünek látod az életet. De a cél helyes
Üdv.

Gratulálok a munkahelyhez, legszívesebben én is dolgoznék, de még tanulnom kell.

Mondjuk egy motortesztelői állás jó lenne. Persze csak 400 ccm feletti motorokat tesztelnék, nehogy lenyomjanak az útról...
A munkám lenne a hobbym.
Gratulálok a munkahelyedhez! Nem baj, ha nem erről álmodtál...én az első munkahelyemnél azt sem tudtam, miről kellene álmodni...
Jóóóó estéééét!
Tegnap majdnem tolnom kellett szegény GS-t. Elfelejtettem tankolni és már tartalékon volt. Nem értettem miért rángat, aztán "basszameg" nem tankoltam. Kb. ugyanannyi távolságra volt a kút mint az otthonom, úgy gondoltam megpróbálom hátha hazaérek, sikerült. Hazaértem, de szó szerint ki volt száradva a tank.

A másik meg hogy végre nem vagyok pályakezdő munkanélküli. Igaz nem a szakmámban (számvitel) tudtam elhelyezkedni, de sikerült. Hála a műszaki infós szakközépnek. Egy síküvegek megmunkálásával foglalkozó cégnél kell a festő számítógépeket programozni. Nem az álom állás de valahol el kell kezdeni.
Igen?!
Nézz meg a videóimat,benne van a hang is!
20.000.- azt viheted!
Igaz többe van,de szarni le!
Nekem hangos lett!