Igen! Egy elég durva hangvételű SMS, és utána egy telefonbeszélgetés után ma délután átadta. Viszont az én banki szerződésem még nincs aláírva, a bank (merkantil) vhol elkavarta az eredetvizsgát, így "papíron" még nem az enyém. Mindegy, bürokrácia.
Acerbis nadrágom van...olyan 1-1,5 óra heves eső után azért nem olyan vízhatlan ám..biztos nekem voltak vele nagy elvárásaim..de sokszor kevés volt, hogy csak ennyi időt bír..
AKarok rávenni egy normális dobot.De gondoltam elötte megpróbálo hátha ennek is tudok szép hangot csinálni.Ha nem jön össze akkor ugyis veszek dobot :). Csak az érdekelne,hogy hol kezdjem el vágni :)
itt nincs olyan bontó ahol lehet motoros cuccokat kapni ugyhogy marad az eredeti.Nekem nagyon nem teccik a gyári hang.A motorzajt jobban hallom mint a kipufogót
Szerintem ne az eredetit vágd szét, hanem bontóban vegyél egyett, amivel "rosszalkodhatsz", így ha valami mégsem tetszik, az eredetit még mindig vissza lehet tenni....
Asszem az elöző üzit elrontottam.Azt akartam,hogy valaki irta,hogy szétvágta a gs kipuffját kibelezte és ujj cuccokat tett bele.Erről szeretnék érdeklődni. A többi már talán jó :)
A többit nem láttam de a bering 45-50 körül van amit lehet télen-nyáron használni.30-40 körül jobbára nyáriak vannak.A komolyabbak ami pl nekem jó volt az ogre méretemben 62e volt.
Inkább otthagytam.
30-40 között olyan Cordurát tudsz venni, hogy három évig nadrág, nem rohad bele a lábad , nem ázik szénné egy nyári záporban, és össze van varrva korrektül. Ebbe a kategória jó a Held, Bering, Büse, Acerbis, Difi, Berik meg még néhány nagyobb név. Dainese már kicsit feljebb van, de meg is éri. Ezekkel nagyon nem tudsz melléfogni....
Szoval más kategoria ez, jobban kell figyelni.