Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No problemo

éjjel elmegyek azt ellopom:-)))
Írtam odaát. Van egy db itthon, de már cserés vagyok én is. Még a lacházi utat megcsinálom vele, de utána szigorúan meg kell csinálni. Sőt, előtte kéne a kmóra szerint. Sajnálom.
esSO

nincs elfekvőben egy olajszürőd?
Átvenném valahogy......
Nem!

A lentebbi linken látthatod mi a teendőd......

1., kivesz hátsó kerék
2., levesz hátsó fék
3., kivesz központi tengely
4., leszerel rugós tag

és simán kiemeled a hátsó lengőkart.

Leveszed a régi láncot, felteszed az újat, majd mindent visszaszerelsz.

Én esSO papival kb 1 óra alatt megcsináltuk anno, amiből a legtöbb időt a csuva leszedése volt........hiszen ha már mindent szétszedtem akkor mindent átmostam, tisztittotam.....

Ami gond lehet?
Sok csavarhoz 2 ember kell......az egyik tartja, a másik feszíti......
No meg nem árt JÓ mínőségű krova, vagy csillagkulcs.....
Drágaságom! Mindenki elfelejtette? Csakazértis!

Névnapod alkalmából nagy-nagy szeretettel kívánok Neked mindenféle jót! A többit majd holnap.
Örül a szívem, mikor ilyen kialakuló barátságokról olvasok.
Apu megy! Tudom, mert mondta nekem. Azt is mondta, hogy le sem lehetne kötözni, mert elrágná a kötelet, hogy mehessen. Sőt, ha tehetné, már ma elindult volna.
Lehet úgy is, de akkor minek a végtelenített lánc?
Meg egyébként nem árt ilyenkor átzsírozni a villa tűgörgős csapágyait.
Hale!

Minden általam használt cumó KIBÍRÁSI TELJESÍTMÉNYE megtalálható eme oldalakon:

GS 500
http://www.akmt.hu/tagok/blue/...

GSF650S bandit
http://www.akmt.hu/bluebandit....

Amúgy érdemes mindenkinek vezetnie a listáját, mert eladásnál NAGYON szimpatikusan tud hatni, mikor a vevő látja, hogy mi -mikor volt cserélve.
Nekem is az volt mikor megvettem az Apriliát.......
Persze a különféle gányolás sajnos nem volt benne:-))))

De ha másra nem is, akkor arra jó hogy az ember látja a különbségeket.......
PL itt látható hogy a gyári gumi mennyit ment, a RoadAttac.....és majd ez is.....
Nagyon csini. Én csak a tükrét néztem, hogy ugy van a motoron mint a 650-es Burgmanuson
Malaguti Madison 125..kemény 9 kilowatt hadrafogható teljesítménnyel (115 a vége..alattam)
Ok,várom a hívásod! Puszedlee!
Az van, h nemtom jön-e Apu. Ha bármit tudok, recsegek telcsin, asszem taglistában benne vagy, ugye?
De nem írtál nekem semmit a hétvégével kapcsolatban!
Mikor, ...meg ilyenek? Most akkor mi van? Vagy úgyis esni fog?
Velünk volt, de asszem az nem Burgman hanem valami más 125-ös. A 100-at tudta tartani.
A Burgmanus is veletek volt? hogy birtátok vele az iramot/ vagy forditva?
Na én hazaértem.
Dipshittel tettünk egy karikát az alföldön.
Ettől az szmájlitól elkaptam az álomkórt. Megyek is mindjárt haza
Ááááá!
Dehogy!
hát biztos én is mérges lennék, de nem mellmagasságban húznék ki egy kötelet, hanem valami látható kerítést tennék ki (tudom ez költségesebb, be emberbarátabb is egyben)

Egyébként egyszerűen mindenféle emberevő állatokat kell az erdőbe telepíteni, így lesz nem lesz aki bemártson a hatóságoknál...
nem, csak elaludtunk a gépek előtt
Mindenki ennyire dolgozik?
Én is elitélem az ilyent, de ti mit csinálnátok ha a saját kertetek, erdőtökön, mezzötökön keresztül krosszozgatnának idegenek?
Én biztos nem örülnék neki.
nem hittem volna, hogy ilyen van
őőőőő nem lenne egyszerűbb lefelexelni a használt láncot majd egy megfelelő szerszámmal megoldani a végtelenítést?
Mint a lengőkart és a többit leszerelni.