Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Faty és nyusz!

Köszcsi
Mit mondasz, mit mondasz...? hát hogy:
F U T Á Á Á Á Á S S S !
Dooorcsika!

Isten éltessen sokáig!
Jaja,"ERRE KÉNE BIZNI A BÖRÖM!"
Mondani nekik,és beleirni a panaszkönyvbe!
Legtöbb kereskedö megcsinálja!
Csak annyit mondj, jhogy ilyen szart nem veszel...
Akkor ezt majd sunyiban kell megcsinálnom
És mit mondok ha felgyújtom? Bocs
Ha megnézed a shoxot,meg a mo-fa-kert ugyanazt a ruhákat árulja más más áron és más néven!
Mindkettö pakisztáni gyártás!
Ha bört akarsz venni,próbáld az öngyujtós trükköt!
80-as években jugóból hoztunk sok bör cuccot,de tarvizió volt a menöbb!
Egy öngyujtóval megmelegited a a bört,a gagyi összerándul,a faxa az nem!Szerintem ez a legmegbizhatóbb!
Igazából nem értek a bőrhöz. Ha tényleg igazi rendes bőr (műbőrben ha csúszol az beleég a bőrödbe mint a napalm...), és olyan hogy nem szakad szét csúszásnál, akkor tényleg nagyon jók. Na ehhez kéne vinni valakit magammal hogy megmondja érdemes-e megvenni.
Na faxa most rendeltem a shoxnál gatyát!
Proktektoros, egész tisztességes bőrruha (kabát + nadrág). Rendes protektorokkal, térdkoptatóval. A csizmák azok nem valami bíztatóak. Kordura nadrágból én nem találtam megfelelőt. Kordura kabátból szintén egész jókat találni. (persze nem vagyok szakértő)
Így hirtelen ez az ami itt motoros fórumon érdekes lehet.

Egyébként van minden. Gyászruha, pincérruha (legalábbis úgy néz ki), bőrszoknya, bikini, amit csak akarsz, öltöny, cipő stb
Na azt megnézném amióta láttam a davincsi kódot!
Na, még vele is kezet foghatsz. Ha megkéred akkor lehet hogy még a freskót is megmutatja
Ja azt elhiszem!
Az öreg ott félisten!
Milyen cumók vannak?
Az öreg Stadler nagy ász!
Ha jól tudom sima pásztorként kezdte,és eljutott oda(Wiskey-t exortált az oroszokhoz+mást is)hogy egy egész falut eltartott és munkát adott nekik!Akinek nem volt pénze azon segitett!
Közben átbaxta az államot ,visszaigényelte az utolsó vacsora c. kép adóját is!
Pár hónap után valamelyik szakértö az apeh-nál rájött,hogy az egy freskó a Szixtuszi kápolnápan,ami történetesen Rómában van!
Hát nagy. De tényleg nagy. Nagyon nagy. Nem is hinnéd milyen nagy. Egyébként ha a faluban megkérdezed hol vana Stadler ruhaáruháza akkor bárki megmondja.

Konkrétabban mire vagy kíváncsi?
Bálint
Millen bót ez Solton?
Újak mind. Elmodásuk szerint amerikai és pakisztáni. Szerintük a pakisztáni jobb. Egyébként sosem hallott márkájúak (legalábbis nekem), viszont ránézésre, felpróbálásra elég meggyőzőnek tűnnek. A bőrruhák két részesek.

Árcédula nincs, alkudni kell. Hogyha látják rajtad hogy nincs sok pénzed akkor állítólag olcsóbb

És még magával Stadlerrel is kezet foghatsz személyesen. (bár igazából én nem tudom miért olyan híres)
Használt ruhák vannak abban a boltban? Bőrruhák mennyibe voltak?
Nem tudom, tudunk-e menni, majd kiderül! Mihelyt tudsz/tudok valamit, írgáljunk, ok?

Minden esetre: Nagyon boldog névnapot kívánunk neked, TE DRÁGA!
Részemről Kiskunhalas- Soltvadkerten találkoztunk és fagyiztunk - Solton benéztünk a Stadler féle ruhaboltba. Rengeteg féle ruha közte egész jó motoros bőr és kordura ruhák. Aztán Dunaföldvárnál megálltunk a dunánál némi terepezés után. Aztán a 6oson le szekszárdig, ott átmentünk a hídon, Bajánál Szeged felé fordultunk, aztán én mélykúton elköszöntem a srácoktól és halas felé vettem az irányt.
merre jártatok?
a mai hazaút (Vecsés-BPXVI) több mint kétórásra sikeredett, mert valahogy véletlen útbaesett Dobogókő és Csobánka

Jóéjt, holnap látlak!