Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

túl gyors vagy!
házi lánccseréről olvashatsz itt
Szia!

Blue mester gyűjteménye elérhető az akmt.hu-n, rengeteg infó fellelhető ott!

A lánccsere itt van:
Katt
Bálint! kb 1 óra múlva leszünk soltvadkerten (aztán visszafelé menet is talán..)..de csak ma csak neked kiírtam az adatlapomra a telefonszámom..dobj egy smst...
házilag nehéz kicserélni a láncot? (végtelenített) No flex, no patentszem
Blue
Azért ird meg majd mennyit birt!
Kivánxsi vagyok rá,mert negyon dicséri egy munkatársam!
Kösz
Ja én csak a gumit eszem - 10ezrenként egy uj gumi vagy 5 ezrenként egy pályázott.
Hoppá- hoppá!
Összefuthatnánk vadkerten, 1 köpésre lakok tőle.
..autó híjján én évente cserélek láncszettet, olajat meg 2 havonta..( 20 évesen nagyon is díjazom apám jófejségét, hogy finanszírozza, mielőtt kapnám érte az ívet)
De Te akkor lájtosan tolhatod, nem úgy mint az itteni huligánok.
off: holnap ( vagy holnapután) szerintem elgurulok soltvadkert felé egy fagyira...ott a legjobb
Brühühü( , mindenki cserélgeti a láncát, nekem meg már 7 éves a gép és még az eredeti van rajta- se hang, se rángatás -pedig 146 ló!
Pedig azért 30 e km-van már benne, mielött azt mondjátok hogy nem is használom.)
Halihó.

Megjöttem a napi motorozásból, nem is ez a lényeg.
Kíváncsiságból bementem a halasi honda kereskedésbe (Iron Motors asszem), hogy ott mi újság, meg még amúgy sem voltam ott. Azt kell mondjam hogy a kaposvárihoz képest ég és föld a kettő.
A halasiban nem néznek levegőnek, és nem is tolakodóak vagy lenézőek. Én csak sétálgattam le-fel, és amit nézegettem arról a néni mondta hogy mire való, mi miért jó, stb. Mint valami idegenvezető. De nem akarta mindenáron eladni.
És van rendes termékválaszték. Meg is leptem magam 1 tankpaddal. Az árak ugyan márkakereskedéshez méltóak, de ide jó bemenni.
Egye qkac! Ha nincs meló, akkor is lehet.
De akkor is kell egy időpont, mint irányár! A köpönyeg mondjuk hülyéket ír hétvégére...miért nem szerdán van szombat?
Speciel nem melózni gondoltam, h gyertek, hiszen elvileg ők befejezik reményeim szerint pénteken ügyesen. Hamizni-dumcsizni? Vagy úgy már nem is jó? Ha muszáj, keresek valami melót neked
Este beszélünk anyával róla.Nem tudom, mi a helyzet, hiszen ma már az elsősök dauerolták a suliban a haját...ha nem túl raszta, akkor este megmondom, mi lesz.Mikor jön, mikor kezd melózni az Apaharcos? Milyen szerszámot kellene vigyek? Hányra kellene menni? ...ilyenek.
Oké, akkor remélem vetted, hogy jöb Apu hétvégén hozzánk, melózni Mikor jöttök?
Szijja mindenki ! Huha, asszem olvasgatnom kell egy kicsit...
Hehe, na ez nem lesz könnyű... olyan erősen surrogó és zizegő (+ halk fém a fém hang, pedig kenve volt), ami ritmikusan, minden átfordulásnál erősödött, halkult. Amikor pár óra alatt szépen lepucoltam teljesen tisztára és lefújtam, akkor picit halkult, de akkor is elnyomta a motorhangot, főleg gyorsításnál, amikor nagyobb terhelést kapott!
Ja, és érezni lehetett a vonóerőn is, amikor stabil gázon picit rángatott.
Szemem, mint a sasé! ...csipás!
Jólvan, csak egy kérdés vóóót
Halika

Lányos hétvége van, és tudtommal megyünk Marcsi szüleihez, plusz elhozzuk a konyhaablakhoz kellő fákat .....
Vasárnap meg elvagyunk, szóval nem hiszem hogy ez most ok lenne.

Jővő héten meg dogozz van.....
Ottan lehet szalonnát is sütni!
Hétvégén dógoz? Mert nálunk is lehet szalonnázni, apuval kiegészülve!

Faty, olvastad?