Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dawntez! Gratula! Széppaci!
Egyébként szemezek én is a nyomatékkulccsal.. Báár asszem kerékszereléshez ha lenne se használnám. De pl az aprilia hengertalpcsavarjai olyan ügyes helyen voltak, hogy csak villáskulccsal lehetett hozzáférni, vagy vékonyka csillaggal. Namost asszem olyan szettem sose lesz, ami villás nyomatékkulcs :) Talán dugókulcs, de ugye abból is eleve kettő kell, mert nincs olyan, ami az általam használatos kb 0-100 Nm közötti, csupán ilyen 30-200 ig, és 0-30 ig .
Amúgy én a Praktikerben kapható Blac&Deckerrel szemezek :D 10 e Ft körül van, asszm 38-210 Nm-ig
Nemceressem a konkurenciját... Vszeg motoron fogok ülni, de legfeljebb este összerecsegünk. Azé' hívhatol ám napközben is!
Jah, hát hogyne! Nyulam csak egy van... De ha beszóóóósz, lesz másik!

Hát, látod, majdnem nálad felé. Szőreg környékén fogok tekeregni. Pontos idejét még nem tudom én. Viktorral ütközünk, aztán tekergek, aztán sokáig szabad vagyok, aztán jönnek Jorgoszék Görögoszból. Úgyhogy még egy makói elkanyarodás is belefér az időbe.

Drótolunk veled is Api!

(Deeeeszééééééépmotóóóóóóó' )
Kivéve, ha én vagyok a harmadik-negyedik bejövő hívó éppen egy időben!

Így megbeszéltük...
Köszi itt is a gratulákat!

A hellaszosok gondolom csak este érnek Szegedre?
Maci Te mikor és hol leszel Szegeden? Vasárnap ebéd után arra jövök haza.
Djágám!

Énsohasenem vagyok foglalt távrecsegőn, minden hívást kicsengéssel jelez, így beszélgetés közben is látom, ha van bejövőm, szóval nézd csak meg melyik nyulad híttad!

jó éjt!
Délben celluláris maroktelefonáljunk.
No, akkor vasárnap megpróbállak elcsípni.
Szombat délben érkezünk, ott leszünk, szigorúan nem fogyasztunk alkoholt , és szerintem vasárnap délben kora délután indulunk haza.
Dawntez!

Itt is gratulálok a gyönyörűséghez!
A vigyort én is hiányoltam, de OldPiet megmagyarázta ("A fényképész tartotta hitelszerződést.")

Emlékszem én is, az 50-es moci után a GS-t alig mertem 3000 fölé forgatni, mert ment mint az istennyila...

Az eladási áron viszont picit elkeseredtem, mivel az enyémben több km van, bele sem merek gondolni, mi lesz cserénél...
Én holnap megyek, és vasárnap. Belefér?

Holnap este olyan 6 körül érek le, és térülök-fordulok. Vasárnap pedig a Hellászból hazatérők elé megyek... azt hiszem ott lesz ismét az "alaptáboruk". Jó lehet valamelyik? Csak össze kellene futni...
Helló Pipi

Hétvégén Szegeden leszek a halászléfesztiválon, ha van kedved motorozz át.
Igazad van,megtaláltam. Ezt a kipufogót le stippi-stoppizom :):)

http://auto.indavideo.hu/video...
Szevasztok Ideseim!

Ma volt annyi időm, hogy végigolvassam az elmaradásaim, és ömlesztve írjak dóóóógokat:

Dawntez!
Juhhhhúúú, végre megvalósult! Örülök neki, hogy a kálváriának vége, és ilyen paci van a segged alatt!
Vigyázzatok egymásra nagyon! Gratulálok a szépséghez, már várom, hogy élőben is lássam a Zarcotokat!

Dooorcsi Szívem!
Így utólag is boldogságosságos neved napját kívánok az Istenéltessen napon!

B.Nyusz!
Holnap hívlak én tégedet, mert ma kécccer operáltam az ügyön, de mindig csak "aszámfoglat" vóóót.

vtomika!
Ha rám, ránk hallgatsz, akkor nem buzerálod a gyári kipöffencset. Nem b@sztatni akarlak, de ha a Tunderace fórum meglelése gondot okoz, akkor inkább ne nyúlj hozzá! Ez csak a kisebbik gond. Egy kipufogó legyártása szakértelmet kíván. Egy gyári rendszer meg baromi borsos áron van. Ha vastag a buxád, csináld, de szebb hangot nem fogsz tudni kihozni belőle. Valami förmedvény üvöltés lehet belőle, de szép hang semmiképp. Hidd el, hallottam már pár sufnituningos "szétfurkálom-kibelezem" dobot.

Szóval a gyári végdobot tartsd meg eredeti állapotában, vagy visszaszerelhető formában. Oka a műszaki vizsga. Bár, már a "KPM" is mér néha hangnyomást. Szóval, bármikor visszaalakítható cuccot ajánlok a figyelmedbe.

Ha megfogadod, akkor most mondom, hogy spóroltam neked alsó hangon 2 kilót...

Ha "megtudodcsinálni", akkor az legyen a te dolgod.
(Az aki szétberhelte itt, no ő is olcsón szerzett egy próbadarabot... és az eredeti visszakerült a gépre utána. Azért kár dolgozni, hogy csak elfáradjunk.)
Yamaha YZF 1000 R Thunderace
és hol találom azt a forumot? :)
Gratulálok ehhez a szépséghez! Sok szerencsét kívánok hozzá!
Tomika nézd meg a Thunderace forumon van egy nekedvaló kipufogó
A fényképész tartotta hitelszerződést
Gratulálok!

(hol a zörömésbódossá' az arcodról? )

pusszantás
speedes volt a srác (gixer) a második gyerekig, sok bukással. Aztán jött a harmadik, gondolta majd ezzel lenyugszik. Aztán jött a házépítés, se idő se pénz. Tényleg gyári.
Mit mondtak, miért van olyan kevés a motorban?
Nem volt ideje motorozni a tulajnak, vagy félt ráülni 25 C fok alatt?