Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tomika,
én vágtam szét a kiput!
Kérdezz!
Amúgy eladó!
4kor mentem, és motorral
Már épp szálltam volna a 3as villamosra
Ez a csend már nagyon is gyanús, lehet érdemes a menetrendet nézegetni…
Most hol vagy és mikor kellene indulnod?
Hát ezaz, hogy nagyon csend lett
Nincs mit kedves motoros lány! Már így-is sajnos később lettél köszöntve… de azért én-is köszönöm a puszit! Kedves tőled! Am most, a haza szállítanak, vagy sem? Nagyon csend lett…?
Köszi!
Sziasztok lányok, fiúk!
Hát ma értem ide…
Bálint_88 Hát keresgélj csak, hátha találsz valami érdekeset, van variáció bőséggel.

begami Köszönöm! Én lehet télen picit kezdek vele valamit, mert engem is zavar az, hogy puha… lehet ebben sincsen + a +felelő szint!

Zsolesz70 Köszönöm! Kíváncsian várom tapasztalataidat, hogy a későbbiekben hogyan is felelt meg neked a gumi, kopás, tapadás, melegedés stb…

Dorina Boldog Névnapot neked, igaz így utólag!

dawntez Gratulálok neked is! Am neked milyen adatokkal is rendelkezett a GS:pl:kiadás Km…?
szerintem melltartóban hülyén nézek ki (bár még nem próbáltam)!

(és ez em hányós szmájli )
Magánügy

Amilyen a mai formám, tuti lekésem...
Van buc haza.
Jössz értem?
Melyikre?
ööööö..... mit NE csinálj vezetés közben....
Mit csinálj vezetés közben + bónusz mit ne csinálj ha utas vagy

ugyan autó a téma, de szétröhögtem magam némelyiken...
Én jelentkezem!
Jéger!
protektoros cicifix!
Nyilván sörösdobozokat tart benne
Fénykép nincs erről?
A szimmetrikus súlyelosztás miatt érdemes lenne az eredetibe is pakolni csomagot:-)
Megvagy még? Vagy már szétverted a házat?
Nagyon sietek haza!
Mac, Kösziköszi
Teddy,
ma a DL-es kollégám a következő okosságot mesélte. Egyik cimborája a DL-re megcsinált egy kamu kipuffot a bal oldalra is, pontosan lemásolta az eredetit, de nem a gázok rohangásznak ám benne, hanem zárható dobozként funkcionál. Szimmetrikus is lett, nem lóg az oldaldoboza hülyén a levegőben, meg nyert egy kis extra pakoló helyet...