És ebben a tényleges poén, hogy itt kérdeztem meg 40m-re a háztól: ÚTLEVÉL?
Szóval magamat szidhatnám, hogy nem voltam erélyesebb, de lehet hogy ez így volt elrendeltettve:-)
Végül minden meg lett oldva és qurva jó 4 napunk volt:-))))
Most egy gáz van még.....
A samsung kamerámban van egy pára gátlás......
Szóval sok helyen nem tudtunk kamerázni.....
Ami meg meglett az szerintem elszállt, mert bár kép van, de a hang az olyan, mintha egy kútból beszélnénk:-(((
Az tuti legközelebb 5 garnitura akkuval és jópár SD kártyával megyek...... a fényképező végig jól szuperált és a Vintgaros videók is végig jók lettek......
De ezt is megoldom:-)
Majd teszek a videó alá zenét, vagy alászinkronizálok:-)
Igazán nincs mit örülök,hogy segítettem.A vicc az,hogy először rám akartak sózni egy komplett tömítéskészletet-nem itt a Suzuki szalonban-ezért kerestem egy helyet ahol vágnak tömítést.Ott kb 3000 Ft-tot mondtak és ilyen előzmények után akadtam erre a honlapra.
5 dl (= 1 üveg) sör tartalmaz:
175 mg káliumot: ez a napi ajánlott bevitel 5%-a.
85 mg kalciumot: az ajánlott napi bevitel 5,6%-a.
6 mg szilíciumot: a napi ajánlott mennyiség egyötöde.
0,14 mg piridoxint (B6-vitamin): a napi ajánlott bevitel 6%-a.
A fentiek ismeretében könnyen kiszámítható, hogy az egészséges táplálkozás érdekében miért 20 üveg/rekesz kivitelben árusítják a sört.
Kérlek hogy Te is tégy meg mindent a szervezeted számára szükséges ásványi anyagok rendszeres bevitele érdekében!
Én tudom, hol jártatok!
Gumisnál!
Amúgy inkább másnak hagyom a megfejtést, mert én már láttam egy ugyanilyen képet, csak akkor még a sáskafejű szörnyeteg állt azon a placcon. Sőt, a képet én csináltam, ha emlékeim nem csalnak.
volt rajta még minta......ahol nem volt, ott tünt el a gumi.....
Ezért mertem elindulni, mert 1-1 helyen nem volt "összektötetés már" a két minta közt.....
A franc se gondolta volna, hogy 1 vészfék és már el is tünik minden.
amugy rendőrrel a 4 nap alatt sehol nem találkoztam, max a tengerparti őrséggel......
Pula (Veszprém megye) vs. Póla (H.O.)
Megérkeztem Siófokról. Vége a nyárnak.
És ebben a tényleges poén, hogy itt kérdeztem meg 40m-re a háztól: ÚTLEVÉL?
Szóval magamat szidhatnám, hogy nem voltam erélyesebb, de lehet hogy ez így volt elrendeltettve:-)
Végül minden meg lett oldva és qurva jó 4 napunk volt:-))))
Most egy gáz van még.....
A samsung kamerámban van egy pára gátlás......
Szóval sok helyen nem tudtunk kamerázni.....
Ami meg meglett az szerintem elszállt, mert bár kép van, de a hang az olyan, mintha egy kútból beszélnénk:-(((
Az tuti legközelebb 5 garnitura akkuval és jópár SD kártyával megyek...... a fényképező végig jól szuperált és a Vintgaros videók is végig jók lettek......
De ezt is megoldom:-)
Majd teszek a videó alá zenét, vagy alászinkronizálok:-)
Szépek vagytok, a szerelem mellett gumi is kell ám....rózsaszín bárányfelhők...nesze....
Megnyerted a Calipso zoknit:-)))
Ott inditottunk....
A lényeg hogy elég jó kis Pulai kirándulás volt:-o Pula nélkül:-)
Mikor meg vettnk sima alkálit akkor nem állítottam be pluszba.....
Amugy akit érdekel:
http://www.akmt.hu/errejartunk...
Van egy új JT hátsó fogaskerekem eladó GS 500-ra!-ha érdekel valakit?:)
Jelentem megvagyok még.
Mentsd meg a Földet! Ez az egyetlen bolygó ahol lehet sört kapni!
Mondom én, hogy a nagyvezér téridő ugró! ! ! !
DE MIT CSINÁLTATOK OTT MÁSFÉL ÉVIG?
5 dl (= 1 üveg) sör tartalmaz:
175 mg káliumot: ez a napi ajánlott bevitel 5%-a.
85 mg kalciumot: az ajánlott napi bevitel 5,6%-a.
6 mg szilíciumot: a napi ajánlott mennyiség egyötöde.
0,14 mg piridoxint (B6-vitamin): a napi ajánlott bevitel 6%-a.
A fentiek ismeretében könnyen kiszámítható, hogy az egészséges táplálkozás érdekében miért 20 üveg/rekesz kivitelben árusítják a sört.
Kérlek hogy Te is tégy meg mindent a szervezeted számára szükséges ásványi anyagok rendszeres bevitele érdekében!
Sétálunk, sétálunk egy kocsmába becsücsülünk, fröccs.
Tanulok, mert a tanulásba fektetett energia meghozza a gyümölcsét... és mint tudjuk: a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
Kukikat engedélyezted?
Nem tudom nézegetni a linkedet. Tudod, az alkatrészest. Amikor rákattintok az árukra, nem történik semmi.
Gumisnál!
Amúgy inkább másnak hagyom a megfejtést, mert én már láttam egy ugyanilyen képet, csak akkor még a sáskafejű szörnyeteg állt azon a placcon. Sőt, a képet én csináltam, ha emlékeim nem csalnak.
EZt OGABINAK:-)))
Nincs rajta esőruha se:-))))
Ezért mertem elindulni, mert 1-1 helyen nem volt "összektötetés már" a két minta közt.....
A franc se gondolta volna, hogy 1 vészfék és már el is tünik minden.
amugy rendőrrel a 4 nap alatt sehol nem találkoztam, max a tengerparti őrséggel......