Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hűtőben lesz hely a sütiknek ?
Arra gondoltam, ha otthon lesznek ügy megyek, hogy 8-ra nálatok vagyok és letenném a ruháimat, meg a sütit páleszt, nem cipelném magammal egész nap. Nagy segítség lenne.
Jókor lett jó a stream, kiegyenlített a Levski.
Jó estét.
Vezet a Debrecen Sofiában 1-0-ra, Bodnár 35 méteres bombagóljával. A BL főtáblára jutásáért megy a meccs. Visszavágó jövőhéten.
Bárcsak lehetne most Digitv-m.
Hajrá Loki.
Megvannak a betétek, A Daniék itthon lresznek, jöhesz!
Erik !

1. Mi a helyzet a fékbetétekkel?
2. Csipkebokor vessző
3. Mi legyen péntek reggel, 8-kor lesz otthon valaki ?
Remélem, hogy a Stromot nem kell fújkálni...
Ez nagyjából ár sorrend is! A legdrágább van elöl...

Én szerettem a gyári gumit, főleg esőben. De valóban van nála jobb is.
gs teddy kössz az infot átgondolom ezt a pirellit :D remélem jól fog vislekedni :D a gyári bringstone után mert ez egy nagykapal szar szerintem és sokak szerint nagyon nehezen melegszik fel :S és könnyen csuszkál :S kössz az infot még 1 szer 1000 hála üdv

Na, ezek után nem lesznek ilyen gondjaink. Már vettem egy ív 800-as csiszolópapírt.

Látod, én csak utána tudtam.
58647-es hozzászólás(om), vagy adatlap(om)... még vissza sem kell lapozni!

Remélem találsz benne hasznos infót!
És még motoroztam is...
Hello Szia mindenkinek!Asegítségét kérném minden Gs 500 as tapasztalt motorosnak persze ha nem gond!Egy olyan döntés előtt állok h lefutott a hátsó gumim a gs ről és nem tudom eldönteni h mien gumit vegyek rá!a Drága a jó vagy az olcsó ? nem tudom mert még nem vettem semmien gumit sem ! sokan a michlen re esküsznek és sokam a continental ra ha valaki tudna nekem ebben segíteni azt nagyon megköszönném !Márka és tipus szerint ha valaki le tudná írni nekem valami jó tura sport gumit utcai használatra az jó lenne Előre is köszönöm szépen a válaszokat!Széles utat mindenkinek Üdv: Atesz
Ne szomorkoggyá, úgy is jó lett!
Akkor én "előre gondolkoztam"... nálam így került rá.
Nem kell annyit szarozni!
A leőmlő rész nélam kb 8× lett lefújva, száradás nélkül, mivel kb 10 mp alatt száraz. És csak helyben járattam.
Motip matt fekete hőálló festék (nem csak úgy simán matt fekete ) 650 fokig hőálló (most nem megyek ki a garázsba megnézni).

A módja, hogy egyszer lefújod. Aztán tapintásszáraz állapot után újra (10-20 perc), és ami marad a flakonban, azzal meg adsz újabb 10 perc múlva a leömlőknek. Kb. ennyire elég egy 400 ml-es doboz.

Ezután visszaszereled a kipuffancsot, és mész a mocival egy kört. Finoman, hogy ne égesd meg, és haladj, hogy pici hűtés legyen. Kb. 5-10 perc. Majd hagyd kihűlni, és már kész is vagy!

Emlékezetből... de olvasd el a flakont, ott le vagyon írva tutipontosan.
A menete:
Fogod a flakont, és ráfújod! Télleg csak ennyi.
Én is így csináltam. Egy kevés maradt volna, ezért mindet rányomtam, főleg az elejére.
Aztán vagy 2-3× beindítottam rövid időkre, hogy ráégjen.
150 fokon... (nem 15)
Végeztem a vikszolással. Jelenleg ázik a rozsdamaróban.

A festésnek mi a menete? A flakonra azt írták több vékony rétegben vigyem fel, haggyam száradni egy órát, aztán hevítsem 15 fokon 30-60 percen keresztül... honnan tudjam épp hány fokon hevül a cső?

Ti hogy szoktátok?

Ja amúgy ez Motip feete hőálló, amit mondtatok.

ui: Nem kell aggódni a macskáim mind jól vannak, élnek és virulnak, mind a 4. A kesztyű nem belőlük készült (hanem a szomszédmacskákból )
Köszi!
Kocsival megyek...
De azt viszem!
Bakker! Radírozzál, vagy valami, mert jön Cicek és feljelent az állatvédőknél! (Vagy a Cica ember?) Akkor az Amnesty International...