Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen vasat?
Tárcsát?
Motorral?
Megvan!

Sőt még vasat is viszek! Hóóóónap zörgök, hogy szombaton-mikor-mikor érkez a macitest!
Maci!
A zsetont tedd zsebre! Most!
No, ez az, ami nem csak gumi kérdés... Sőt!

Ami próbálva lett általunk, és jobb, mint a gyári Bridgestone (majdnem "jósági" sorrendben:

Pirelli SportDemon, Metzeler Lasertec, Conti Avenue (már nem létezik, helyette van a ContiGo, vagy ContiMove ), Heidenau (K-62, K-64), ContiTwist SM (ez supermoto gumi...)

amit pedig felejts el:

Bármelyik Kenda, Vee-Rubber, Mitas, és MIchelin PilotActiv

Az első felsorolás alkalmas, hogy karcolj a lábtartóval... de a középsztenderrel biztosan fogsz! Még egyszer mondom, azért ez nem csak gumi kérdése!

És a leglényegesebb a méretezés:

elöl: 110/70R17 54H
hátul 130/70R17 64H

-a két index nagyon fontos!
Kell az, hogy ne libegjen!
Egyébként azért kellett, mert fújják a másikat, és ez tartja a fékcsövet. Motorozni meg kell!
A gumipók kötelező tartozék!
Ntibi!

Köszi a kölcsönsárvédőt!
Kicsit krosszos!
Valaki meg tudná mondani,hogy milyen gumit vegyek rá,hogy normálissan lehessen vele bedőlögetni....
Még nem végeztem. Vannak olyan helyek ahonnan drótkefével sem az igazi, ott megöntözöm rozsdamaróval.

Meg ha úgy éreztem végeztem akkor még utána vikszolom 1-2 órát.
Aztán meglátjuk hogy sikerült.

aszkoli. Szerinted hogy lett a macskából kesztyű?
Csak az volt a baj hogy csak egy fél kesztyűre futotta belőle, kellett még egy macska
Tök jó ez a motor szinte olyan mint az enyém csak ledobva az idomok
Remélem folytatod, mert éppen a legkritikusabb helyek maradtak el...
Szegény biztos túl közel merészkedett a kipuffhoz...
Pedig éppen az van a képen! Szóval, ahogy Tibkin írta: Az a kis kiálló a csavarban (anyában). Csak a kis kiállót tekerd ki-és be a recept szerint! És mindenképpen egyformára a két oldalt. Ebben segítenek a "vonalak".
Az úgy igaz, és valóban nem fogalmaztam elég egyértelműen.
Dehogy ronda! Ez egy szép jószág.Ha hozzám vágnák, azért levenném mellel, össze ne törjön...
Hogy lett a macskából kesztyű? Csak neeeem?
Köszi a megerősítést! Hogysmint?

Bálint 88

Pont az az, amit lefényképeztél. A középen kiálló "rúd" tetején kétoldalt van két bemarás, ne szokásos hatlapfejű csavart keress! Na erre passzol a 10-es kulcs. Bár elég homályos, de úgy látom, a tiéd majdnem teljesen be van tekerve.
Sz.tem még változtatnak rajta, + megmarad a 600-as is talán.
Szerintem ronda és felesleges 750 ccm-re hízlalni.
Hát lehet rossz helyen keresem, de én nem találtam meg
A ma délelőtt eredménye:
Ha a porlasztót kiszerelik, akkor szinkronizálni is illik! Tehát pucolás után is!
Csak tudod a rozsdamentes anyag nem rozsdásodik. Ha bárminemű rozsda kikezdi, akkor az nem rozsdamentes.... Nézd meg a mosogató teknőjét.
Egyébként meg ugye szennyeződés
igen így van Tibkin