Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a segítséget ! Más ohaj egyelőre nincs köszönöm!
Ennek azért örülök, hogy minden rendben!
Igen, kell néha, mikor magába roskadhat az ember anélkül, hogy mellé esne...
Csak csendesen olvasgatom a fórumot. köszönöm minden rendben, a melót is sikerült letennem 2 hétre, úgyhogy itthon pihengetek. nincs semmi nyaralás, de ez így is jól esik végre.
Kezdetnek én javasolnék egy alapos bowden- olajzást! Lehetséges, hogy semmi baja a motornak, csupán száraz a cucc belül, és szorul a sodrony a köpenyben...szerintem
Az a bajj az állitással,hogy néha ha ojan kedve van akkor jó az alapjárat.Szóval ha esetleg kissebbre állitom akkor néha meg megállna a moci
Hát persze! Szilveszter Szalonna után szabadon!
Hali!

Én megnézném a gázbowden holtjátékát. Ha nincs, utánállítanék. Ha ez rendben, akkor a két karburátor között találsz egy fehér műanyag fejű beállító csavart. Ez szól az alapjárathoz. Tekergesd...piciket. Ne kérdezd sz irányt, járó motornál hallani fogod. 1350-1500 közé lődd be... meleg motornál... jah, kesztyű kell hozzá, mert süt a henger.

Sziasztok.Lenne kis gondom. AZ alapjáratom folyamatossan 2000-nél van.Valakinek esetleg valami ötlete? A motor másfél éves és van bent 10 ezer km ugyhogy még elég ujj.
jnos csak átutazóban voltam! De majd legközelebb!
Itt voltál, és nem jelentkeztél be nálam?
Jó szöveg! Oszkár nem?
Pedig tudtam! Csak nem sejtettem.
Benzinkút igaz, de nem tankoltam!
Viktor viszont nyerte a sört!
Balassagyarmat
ööö. tankolni?
Hali mindenkinek!
Na hol jártam ma?
esSO biztos tudja!
Handó Péter
Mátraszele, Gáborvölgy 4.
06302430034
30-35e/db!
Egyéb óhaj?
Jaja! Tudnám fokozni, de ennyi mára elég lesz!
Mizu veled? Csendes Nyusssz, nem sokat beszél...Remélem csak kicsit fáradt!
női hölgy?
Hali egy baloldali tükröt keresek a gs500f-hez
06308273137
Szép estét mindenkinek !

Erik vagy Blue ! hozzátok fordulok segítségért.Anno volt itt is szó a sport kipufról és volt egy ember aki aránylag olcsóért csinált ilyeneket Neki kéne az elérhetősége tel szám stb.ami van.Egyik haveromnak kellene a cím mert sport csövet szeretne a mocijára.Csak még annyit kérdeznék,hogy milyen tipusokra és helyileg hol gyárt csövet a szaki?
Köszi a segítséget.
Helyes!
Freedom of the boys!

Ma láttam egy érdekes táblát az egyik háznál, olyat, mint hogy "harapós kutya", vagy "Vigyázz, a kutya harap!" stb.
De ezen ez állt:

"A kutyát felejtsd el!
Óvakodj a gyerekektől!"