Csak csendesen olvasgatom a fórumot. köszönöm minden rendben, a melót is sikerült letennem 2 hétre, úgyhogy itthon pihengetek. nincs semmi nyaralás, de ez így is jól esik végre.
Kezdetnek én javasolnék egy alapos bowden- olajzást! Lehetséges, hogy semmi baja a motornak, csupán száraz a cucc belül, és szorul a sodrony a köpenyben...szerintem
Én megnézném a gázbowden holtjátékát. Ha nincs, utánállítanék. Ha ez rendben, akkor a két karburátor között találsz egy fehér műanyag fejű beállító csavart. Ez szól az alapjárathoz. Tekergesd...piciket. Ne kérdezd sz irányt, járó motornál hallani fogod. 1350-1500 közé lődd be... meleg motornál... jah, kesztyű kell hozzá, mert süt a henger.
Sziasztok.Lenne kis gondom. AZ alapjáratom folyamatossan 2000-nél van.Valakinek esetleg valami ötlete? A motor másfél éves és van bent 10 ezer km ugyhogy még elég ujj.
Erik vagy Blue ! hozzátok fordulok segítségért.Anno volt itt is szó a sport kipufról és volt egy ember aki aránylag olcsóért csinált ilyeneket Neki kéne az elérhetősége tel szám stb.ami van.Egyik haveromnak kellene a cím mert sport csövet szeretne a mocijára.Csak még annyit kérdeznék,hogy milyen tipusokra és helyileg hol gyárt csövet a szaki?
Köszi a segítséget.
Igen, kell néha, mikor magába roskadhat az ember anélkül, hogy mellé esne...
Én megnézném a gázbowden holtjátékát. Ha nincs, utánállítanék. Ha ez rendben, akkor a két karburátor között találsz egy fehér műanyag fejű beállító csavart. Ez szól az alapjárathoz. Tekergesd...piciket. Ne kérdezd sz irányt, járó motornál hallani fogod. 1350-1500 közé lődd be... meleg motornál... jah, kesztyű kell hozzá, mert süt a henger.
Viktor viszont nyerte a sört!
Na hol jártam ma?
esSO biztos tudja!
Mátraszele, Gáborvölgy 4.
06302430034
30-35e/db!
Egyéb óhaj?
Mizu veled? Csendes Nyusssz, nem sokat beszél...Remélem csak kicsit fáradt!
06308273137
Erik vagy Blue ! hozzátok fordulok segítségért.Anno volt itt is szó a sport kipufról és volt egy ember aki aránylag olcsóért csinált ilyeneket Neki kéne az elérhetősége tel szám stb.ami van.Egyik haveromnak kellene a cím mert sport csövet szeretne a mocijára.Csak még annyit kérdeznék,hogy milyen tipusokra és helyileg hol gyárt csövet a szaki?
Köszi a segítséget.
Freedom of the boys!
Ma láttam egy érdekes táblát az egyik háznál, olyat, mint hogy "harapós kutya", vagy "Vigyázz, a kutya harap!" stb.
De ezen ez állt:
"A kutyát felejtsd el!
Óvakodj a gyerekektől!"