Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kaposváron csak lóg lába. Már alig vártam hogy legyen kicsit hűvösebb....
Péntekre meg szombatra jó időt mond, jó lenne akkor menni ringezni. Bálint te ráérsz akkor?
Tegnap a rossz időre tekintettel lecseréltem a fékfolyadékot a gépben. Nagyon sötét volt már, talán soha nem volt cserélve . Lefújtam a sztendert, lábtartókat WD-40-el. Az oldalsztenderre csak rá kell nézni és már tudja is a dolgát.
Itt megint esik.
Halihó
Halihó
Szép ám!
Széééééép!
Na felnyomom ide:-)))

MAcika ez a TE SZÉP SÁRGÁD:-))))))
Erre nehéz így válaszolni. Nem jellemző a GS-re, de némelyiknél előfordul, hogy könnyezik a hengerfej alól, esetleg a deklije alól. De lehet a hűtőhöz vezető cső is, amit a menetszél ráver az idomra. Ki kell nyomozni.
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Gs500F-et és azt vettem észre,hogy valahonnan az idom felett "szivárog" az olaj?
Szerintetek valami tömítés?

Előre is köszi a válaszokat! ktomy
Bocsi

Talán most sikerül

cbx550
Sor négyesek koncertje

cbx550
Naaaaaa! Eddig volt ízlésed!
(nem a TDM-ről beszélek!)
Elvileg több minden lehet. Elektromosságilag nem függ a 2. Még az is lehet, hogy a sok víztől - bár oda elvileg nem is mehet - csak kontakthibás lett. Ha szétszeded, meglátod majd.
Nem lehet hogy beázotta fordmérő? Adtam neki rendesen vizet...
Nem, nincs összefüggés.
Holnap megnézem köszi!4
Ki tudod húzni hátulról, gumiágyban van benne. Az órát ki kell venni, 2csavar tartja. 5 perces meló az egész. Hajrá.
Jah tegnap lemostam.... :)
Haliztok!
Motoromon kifingott a fordulatszámmérő világítása hogyan tudnám renbe rakni? Meg a refinek a viszajelzője sem műkszik. nem lehet összefüggés?
Megvan az ajcsid... Pénteken viszem!
Folyamatosan motorozok nagyobb gépeken is, úgyhogy nem csak a GS "ereje" ismerős számomra. Azért választanám az SV-t, mert jó árban vannak és fiatalok. A TL az meg nagyon tetszik, de vannak hibái. A motorcsere úgyis csak télen esedékes.
Nem dromedár, csak tiszteletet parancsoló