Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyugi . Én is éveket vártam, mire meglett Pöfi, mert ugye a sültgalamb azé nem röpdös csak úgy...
Hát jha, sejtettem, hogy válságolás van ilyen téren .
A következő?
Több helyen elmaradtak a nyílt napok a válság miatt.

Hát ez van. Mindig mondják, még előttem az egész élet, meg még ráérek, pedig nem.

Holnaptól megint 300 felett a benya, világválság lett mire meglett az A korlátlanom, hurrá...

Milyen gépet akarsz következőnek?
Mostanában nem nézegettem, mert nem terveztem cserét, azt meg már tudom, mi lesz a next one , de érdemes a nyilt napokra ellátogatni. Idén nemtom, hogy vannak ezekkel a rendezvényekkel, nézz szét a neten, szokltak ilyeneket csinálni a kereskedések.
Tudsz olyan kereskedést ahol kezelhető teljesítményű ( 80 ló alatti) masinákat el lehet vinni egy körre?
Dehogynem . Nekem már többször is sikerült. És aszondom, érdemes.
Tervbe vettem, hogy esetleg elmenjek egy tesztmocizásra, csak ott ugye felelősségvállalás kell, és ha bármi van fizetni kell. Ha én hibáztam, ha egy hülye jött belém.

Így meg nem lehet nyugodtan élvezetesen menni. remélem hamarosan meg lesz a nagymoci.
Tuti, hogy a motorok a szezon vége felé közeledve nem drágulnak. Tuti, hogy ha valami prücök előjön az "új" mocival, akkor lesz időd kijavítani a télen. Tuti, hogy lesz időd válogatni és tuti, hogy lesz választék... (októberben kerül feladásra a legtöbb motorhirdetés).

Egyik sem elhanyagolható tényező! Hiszen a "nagymocizás utáni vágyad" jelenleg olyan mértékű, hogy könnyen beleugranál egy nagyon sz@r vételbe...

Na, ez az optimizmus! Még akkor is, ha érthetően be vagy sózva.
Üdv.

Úgy néz ki a héten már tuti nem lesz nagymocizás.A gond inkább viszont az, hogy elég sok "dolgom" van még augusztusba így, ha most még elhúzódik ez az egész 1-2 hétig akkor az igen kellemetlen lesz finoman szólva.

Optimizmus: tuti nem lesz legalább alacsony a vérnyomásom
Frappáns, az tuti!
Ajjjj, de finom!
Zimacsnak ez van fent, ha minden igaz. Én panaszt eddig nem hallottam róla, de ez nem jelent semmit. Az biztos, hogy olcsóbb, mint az "utcai" gumi, tehát a futásteljesítményt sejteni lehet. És ami feltűnt még a szememnek, hogy a közepe jó magas, tehát van benne anyag a kigyorsításokhoz... ez még jól is jöhet.
Continental ContiTwistet használt már valaki? Ha jól tudom ez supermoto gumi, de a méret megegyezik. Tapasztalat?
nem máshova
Kérdezd a finster dob készítőit
Hali, Gs 500F-re melyik finster dob szól a legjobban?
Épp dolgozok szóval van időm fórumozni
Vtomika

Használd a ,,válasz erre" gombot hogyha konkrétan valakitől akarsz kérdezni, így mindenkinek egyszerűbb.

Töltsd ki az adatlapod - ha valakinek a nevére kattintasz mindenféle dolgot megtudsz róla, meg látsz képeket.
Úgy tudod kitölteni hogy ha a fenti menüsor (fórum, boncterem, stb) végén az eseménynaptár melletti adatlap menüre kattintasz.

Sok sikert
Kecskemétre ha jól tévedek
Ha kitöltöd az adatlapod, szerintem megmondják!
hova mentek ringezni?
Ha hétvégén akkor előfordulhat.
Hali. Lehet h a héten lesz egy kis ringezés! Jönnél?
Sikerült végül gyári dobot szerezni?
mit csináltál a gyári dobbal?