Nem, azért kellett rendőrt hívni, mert a Nőnek nem volt 1millája a neszeszerébe,hogy rendezze a káromat. Így nincs apelláta, mert a rendőrök előtt ismerte el a felelősségét. Már volt olyan esetem hogy hiába töltötünk a helyszínen, később nem ismerte el, meg máshonnan jött, meg mégsem ő vezetett, meg mégsincs biztosítása, úgyhogy nekem mindíg rendőr! Az előző esetem egy és háromnegyed éve húzódik és a fiam még azóta is a törött motorommal jár. Már a leszakadt lábam is visszanőtt és fél éve újra focizom de az ügy még nincs lezárva!
Viszont, és dehát, a nagyobba lehet kevessebet pakolni!
A kicsibe többet, nehézkes!
Az árat nézve: az1 ltr-s Aganccsos relatíve jóval olcsöbb
a 2 dcl-nél.
Túradobozokról: mindenki olyat tesz fel, amilyet meg bír fizetni, illetve amilyen tetszik neki. Nehogymá ezen érvelőzzetek!
A sáskafejű szörnyetegtől aszittem má megszabadultunk.
Még mindig azt mondom, hogy lehet... bár ez valószínű nem csak petró. Az már elpárolgott volna... majd megnézzük! Lehet, hogy a petróleum ennyire hígította a láncspray zsírját...
Addig is az olajszintet kéretik gyakorta ellenőrizni... legrosszabb esetben a váltókar tengelyének szimmeringje adta meg magát. Ammmeg pár gombóc fagyi ára + a munkadíj.
a legújabb kommandós családtag. egy olyan csajtól lett elhozva, aki 5 (!) naponként ment haza, a cic be volt zárva a lakásba, és addig kib****tt a cicónak kaját, meg vizet. hihetetlen milyen emberek vannak.
Hehe, a sok büszke gazdi mutogatja a lovát, ki mennyi cuccot tudott felmálházni rá!
Zabk, még pár év, és el kell dugnod a motor kulcsát...
Rendőrt meg minden személyi sérüléssel járó balesethez kötelező hívni, amibe beletartozik a legapróbb horzsolás is, és sajnos a motorral elég könnyű ilyenkor összeszedni a legjobb esetben is pár zúzódást. Anno nekem is egyértelmű volt a helyzet (jobbkéz meg nem adása), de nálam a vétkes hívott rendőrt, és el is ismerte nekik egyből a hibát. Ilyenkor nem kell sárga-kék, mert a rendőrségi papír "kiváltja", de a 30 napot a jogszabályok miatt kivárják, pedig nekem eleve "gyorsított" eljárás volt.
Persze remélem én is nagyon, Erik, hogy villámgyorsan megoldódik a motorkérdés! Egy hét múlva már együtt mulatunk!
Hát úgy látom, ezzel a doboz kérdéssel egy apróbb méretű lavinát sikerült elindítanom
A kisfiamat majd én is bedobozolom egy fénykép erejéig (remélem még belefér majd, most hétvégén volt ugyanis egy éves), bár már most is inkább az ülésen ül, és én csak mögötte ülhetek .
Erik - van valami haladvány jövőhétvégérekellamotor ügyben?
Mit írtak egyébként a rendőrbácsik a jegyzőkönyvbe? Azért kellett egyébként rendőrt hívni, mert nem ismerte el a hibáját a nő?
Becsatlakozom. GSpaci is jól cuccolható, bár nekem ugye elég nagy vascsőhálózat van hátul... Ha utasom lett volna, akkor a sátor ment volna fel a hátsó doboz tetejére. Meg akkor ugye eleve máshogy pakolnék a dobozokba is. Itt 2 db 42-es MD van oldalt, egy kb. 35-40 körüli Praktikeres-gazdaságos hátul. Idei erdélyi túrára is hasonló lesz, bár úgy tervezem, hogy a sátrat inkább szétpakolom a dobozokba.
Gyanítom a szimeringcserét!
A kicsibe többet, nehézkes!
Az árat nézve: az1 ltr-s Aganccsos relatíve jóval olcsöbb
a 2 dcl-nél.
Nyuszek, az mi az , h. nem alszol?!
A sáskafejű szörnyetegtől aszittem má megszabadultunk.
Még mindig azt mondom, hogy lehet... bár ez valószínű nem csak petró. Az már elpárolgott volna... majd megnézzük! Lehet, hogy a petróleum ennyire hígította a láncspray zsírját...
Addig is az olajszintet kéretik gyakorta ellenőrizni... legrosszabb esetben a váltókar tengelyének szimmeringje adta meg magát. Ammmeg pár gombóc fagyi ára + a munkadíj.
Zabk, még pár év, és el kell dugnod a motor kulcsát...
Rendőrt meg minden személyi sérüléssel járó balesethez kötelező hívni, amibe beletartozik a legapróbb horzsolás is, és sajnos a motorral elég könnyű ilyenkor összeszedni a legjobb esetben is pár zúzódást. Anno nekem is egyértelmű volt a helyzet (jobbkéz meg nem adása), de nálam a vétkes hívott rendőrt, és el is ismerte nekik egyből a hibát. Ilyenkor nem kell sárga-kék, mert a rendőrségi papír "kiváltja", de a 30 napot a jogszabályok miatt kivárják, pedig nekem eleve "gyorsított" eljárás volt.
Persze remélem én is nagyon, Erik, hogy villámgyorsan megoldódik a motorkérdés! Egy hét múlva már együtt mulatunk!
Na jó éjt!
A kisfiamat majd én is bedobozolom egy fénykép erejéig (remélem még belefér majd, most hétvégén volt ugyanis egy éves), bár már most is inkább az ülésen ül, és én csak mögötte ülhetek .
Erik - van valami haladvány jövőhétvégérekellamotor ügyben?
Mit írtak egyébként a rendőrbácsik a jegyzőkönyvbe? Azért kellett egyébként rendőrt hívni, mert nem ismerte el a hibáját a nő?
Egyből meismertem a Suzuki feliratból és formából!
Költői kérdés...
Az én manóm itt 10 hónapos.