Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A sorrend mindegy. De Angie mondta, hogy te már alszol...téged is harap?
Yoshimura és Two Brothersz az a kipufogó ami ér valami és jó hangja is van
Én a teraszon üldögéltem Angelina Jolieval téged vártun, de basztál jönni! Vagy Jovovichhal?
60-80 ropiból megvolt
Yoshi
Nézegettem múltkor a lengyeles beszámolót meg a videókat. Kb. mennyi pénzből jött ki a túra?
Kérdés.
Milyen kipufogot ajánlotok GS-re,ami elég mély hangú?
Nahátakkormeg azt írjad, hogy hello, gyertek motorozni! Eddig mindent nekem sikerült címezni, ezért volt a többieknek is csajozósszagú .
Szerintem nem. Persze sokat számít a súlyeloszlás.

Nézd meg....Én így mentem tavaly Lengyelbe, Cogi utaskámmal mégsem éreztem semmit.

Ellenben az oldalszél ilyenkor qurva szar, hiszen úgy kapaszkodik a motor seggébe, mint ha fel akarna szállni a motorra........

Másrészt persze minnél lejebb célszerű pakolni a súlyponthoz....
Mindenképp.
Akkor majd legközelebb a számomat tudod mielött jössz egy nappal csörr és akkor biztos othon vagyok
Szasztok, bocs, hogy iderondítok a topikba. Laci, nem hiszem, hogy megyek most hétvégén, mert esőt, meg szeles-szar időt mond hétvégére (ismét ).
Jöhet hímnemű is nekem 8 bárki aki motoroznik jöjjön ezért is szoktam irni hogy a topikokba hogy merre van találkozó
Bocsesz .
De azé egy keresztkérdés: ménem hímneműt hívtál találkozóba? Meg motorozni ?
Igen összekevertetek
Milyen elismerő nyilatkozat kell még? Amennyiben ráírják a kék/sárga megfelelő részére, h elismerem....? Ezen kívül?
Szia!
Ha az okozótól van teljes körű elismerő nyilatkozat (nem a kék-sárgára gondolok) amiben korrektül leírja hogy ő volt a hibás, és egyértelmű a baleset (egy stoptábla az szokott lenni) akkor nem biztos hogy megvárják a határozatot.
Ha ragaszkodnak hozzá, azt nem nagyon tudod sürgetni, ha csak nincs kontakt a rendőrséggel..
Az okozó hol van biztosítva? Esetleg rákérdeznék, hol tart az ügy..
Van neki, sztem robogózott is . Köfi
Jaaa, ő írta nekem, ide, hogy kár, hogy nem a Balaton környékén lakom...
Lehet, bár semmi közöm hozzá!
Valóban külöNbség...
Köszönöm .
Ti összekevertek a hondacbrfannal na ő udvarol én nem ennyi a külömbség vágod?
Na, menek, dolgozom egy picit, nehogymá kihaljon a zetnikum.
Korrekt válasz!
Nyugi nem randira hívtalak csak motorozni de inkáb felejtős