Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elég húzós!
100 felett van!

Köszi Erik!
mennyit kérnek most a Bódisért gs-hez?
Aha,, dögös!
Hol?
Sziasztok!
Vééééégre eljött a nap....fent a Bódis a vason!
A hangja mint egy álom!
Íme a képek!
Vélemény? Írjatok!
SV tükrök meg sem rezzennek, baromi erősek, ja és egyszer eldőltem a vassal, a tükrök puhán behajlottak, semmi sem sérült...
Amennyi látszik belőle, az alapján nem sámli!
Különleges lesz!

Kíváncsi vagyok, majd egészben is rá!
Lassan elkészülök...Széles utat mindenkinek!
Mégiscsak kellett volna mondani annak a nőnek, hogy rendezze le a "károdat".
(Fizetni meg majd ráér a biztosító.)
Köszi, a fotó is jó ötlet.
Nem komoly, megérkeztem egy rövidebb útról és az udvarban van egy kockabetonos-füves rész...
A fékkar látszólag jó, ha sikerült kicserélni, írok.
Tibkin csinált egy ilyet, hogy mindenki odataláljon!
Köszönjük neki!
Az szinte teljesen egyenes, csak az egeret ilyen balfaszul tudtam vezetni! Hiába, motort jobban vezetek!
Szia!

Az SV-tükrök is rezegnek 5-6000 fordulat között?
Ja, és persze leesett, hogy ezek szerint eldőltél... Remélem, semmi komoly, bár, ha "csak" fékkar kell, akkor kis tempó lehetett...
Ne csináljatok már ilyeneket srácok: motor alul, motoros felül, a többi helyzet TILOS!
Az enyémen asszem' SV fékkar van, és SV tükrök... Nem én raktam rá, hanem még tán Ratesz, de lefotózhatom ha segít...
Szerintem jó rá, de ez csak tipp!, a nagyvas.hu-n a KSF020 és a KSF021 nagyon hasonlít! Meg a régi GS-ek fékkarja is állítható, és valószínű csereszabatos az újakkal, amik meg nem.
Persze, ez is egy ok, ilyenkor nem kötekedhet(ne elvileg ) a biztosító... de ugye ez Magyarország, 21.sz.

Amúgy a műholdképen a kezed remegett, vagy akadálypálya lesz felfelé, és ilyen flikk-flakk-ban kell menni? De mindegy is, menjünk már!
Sziasztok! Az SV fékkarja jó a GS-re? Látszólag nagyon hasonló, ráadásul állítható. Ezen gondolkoztam, miközben megpróbáltam kimászni a motor alól.
Őzbika 2 helyszín!
Re
Adjunk hálát, hogy vannak ÁLLAPOTOK!