Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez így van,jól mondták a többiek! Egy gravírozó simán megcsinálja neked! :)
Nekem egyszerűen bele van ütve a végébe meg van egy kártyám hozzá. MIVV kipuff
Nem értem, hogy egy alapvetőan TÚRAMOTOR-on miért ne "mutatna" jól egy dobozszett?

Nekem is az van, mint nagyrészt a többieknek (moto detail 42 l), és egyáltalán nem zavar, nincs más menettulajdonsága a mocinak, ellenben belefér 2 bukó; laptop táskával+dolgozós ruha; 2 motoros kabát; stbstbstb. Jó darabig én is tanktáskával jártam, de egy idő után meguntam a macerát...

zabk: szerintem inkább nagyobb dobozt vegyél, hogy több mindent pakolhass bele. én pölö az általam használt típussal tökéletesen meg vagyok elégedve és merem ajánlani is.

na megyek a közbeszerzési törvény 60 paragrafusát értelmezni.... osztjónapotálaTeddy
Lehet az én tudatlanságom, de én még nem láttam ien legalis matrincát vagy gravírozást! Képet tudnál nekem mellékelni! A többit meg megtudnám oldani. Köszi az infót!
Tessék, hát nem szépeséges
Nem feltétlenül néz ki "nemjól" a nagy doboz a GSen ám!
Keresek Neked képet, nekem van némi közöm egy szépséges F-eshez, amire óriás méretű oldaldobozokat szereltünk fel, és mégis csudaszééép
Hali!

Már-már bármelyik gravírozó megcsinálja. Persze a műszakin nem árt a műbizonylat is mellé, de utcán elmegy. Assssziszem...
Bocs hogy így belepofázok, de ez a dob téma engem is érdekel! Mert van egy EGRUS dobom illetve egy MASTEK, s igaz hogy mindegyik nevében ott az e betü, de azzal sokra nem megyek! Érdekelne engem is hogy hol és mi módon matricázod fel! :)
Ki ez az állat!?
Például Teddyé így figyel:
Jó reggelteket Népek!

(Szia Dobozos!)

Lelkeim!
Hallgassatok Blue-ra! Ha doboz van fent, akkor teljesen mindegy, hogy mekkora a szél szempontjából. Nekem 42 literes van fent. Aztán tökéletes. És nem kell csomit kötözni az ülésre... mert belefér minden mondjuk egy 2 napos túrához!

De ki-ki csinálja ízlése szerint!
A motor küllemének mindegy, hogy mekkora doboz. Viszont azért nem árt, ha 3 kiló kenyérnél több elfér a csomagtartóban. Ez a szempont, nem a fizika...

Szóval, választék van millió... dobozos tapasztalat is, és itt még mellé ez tényleges is. Nagyságrendileg, ha összeadom a kilométereket, akkor az AKMT-nek együtt lehet olyan 500.000 kilométere felcsomagolva.

OSZT JÓNAPOT!
inkább vegyél két oldaldobozt! sokkal előnyösebb, a motor megszokott viselkedését szinte egyáltalán nem befolyásolja, és két oldaldoboz túrán is sokkal előnyösebb, mint egy top case és a ráaggatott motyók. És oldaldobozzal is simán lehet kocsisorok között menni, ha ez számít
Nem néz ki jól egy olyan nagy dobozzal a gs-ed,hidd el!
Egy ilyen nagy doboz banditra,sv-re van méretezve!
Persze rá lehet tenni,de az eredmény...

És igen,valóban eléggé belekap a szél!

Ja és ha túráz mész,érdemes azon elgondolkoznod,h magad és a doboz közé fogatod a csomagod egy hálóval! Így könnyen kikerülhető a túl széles doboz kérdés! (persze csak ha egyedül mész)
Am nekem 30 literes Givi van fent,sztem ez az ideális méret erre a mocira! (lásd képeim)
Nem,nem másmilyen, csak némely cégek aranyáron dolgoznak ilyen téren! (pl Full Gas)
Ezért ha kicsit leleményes az ember.....
De igen Erik, igazad van!
Csak azt nem tudom még,h az enyémen rajta van-e!
( mert nem mind1,h kivel,hol és mennyiért csináltatsz Bódis kipufogót )
Részletek ha kellenek max privátba

Egyébként szombaton kiderül! Ha nem lesz benne E, majd teszünk bele!
Na ez az, semmi együttérzés bennük. Ki is dobtam Jojót!
Ja, oszt pénzük sincs a ribancokna k!
Handót!
Kellett coginak a fotel, hét csináltál neki egyet a motor seggére!
Semmi baj! De azért képzeld el, hogy eljön az idő, mikor egy kedves ifjonc egyszer csak megszólít:- Nyuszi néni!
Nincs kék- sárga, csak rendőrségi jkv!
Az okozó Uniqua-s Én meg Unionos. Holnap, vagy hétfőn lesz a kárfelvétel a szervízben.
Ehhez nem tudok lőni. Szerintem a gyári a "legszebb"...