Nem értem, hogy egy alapvetőan TÚRAMOTOR-on miért ne "mutatna" jól egy dobozszett?
Nekem is az van, mint nagyrészt a többieknek (moto detail 42 l), és egyáltalán nem zavar, nincs más menettulajdonsága a mocinak, ellenben belefér 2 bukó; laptop táskával+dolgozós ruha; 2 motoros kabát; stbstbstb. Jó darabig én is tanktáskával jártam, de egy idő után meguntam a macerát...
zabk: szerintem inkább nagyobb dobozt vegyél, hogy több mindent pakolhass bele. én pölö az általam használt típussal tökéletesen meg vagyok elégedve és merem ajánlani is.
na megyek a közbeszerzési törvény 60 paragrafusát értelmezni.... osztjónapotálaTeddy
Lehet az én tudatlanságom, de én még nem láttam ien legalis matrincát vagy gravírozást! Képet tudnál nekem mellékelni! A többit meg megtudnám oldani. Köszi az infót!
Nem feltétlenül néz ki "nemjól" a nagy doboz a GSen ám!
Keresek Neked képet, nekem van némi közöm egy szépséges F-eshez, amire óriás méretű oldaldobozokat szereltünk fel, és mégis csudaszééép
Bocs hogy így belepofázok, de ez a dob téma engem is érdekel! Mert van egy EGRUS dobom illetve egy MASTEK, s igaz hogy mindegyik nevében ott az e betü, de azzal sokra nem megyek! Érdekelne engem is hogy hol és mi módon matricázod fel! :)
Lelkeim!
Hallgassatok Blue-ra! Ha doboz van fent, akkor teljesen mindegy, hogy mekkora a szél szempontjából. Nekem 42 literes van fent. Aztán tökéletes. És nem kell csomit kötözni az ülésre... mert belefér minden mondjuk egy 2 napos túrához!
De ki-ki csinálja ízlése szerint!
A motor küllemének mindegy, hogy mekkora doboz. Viszont azért nem árt, ha 3 kiló kenyérnél több elfér a csomagtartóban. Ez a szempont, nem a fizika...
Szóval, választék van millió... dobozos tapasztalat is, és itt még mellé ez tényleges is. Nagyságrendileg, ha összeadom a kilométereket, akkor az AKMT-nek együtt lehet olyan 500.000 kilométere felcsomagolva.
inkább vegyél két oldaldobozt! sokkal előnyösebb, a motor megszokott viselkedését szinte egyáltalán nem befolyásolja, és két oldaldoboz túrán is sokkal előnyösebb, mint egy top case és a ráaggatott motyók. És oldaldobozzal is simán lehet kocsisorok között menni, ha ez számít
Nem néz ki jól egy olyan nagy dobozzal a gs-ed,hidd el!
Egy ilyen nagy doboz banditra,sv-re van méretezve!
Persze rá lehet tenni,de az eredmény...
És igen,valóban eléggé belekap a szél!
Ja és ha túráz mész,érdemes azon elgondolkoznod,h magad és a doboz közé fogatod a csomagod egy hálóval! Így könnyen kikerülhető a túl széles doboz kérdés! (persze csak ha egyedül mész)
Am nekem 30 literes Givi van fent,sztem ez az ideális méret erre a mocira! (lásd képeim)
De igen Erik, igazad van!
Csak azt nem tudom még,h az enyémen rajta van-e!
( mert nem mind1,h kivel,hol és mennyiért csináltatsz Bódis kipufogót )
Részletek ha kellenek max privátba
Egyébként szombaton kiderül! Ha nem lesz benne E, majd teszünk bele!
Nekem is az van, mint nagyrészt a többieknek (moto detail 42 l), és egyáltalán nem zavar, nincs más menettulajdonsága a mocinak, ellenben belefér 2 bukó; laptop táskával+dolgozós ruha; 2 motoros kabát; stbstbstb. Jó darabig én is tanktáskával jártam, de egy idő után meguntam a macerát...
zabk: szerintem inkább nagyobb dobozt vegyél, hogy több mindent pakolhass bele. én pölö az általam használt típussal tökéletesen meg vagyok elégedve és merem ajánlani is.
na megyek a közbeszerzési törvény 60 paragrafusát értelmezni.... osztjónapotálaTeddy
Keresek Neked képet, nekem van némi közöm egy szépséges F-eshez, amire óriás méretű oldaldobozokat szereltünk fel, és mégis csudaszééép
Már-már bármelyik gravírozó megcsinálja. Persze a műszakin nem árt a műbizonylat is mellé, de utcán elmegy. Assssziszem...
(Szia Dobozos!)
Lelkeim!
Hallgassatok Blue-ra! Ha doboz van fent, akkor teljesen mindegy, hogy mekkora a szél szempontjából. Nekem 42 literes van fent. Aztán tökéletes. És nem kell csomit kötözni az ülésre... mert belefér minden mondjuk egy 2 napos túrához!
De ki-ki csinálja ízlése szerint!
A motor küllemének mindegy, hogy mekkora doboz. Viszont azért nem árt, ha 3 kiló kenyérnél több elfér a csomagtartóban. Ez a szempont, nem a fizika...
Szóval, választék van millió... dobozos tapasztalat is, és itt még mellé ez tényleges is. Nagyságrendileg, ha összeadom a kilométereket, akkor az AKMT-nek együtt lehet olyan 500.000 kilométere felcsomagolva.
OSZT JÓNAPOT!
Egy ilyen nagy doboz banditra,sv-re van méretezve!
Persze rá lehet tenni,de az eredmény...
És igen,valóban eléggé belekap a szél!
Ja és ha túráz mész,érdemes azon elgondolkoznod,h magad és a doboz közé fogatod a csomagod egy hálóval! Így könnyen kikerülhető a túl széles doboz kérdés! (persze csak ha egyedül mész)
Am nekem 30 literes Givi van fent,sztem ez az ideális méret erre a mocira! (lásd képeim)
Ezért ha kicsit leleményes az ember.....
Csak azt nem tudom még,h az enyémen rajta van-e!
( mert nem mind1,h kivel,hol és mennyiért csináltatsz Bódis kipufogót )
Részletek ha kellenek max privátba
Egyébként szombaton kiderül! Ha nem lesz benne E, majd teszünk bele!
http://www.akmt.hu/videok/ogbw...