Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hádehogynem!
Azt hiszed nem volt gs-em?
Oldaldopboz híján így pakoltam. De ha lett volna utas, akkor mit csinálok?
Sportmotorral soha...
Hát ezaz,biztos,h nem!
Kb Gixer 1000!

Aranyos!
Ez nem a Handó féle dob?
Aham,így már pontosan értem!
Köszi a magyarázatot! leköteleztél!
Szép,szép!
Jó,nálam nincs fent a képen a tanktáska!
Na de azért tisztázzunk vmit!
A te Banditod azért jóval nagyobb és erősebb,mint az én GS-em!
Épp tegnap mentem egy dettó ilyennel,mint a Tiéd! És mit ne mondjak... k..vára megbántam,h nem 4hengeres Banditát vettem!
Elég nagy a különbség ahhoz,h fájjon a szívem utánna!
Persze most már így néz ki!
Sok minden férhet egy nagyobb dobozba!
Pl az unokám!
Dehogysenem!
Deakkornemgsöccázzalmenné!
Az én e betűm ilyen.
De a tuti az volna, ha egy bankkártyával lehetne menni... No, erre még gyúrni kell!
Mögötted légörvény van... a menetszél nem kapaszkodik meg a dobozban. Az oldalszél a lényeg. Úgy meg minden tatyú egyforma keresztmetszetű.

Ám, ha neked elég a kicsi, hát legyen. Kinek-kinek mekkora helyigénye van. Csak arra szerettem volna reflektálni, hogy ebből a szempontból egyforma a kis és nagy dogoz is.
Ez , így lehet hogy kevés lenne idén 2 személlyel akár a székely, akár a görög túrához, persze ha jönnél!
Kb így néznek ki a motorjaink, mikor túrázunk!
Hát nem tudom.... azért azt nem akarom elhinni,h mind1 egy oldaldoboz esetén az,h kb 20cm-re áll ki,vagy 40! Ezt nem akarom elhinni! Jó,tudom,h sok a tapasztalat....na mind1!
Bizony, bizony, az én 49 l-es dobozomban már utazott 50 db fél lityis dobozos sör!
Ahogy mondtad! Ízlések és pofonok... A lényeg, hogy neked tetsszen!

De, hogy visszakanyarodjak az eredeti gondolathoz... a kisebb doboznak sem kevesebb a "vitorla értéke" hátul, mint a nagyobbnak...
Na akk most tecci vagy nem? Ebből a két kommentből aztán tényleg nem tudtam leszűrni!

A típusát megtalálod az adatlapomon! Márka természetesen Givi, mi más is lenne! :)

Ára: 34ezer Ft volt/pár!

Ja és a hátsó Givibe féklámpa is van, meg az utas számára egy háttámla!

Bármi kérdésed van,szólj!
Hol-é, hogy-é vetted?
Azt hiszem érdekelne .
Hát, az oldaldoboz, talán más típust kívánna...
Hát nem tudom...
Am meg ízlések és pofonok!
Enyém pl ilyen:
Nekem a Givi konzolhoz ugyan adtak platnit, de az csak kismotorhoz/robogóhoz való(nem elég széles), igy külön kellett venni egy passzoló platnit is.
Persze aki barkácsol annak megoldható a kicsi platnival is.