Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jégesőben tippelődünk?
Baaasszus, Erik, örülök, hogy nem lett bajod... Elég egyértelmű a helyzet, remélhetőleg nem fognak sokat szarakodni. Amúgy sztem még a motorbérlés is megfontolandó, pl. ha neked ez munkaeszköz vagy ilyesmi , amíg nem tudod használni a saját motorod, fizesse a bérlést a biztosító... Hallottam néhány ilyesmi tippet a hétvégén .
Kicsit várnod kell a válaszra, mert Viktor nem rég ment el tőlem - bár már hazaért szerintem - de egy hét után ér haza.
Igazad van...
ez csak egy ötlet volt.....
taró=tartó
Hogy a régi mondást felidézzem: remélem ez komoly, mert viccnek nagyon durva
b-viktor!
Ha még emléxel a gs500-asodra ( ), akkor elárulod, hogy sikerült a quartz-órát taró lapot felrakni?
Köszi
Bassza meg!

Erik tesó! A lényeg a lényeg....most mindened a helyén!

És a story? KP vagy betétlap?
Remélhetőleg most nem 3-4 kerület határában történt, így gyorsabb lesz a téma rendőrség ügyileg.

A mocid meg?
Vidd be egy szervízbe, azok meg lebotolják a biztósítóval.
Ha nem tudod a menetét, hivd fel Firstladymet......Bexit is kiokosította....neked is ad tippeket.
Basszus! Már megint a frászt kaptam. Örülök, hogy Neked legalább nem lett bajod, ugye?! Ha jól értelmezem 1-2 mp-en múlt, hogy nem téged csapott el a ribanc. Jobban is őrködhetett volna a védőSünöd...
Ez már a 3. szülinapod lett egy évre vetítve, nem? (június 15, 16, okt 4) Ennyi elég is kell, hogy legyen ám!
Arról nem is szólok, hogy milyen hozzáállása volt az autósnak. Múltkor kolléganőm törte össze magát bicajjal és senki sem állt meg megkérdeni, hogy él-e még...

ha bármiben tudok segíteni.....
Egyszer csak nyeregbe kell pattanni, és jönni. Szívesen látunk... majdnem minden második hétvégén van valamiféle összejövetel.
Jó reggelt!

Még mindig azt mondom, hogy az előző oldalon, oldalakon... megmutatni jobban nem tudom.
Ott le van írva minden, és fotó is van vagy 30...
Erik!

Nem laksz Te egy kicsit közel a reptérhez? Elirigyelted a repcsiktől a fel és (főleg a) leszállást?
Komolyra ferdítve a szót én is örülök, hogy egyben vagy, sajnos ilyen "kedves, előzékeny és figyelmes" autóstársak mindig akadnak...
Tudom közhely, de örülj hogy csak javítható "dolgokban" esett kár! (A hölgyet és kedves anyukáját azért lehet mindenféle obszcén dolgokra biztatni !)
Ja,értem!
Jó lenne egyszer veletek elmenni vhova!

Na és Erik, mi lett a bajod a baleset után? Megúsztad ép bőrrel?
És a mocid milyen lett? Van kép róla?
Hoppá, kicsit nem nézek ide, és mi történik...
Erik, szerencse, hogy ennyivel sikerült megúsznod, ilyen esettől tartok én is mindig...
Azért látom a bukócső megint aranyat ért, és az ABS is könnyen lehet, hogy behozta az árát! (Bár inkább sose lenne szükség rájuk!)
Sajnálom a géped Erik! De nagyon örülök, hogy Te egyben vagy!
Egyet értek...
Bocs az előzőért, de Nekem most ilyen a lelkiállapotom!
Reggel 8-kor 30-as szervíz, meg egy millás felújítás!
Nekem 1 hét múlva motor kell, há más nem, egy új!
Azért sem kényszerít le senki a nyeregről! Már motoroztam 36 ezer km-t az előző balesetem óta, és még az sincs lezárva!
Hát hol a büdös pi..ába élünk mi!
Most majd mire számíthatok!
Elvisz az a ribanc engem motorral nyaralni, vagy a nejemet?
Na asszem iszok egyet oszt lezárom magamban ezt a témát!
Nekem mikor fognak gyűjteni az autósok? Lassan ha így haladok aktuális lesz!
A véleményem pedig, hogy az ilyen felelőtlen kisköcsögök miatt fizessenek életük végéig, akik nevelték!
Ennek az is kevés lett volna, ha a fszom hosszabb mint a xenon fénye!
Nem azért írtam, mert az enyém Bandi,
hanem mert minnyájunk mocija így néz ki, mikor túrázunk, a gsöccázakis!
Csak hazafelé a köszörűn, mert épp érte mentem!
Bátor csajszi!
Pl?
Köszönöm.
RTL- klub hirek....