Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Irigy vagyok!
Fotók lesznek?
Horvátország Krk, Porec, Cres.............
Végre, teljes a szekció! Merre voltál?
Ha ezentúl nincs progi szólj ok
" No, a GS nem ilyen! "

De a DL ilyen, kicsi Barackom!
és pölöm-pölöm
Határeset,mintha hasonlítana rá!
Az őzbika pedig nem marad el egy ribanc miatt! Valahonnan lesz motorom, úgyhogy süni tiszta lappal indul és majd jól bekoszolom!
Az a narancsssssárga parókás ficek nem Zsé70?

Összekoszóóóójuk jövő pénteken! Micccósz?

Lehet, nekem is ezzel kéne keresnem a motorozásra valót!
No, ez az, amikor a hirdető mindent "beixel", hátha jobban elmegy a moci...

Jól sejted az információs kijelző a klasszikus értelemben a fedélzeti számítógéppel rendelkező motorok kombinált kijelzője. Általában óra, napi kilométer számláló, teljes kilométerfutás, digitális hőmérséklet és üzemanyagszint-jelző foglaltatik a kifejezésben.

No, a GS nem ilyen!

De, ahogy Cicek mesél, és kombinál a kijelzőn... úgy a GS is információs... néha sok is a Zinfó! A lényeg, hogy ezen a mocin nem kell ilyesmit keresni...
Olyan szép volt koszosan!
Egyik sem! Rendőri intézkedés, 30 napos határozat.
Ha tényleg tud valami gyorsítót a Nejed,akkor jelezd és felhívom!
Védőállatot ezután én sem mosok...
Őrködött volna, de szerintem kimostad belőle a védőangyalt!
Segíthetsz! 1 milla holnapra?
Én megúsztam, a gép totál.
Csak a következőket kell cserélni: első telók, első kerék, fejidom tükörrel irányjelzővel, első sárédő, lábtartók, kipuff,bukócső,fékkar,kormányvégsúly (hirtelen több nem jut eszembe).
A többi viszont fasza!
Képeket az előző oldalakon találsz, mert úgy látom nem vagy egy visszaolvasós ( már tegnap is ott voltak) !
23 volt
Meghalt egy motoros Jánossomorján. :( Gs 500 -al.
Bocsi a szomorú hírért...
Sziasztok

Újra itt 2484 km után.

Erik! Örülők, hogy nincs bajod, jövő héten megiszunk valamit.

Nyuszi! A Sunstar lánckerék a 4 japán márka elsődleges gyári beszállitója, a Dl-en nekem is ez van gyárilag.

Zabk! Egy egyszerű aluminium lap lett beszabva a műszerfal mögé, ott van egy csavar az tartja meg, a teteje pedig olyan széles mint az óra volt.
Hű, micsoda személyre szóló meghívás . Kösz , de már van programom. Mindkét hétvégére.
Szia Pacsán motoros találkozó 18 tol 21 ig Körmenden 27 28 szintén gyere el szeretettel várunk
Öööö, hát nézzük csak. Ottan van a kmóra, a fordulatszámmérő, oszt az olajnyomás meg az üres, továbbá a távolsági meg az index. Ezek mind-mind információt jeleznek ki .
Viccet félretéve nemtom, hogy pontyosan mit takar az információs kijelző, de pl. én is valami digitális kütyüt feltételeznék .
Sziasztok!

Lehet,h hülye kérdés, de mi az az információs kijelző a motoron?
Sok eladó GS500 hirdetésen olvasom,h ilyen is van rajta!
De hát én ezt nem értem! Ilyet csak a nagyobb és drágább mocikra tesznek,nem? (pl gixer)
Várom válaszaitokat!

Üdv
Azé ez már kicsit jobb volt :
Nem, csak havasesőben . Már sírtam, taknyomnyálam egybefolyt meg minden . De odaküzdöttük magunkat Pöfivel .
Ez vót az a fölyhő. K...vanénikéjétnekije ...