Mér-mér, Mer állandóan rajta ülök és elég veszélyes környéken!
De mit tehetsz olyankor, mikor poroszkálsz egy főútvonalon és keresztbe valaki áthajt előtted hatvannal?
Itt nem látni be az utcákba mint egy alföldi kereszteződébe, ezért vannak a kib....tt táblák! A sebességemről annyit, hogy talán 30, még kevesebb mint a múltkor volt. Most akkor soha többé ne üljek motorra?
Ja és kedvesen visszasétált megnézni, hogy milyen tábla volt ott, mert nem is lassított és nem is nézett felém! Azt már mondanom sem kell, hogy a hivatalokat most is nekem kellett értesítenem, még azt sem kérdezte hogy vagyok, pedig jól esett volna egy pohár víz!
Én nem hallottam... ezért nem is tudtam értelmezni. Hol lelhető fel a dolog...?
Üdv.: T.
Ez megint csúnya... Örülök, hogy egyben vagy Nagypapi! De a másik szemem sír... kurvapicsa, hogy még csak nem is akart látni!
Áhhhhh... nem is tudok mit mondani!
Hát akk hajrá! Rajtam ne múljon! Én benne vok!
És szerintem egy ilyen akció után nem itélnének el minden motorost!
Jó,hát ez nem egy 650es bandit
A kis hülyegyerek.....
Oké,de mit tehetnénk?
A lényeg a lényeg, hogy egyben vagy! Ani is mögötted ült?
Mi zu veletek?
Halottátok azt a 19.éves srácot mit csinállt?
Szerintem segiteni kellene az apán (3 gyerekkel )mert nem lesz neki kőnnyü ezek után!
Na mit szóltok?
Meg kellene szólitani a motoros társadalmat mert szerinten tudnánk segiteni ha akarunk, és vagyunk is egy páran!
A rajta lévő extrák árán tudnék venni mégegy GS-t! :)
Nézzétek meg a mi kis gsöccázasunkat!
Várom a vélemányeket!
Üdv
Bálint
Ha valamiben tudok segíteni, akkor szólj!
De mit tehetsz olyankor, mikor poroszkálsz egy főútvonalon és keresztbe valaki áthajt előtted hatvannal?
Itt nem látni be az utcákba mint egy alföldi kereszteződébe, ezért vannak a kib....tt táblák! A sebességemről annyit, hogy talán 30, még kevesebb mint a múltkor volt. Most akkor soha többé ne üljek motorra?