Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én azért inkább a /80-ast hoztam volna el.
Hali! Háááát, én amondó vagyok, hogy az első gumi az első gumi, nem raknám fel hátra. Pláne, hogy kisebb méret mint a gyári, akkor már inkább a 80-as...
A reflektor visszajelző izzóját hogyan kell kicserélni, hogy a lehető legkevésbé kelljen megbontani a gépet?
Üdv midenkinek.

Szomorúan olvastam amik itt történtek pár napja, remélem hamar rendeződik az ügy.

Ma beszeretztem a generátort meg 2 majdnem új gumit. Hétfőre összeáll a gép
Előre Dunlop ArrowMax, hátra Dunlop Sport Radial került. Viszont hátra nem találtam gyári méretűt (130/70 17") hanem csak 130/60-asat találtam csak, és eredetileg sportmotorok első gumijának szánták. Viszont olyan jó árban voltak hogy nem hagyhattam ott.

Nem okozhat majd gondot hogy eltér a gyári mérettől? Volt még /80-as, csak 70-es nem volt
Öööööö.... prémesen sajnálom!
Szia Lányok, hello Fiúk kérhetek egy szivességet Tőletek, persze ha nem nagy gond?
Kérlek szánjatok rám 2 percet és szavazzatok rám:
Mesi Topbike szavazás
Már nagyon kevés választ el a győzelemtől és köszönöm annak, aki megteszi
Ja azt nem mondtam, hogy elsosorban a csapagy es a fektarcsafelfogatas meretezese a kerdes, mivel ennek kell stimmelnie. Van egy supermotom, amiben MAR VAN GS 500 elso kerek, amit bontoban vettem. Ki tudja milyen evjatat. Viszont az a kerek hajlott es most akarok egy masik ugyanolyat, de hibatlant. Fektarcsa, csapagy stb. mar fix, ahhoz akarok alkalmazkodni, hogy ne kelljen ismet csapagy tavtartokat es egyebeket gyartani.
Masokhoz szolt a kerdes, hogy tudnak-e biztosabb infot mint Te, de koszi! Szerintem ezek mind egyformak. A kodszamot delutan megnezem, ha egyaltalan latszik.
Mérőszalag.
A K6-os GS felnimérete (de mondhatom, hogy a K1-K7-ig tuti, hogy igaz): MT3.00 x 17, vagy a következő cikkszámok vannak beleöntve: 54111-34C001-Y6G, ill. 55111-34C01-291.
Koszi szepen! Tovabbi tippek?
Amennyire én tudom nincs különbség. Az "E" a naked, az "F" az idomos.
Szerintem forma-forma.
Hello torpedosok! Van valami kulonbseg a GS500-ak elso kerekei kozott evjarat es model bontasban? Tehat pl. egy 2000-es GS 500 E! model elso kereke azonos egy regebbi nem-E valtozat kerekevel? Koll vennem egy GS 500 elso kereket es a bontos azzal riogat, hogy csak "E" model kereke van. Nos?
Szép!
Ha láttad már, ha nem, csodában lesz részed.

Ez az 1000 kéz tánca, amely most körbejár a netten. Tekintettel a hozzá
szükséges rendkívüli koordinációra, a teljesítmény akkor is bámulatos
lenne, ha nem volnának valamennyien süketek, azonban mind a 21 táncos
teljesen süket-néma. Csupán a táncoktatóknak a színpad négy sarkából
adott jelzései alapján hozzák létre ezek a különleges táncosok az
összetett, kavargó látványt.

Nemzetközi debütálásuk a 2004-es paralimpia záróünnepségén volt Athénban,
azóta a csoport több, mint 40 országban járt. A 29 éves vezető táncosuk
magasszintű művészeti képzettséggel rendelkezik. A felvétel Pekingben
készült az ez évi tavaszi fesztiválon.

http://www.youtube. com/watch? v=xgHmSdpjEIk
Erik!
Én éjfél előtt ott voltam Milla Jovovich-al, csak bealudtál! Nem akartalak felkelteni.
Kellett volna?
Ez a " 'bá" azért erős! Prémtelen leszel mellnézést kérni!
Én a Full Gasnál voltam még 1-2 éve Bódis dob után érdeklődni és benne van az E bötyű...
Vagy azóta másmilyen az E ?
Itt valami átverésszagú!
de az.
Miért, a Bódis nem e-legál dob?
Hhh, nem, dehogyis! :)
Az csak egy matrica a gyári dobon! :)
A Bódis dob már elkészült, csak még nem mentem el érte! Ha szombaton jó idő lesz felénk, estére már fent is lesz!
Aztán márcsak a fránya "E" betűt kell rátetetni!
mindenesetre gyanús...
Csak nyugi, Süni most Swiftezik, velem!
Élvezi a klímát és nem koszolódik!
Faty pénze viszont nem érkezett meg, hiába virrasztottam, úgyhogy előny nálad!
Vagy esetleg ketten?
Sztem, minnyá yosimurát!
Neked is az van nem?
A mosómasa nyúl, aki ezzel balesetet okoz!
Csak vicc, nehogy lelkizz miatta!