Hali! Háááát, én amondó vagyok, hogy az első gumi az első gumi, nem raknám fel hátra. Pláne, hogy kisebb méret mint a gyári, akkor már inkább a 80-as...
Szomorúan olvastam amik itt történtek pár napja, remélem hamar rendeződik az ügy.
Ma beszeretztem a generátort meg 2 majdnem új gumit. Hétfőre összeáll a gép
Előre Dunlop ArrowMax, hátra Dunlop Sport Radial került. Viszont hátra nem találtam gyári méretűt (130/70 17") hanem csak 130/60-asat találtam csak, és eredetileg sportmotorok első gumijának szánták. Viszont olyan jó árban voltak hogy nem hagyhattam ott.
Nem okozhat majd gondot hogy eltér a gyári mérettől? Volt még /80-as, csak 70-es nem volt
Szia Lányok, hello Fiúk kérhetek egy szivességet Tőletek, persze ha nem nagy gond?
Kérlek szánjatok rám 2 percet és szavazzatok rám: Mesi Topbike szavazás
Már nagyon kevés választ el a győzelemtől és köszönöm annak, aki megteszi
Ja azt nem mondtam, hogy elsosorban a csapagy es a fektarcsafelfogatas meretezese a kerdes, mivel ennek kell stimmelnie. Van egy supermotom, amiben MAR VAN GS 500 elso kerek, amit bontoban vettem. Ki tudja milyen evjatat. Viszont az a kerek hajlott es most akarok egy masik ugyanolyat, de hibatlant. Fektarcsa, csapagy stb. mar fix, ahhoz akarok alkalmazkodni, hogy ne kelljen ismet csapagy tavtartokat es egyebeket gyartani.
Masokhoz szolt a kerdes, hogy tudnak-e biztosabb infot mint Te, de koszi! Szerintem ezek mind egyformak. A kodszamot delutan megnezem, ha egyaltalan latszik.
Mérőszalag.
A K6-os GS felnimérete (de mondhatom, hogy a K1-K7-ig tuti, hogy igaz): MT3.00 x 17, vagy a következő cikkszámok vannak beleöntve: 54111-34C001-Y6G, ill. 55111-34C01-291.
Hello torpedosok! Van valami kulonbseg a GS500-ak elso kerekei kozott evjarat es model bontasban? Tehat pl. egy 2000-es GS 500 E! model elso kereke azonos egy regebbi nem-E valtozat kerekevel? Koll vennem egy GS 500 elso kereket es a bontos azzal riogat, hogy csak "E" model kereke van. Nos?
Ez az 1000 kéz tánca, amely most körbejár a netten. Tekintettel a hozzá
szükséges rendkívüli koordinációra, a teljesítmény akkor is bámulatos
lenne, ha nem volnának valamennyien süketek, azonban mind a 21 táncos
teljesen süket-néma. Csupán a táncoktatóknak a színpad négy sarkából
adott jelzései alapján hozzák létre ezek a különleges táncosok az
összetett, kavargó látványt.
Nemzetközi debütálásuk a 2004-es paralimpia záróünnepségén volt Athénban,
azóta a csoport több, mint 40 országban járt. A 29 éves vezető táncosuk
magasszintű művészeti képzettséggel rendelkezik. A felvétel Pekingben
készült az ez évi tavaszi fesztiválon.
Hhh, nem, dehogyis! :)
Az csak egy matrica a gyári dobon! :)
A Bódis dob már elkészült, csak még nem mentem el érte! Ha szombaton jó idő lesz felénk, estére már fent is lesz!
Aztán márcsak a fránya "E" betűt kell rátetetni!
Csak nyugi, Süni most Swiftezik, velem!
Élvezi a klímát és nem koszolódik!
Faty pénze viszont nem érkezett meg, hiába virrasztottam, úgyhogy előny nálad!
Vagy esetleg ketten?
Szomorúan olvastam amik itt történtek pár napja, remélem hamar rendeződik az ügy.
Ma beszeretztem a generátort meg 2 majdnem új gumit. Hétfőre összeáll a gép
Előre Dunlop ArrowMax, hátra Dunlop Sport Radial került. Viszont hátra nem találtam gyári méretűt (130/70 17") hanem csak 130/60-asat találtam csak, és eredetileg sportmotorok első gumijának szánták. Viszont olyan jó árban voltak hogy nem hagyhattam ott.
Nem okozhat majd gondot hogy eltér a gyári mérettől? Volt még /80-as, csak 70-es nem volt
Kérlek szánjatok rám 2 percet és szavazzatok rám:
Mesi Topbike szavazás
Már nagyon kevés választ el a győzelemtől és köszönöm annak, aki megteszi
A K6-os GS felnimérete (de mondhatom, hogy a K1-K7-ig tuti, hogy igaz): MT3.00 x 17, vagy a következő cikkszámok vannak beleöntve: 54111-34C001-Y6G, ill. 55111-34C01-291.
Szerintem forma-forma.
Ez az 1000 kéz tánca, amely most körbejár a netten. Tekintettel a hozzá
szükséges rendkívüli koordinációra, a teljesítmény akkor is bámulatos
lenne, ha nem volnának valamennyien süketek, azonban mind a 21 táncos
teljesen süket-néma. Csupán a táncoktatóknak a színpad négy sarkából
adott jelzései alapján hozzák létre ezek a különleges táncosok az
összetett, kavargó látványt.
Nemzetközi debütálásuk a 2004-es paralimpia záróünnepségén volt Athénban,
azóta a csoport több, mint 40 országban járt. A 29 éves vezető táncosuk
magasszintű művészeti képzettséggel rendelkezik. A felvétel Pekingben
készült az ez évi tavaszi fesztiválon.
http://www.youtube. com/watch? v=xgHmSdpjEIk
Én éjfél előtt ott voltam Milla Jovovich-al, csak bealudtál! Nem akartalak felkelteni.
Kellett volna?
Vagy azóta másmilyen az E ?
Az csak egy matrica a gyári dobon! :)
A Bódis dob már elkészült, csak még nem mentem el érte! Ha szombaton jó idő lesz felénk, estére már fent is lesz!
Aztán márcsak a fránya "E" betűt kell rátetetni!
Élvezi a klímát és nem koszolódik!
Faty pénze viszont nem érkezett meg, hiába virrasztottam, úgyhogy előny nálad!
Vagy esetleg ketten?
Neked is az van nem?
Csak vicc, nehogy lelkizz miatta!