Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez így működik normáliséknál.
Volt egy linkem mindenféle kiegészítők akár házilagos megoldásáról, de még azt se találom. Úgy meg nehéz elküldeni.

Faty!
Neked biztos megvan. Lécci küldd már tovább Bluenak!
Papi!

Nem kell hozzá nagy tudás....
Add meg a linkeket hogy mit hol találok.....küldj mailben képet, akármit

Ha már szedted szét akkor írd le hogy mit csináltál (sufnituning)....stb

Ugyan így csináltam Én is a Gs-t....GSF-et....

Tudod....pl nagy gyakorlat kell a 17-es csillagkulcs eldobásához is. Nem megy csak úgy:-))
Mi az, lopják?
Köszönjük a felajánlást! Ilyesmire gondoltam pont. Csak az a baj, hogy az én szgépes tudásom..... . Mámint összeszedni az anyagot hozzá.
Az a club a tiéd lehet! Majd eccer elmesélem.
Miért nem müködik a Total Commanderem?

Nem csinál semmit. Segitség?
Ok.
Este rendezem.
Ami anyagotok van, azt Tomik féle tárhelyre pakoljátok fel egy DL könyvtárba....onnan leszedem és tudok vele dolgozni.
Milyen emailra küdjem?
Mindjárt küldök neked mailt, és hozzá is láthatsz kedves Föni.
bár tény!

A DL oldal elég jó....... Ha lenne olyan jó a bandit oldal akkor nem csináltam volna külön egy fanklubot, de én semmi olyan dolgot nem találtam ott, ami nekem hasznomra vált volna, mint új bandit tulaj.
Benne vagyok, majd rajta leszek az ügyön.
Meg van egy jobb oldali bukócsövem SW Motech. 2 hét mulva meglesz a másik oldali is.
esSO-Viktor-Teddy-Faty......and ALL:-)

Ha van anyagotok, leírások, képek, kezelési útmutatók....akármitek, akkor akár össze is lehet dobni egy hasonló FANKLUBOT...
Nekem ez kb 1-2 napi szórakozás, hiszen mikor nincs velem Marcsikám, akkor szarrrrá unom magamat.

A lógó lehetne pl. az ami esSo hütővédőjénél is van......
Így sok mindent meg lehetne találni az oldalon - csak úgy, mint aki GS problémával küzd.
Meg van a lóvém.

Jövö csütörtökre remélem lesz rencámom.
Hagyd rajta nyugodtan......csak szerintem ne számolj azzal hogy 20on30-akat el fog menni.

Oszt ha lenyúlt róla, akkor csere....
Nem is nagyon kell hiszen van vstrom klub.

Mi csak egy kicsi szekció vagyunk.
Ezt az elnökségi kérdést lehet át kéne értékelni.
Nem nézem ki a mostaniból, hogy csinál nekünk olyan honlapot, mint Blue.
Mindenesetre, ha jön megint egy DL, akkor előjogom van a megvásárlásra az Elnökönk nevében. Oszt majd Ő dönt ......
Na igen, én is azt szoktam mondani, hogy használtat akkor kell venni, amikor alkalom adódik. Lóvé a zsebben, és várni kell a lehetőségre.
Újat meg ugye akár mikor lehet, csak be kell slattyogni a kereskedésbe.
Ha nincs lóvé akkor nincs.
Én sem akartam motort venni, de ezt nem lehetett kihagyni.

Szerzünk majd akciósat, jóárasitva, de ki kell várni.

Ha nem kell rögtön akkor ugyis befog jönni.
Bakker! Nekem nincs GSm! Nekem DL van!
Este csörömpölök a GSM-en...
Nem semmi teljesítmény. Nagyon megható.
1: Ne lázíccccssáááá! ! Hogy néz az ki, hogy a szekciós elnöknek nincs a szekcióra jellemző gépe?
2: Nem mindenki jut hozzá akciós haveri motorhoz ingyé