Neeeem, neeeeeeeeeem!
Az első képen lévő házban az az ember dolgozott, aki az első olyat, mint a 2-3-on létrehozatta. Ehhez hasonlót kicsit távolabb tavaly nyáron láttunk! (nincs több segítség!)
Najó mégegy: Klasszikus kabarétréfa is segíthet:
"Ez kinek a cucca?
Ez itt kérem a .... ucca)
No egy kis "Történelmi lecke fiúknak"
Elvileg nem lehet, de menthetted másképp valamiért, vagy átnevezhette az alkotója is... Megvan, azt kész. És ez tényleg nagyon jó. Kicsit kellene fordítgatni belőle...hmmm
Nem tudom, még nem ültem DL-en, majd legközelebb felkéredzkedem rá... Bár tényleg jobb szeretem, ha telitalppal, akár terpeszben is leér a lábam, a héten is jól jött, amikor pirosnál vagy dugóban lökdösött a szél. De csak megszokás kérdése, azelőtt a supermotom is lábujjhegyes volt.
Ok, én meg nem elvből tiltakozom a DL ellen, hiszen az is nagyon tetszik, főleg a szélvédelem és a fogyasztás miatt. Csak ez elérhetőbbnek tűnik. És valószínűleg hasonló fenntartási költségei lehetnek, mint a GS-nek, nem túl régi technika, de nem is túl új, viszont erősebb a mostaninál, finom V2 hangja lehet, nincs több láncspré, stb.
Amúgy meg nézelődtem, keresgéltem és beleestem a VX800 nevű Suzuki gépezetbe. GS500-hoz hasonló (túra)váz (=motor alakú motor), 800-as Intruder blokk, kardán. Van egy ismerősnek, a világot bejárja vele.
Hány éves az unokám?
Az első képen lévő házban az az ember dolgozott, aki az első olyat, mint a 2-3-on létrehozatta. Ehhez hasonlót kicsit távolabb tavaly nyáron láttunk! (nincs több segítség!)
Najó mégegy: Klasszikus kabarétréfa is segíthet:
"Ez kinek a cucca?
Ez itt kérem a .... ucca)
No egy kis "Történelmi lecke fiúknak"
Fáncsi György 30/9720320
Csak most vagyok mérges, hogy nem gyűjtöttem össze, amit eddig találtam...majd legfeljebb keresgetek.
De bakker!
Sir Teddy!
Már tényleg nyilatkozhatnál, mikor leszel teljesen "méltó" a feladatra!?
Létezik ilyen?
Mennyit kaptál? Ne is törődj vele, a munka nemesít!
Ez a link, megtaláltad!
http://www.pdf-search-engine.c...
Na hol jártam?
A képek közt ok okozati összefüggés van!
És akkor is szépek:
Ha már V2 és Suzuki, akkor itt az új típus. DL blokk.
Amúgy most is V2 van, csak 0°-os. (Mások szerint 360°)
Honlapot mááááá'... ló..szt! Szerinted konyítok hozzáááá? Majd Tibkin... Eccercsak neki is kinéz a V2!
Én sem akkor hívlak amikor ülök a GSMen...
Van soksok oldal még, alul lehet lépkedni.
http://www.pdf-search-engine.c...