Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kicsivel megyek egy utolsó kört. És nem töröm össze.
hála istennek nem az én motorom az enéym kiválló egészségnek örvend a szelephangján kívül( gs 500 e), Az érintet motor egyik barátomé.

üdv
Az egyikkel azért ne menj, mert még nem hivatalos. A másikat meg most fogod összetörni! Murphy mondta....!
Bakki, leamortizáltad?
A bontókat végig lehet próbálni, de nem sok remény van, mivel általában pont ezek a dolgok sérülnek. Műanyagost érdemes keresni, akár a neten is, mert úgy hallom, szépen helyre tudják tenni a dolgokat. Ja, a gyári cuccok drágák! Kormánnyal ne játssz szerintem, 8 ezerért már lehet venni.
Konkrét címekkel nem tudok segíteni, de majd jön Hápi meg Robee, ők már sajna tapasztaltabbak.
Van motorom!

Kettő is !

És megyek most motorozni!

És nem szolok senkinek !
Azé, mee nincs érvényes motorod, és nem akartam, hogy ne adj isten megcsípjenek.
Köszönöm
ja elérhetőségem bakacsan@freemail.hu
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni:

2005-ös gs 500 F-re fekete színű kiadás: bal oldalra keresek komplett idomot (oldalidom farokidom, fejidom), tükröt, kormányt lámpabúra. tudnátok néhány tippet adni, hogy honnan érdemes beszerzeni, esetleg az idomokat érdemes- e heggesztettni inkább (az idomok kettétörtek), ha igen kinél?. A lámpabúra külön cserélhető, vagy csak egyben az egész lámpatest, esetelg fel lehet az üveget csiszoltatni?. A kormány enyhén el van hajolva, visza lehet valahogy hajlítani, ha igen hogy? Vagy érdemes abból is újat venni?

köszi előre is a segítségeteket

ja és ha valaki érdekel gs500-e re van 3 blokktartó csavarnálnál rögzíthető bukócső eladó (több darab) 18-as koracél, szinterezett fekete színeben

üdv és széles utat gs tulaj
folyamatosan gyúrjál rá, ez van...
Igaz, ott lett volna a helyed!
Heti 2X - 3X focizom 2 órát, de azért sosem lesz olyan mint a másik!
Főleg hogy ez bal!
Az időjárást nem érzi, csak a pihenést nem tűri, mert lemerevedik.
Az élet viszont egy folyamatos gyógytorna! Motorral, ha lehet kerülöm az ótópályát, mert ott nem kell váltogatni! Viszont már beletettem 30ezret!
Nagytály, Salgótarján
Az enyémet is kiprobálta
Mé nem szoltatok átugrottam volna
Melyik nem az?
hogy ficereg a lábad, mi marad meg egy ilyen csúnya sérülésből? forog, mozog, időjárás, hm?
Űberfasza a vidi! Remélem előkerül a gépsárkány!
Mert megbízható a gép!
Na, hol jártunk?
Tudom, már néha magamat is kétségbe ejtem!
Ez asztán a levezetés!
Tagok?...ööö, mondjuk a szex-ció-ból kifolyólag hímek...Hím tagok.