"Turagépről" nincs értelme gumit átrakni, mert azért kerül le róla, hert valami hibája van, vagy már elkopott. Akkor meg minek,
Egy sportmotoron más, mert van aki lepályázza a szélét, utcára meg jó a közepe. Ráadásul azok nagyon jó minőségű gumik és frissek is szoktak lenni.
Bár én most befürödtdtem vágott slickkel. Valószinű túl mélyen volt vágva és 200km után kilyukadt a vágás legmélyebb pontján. Most vehettem vadi uj gumit
Hát igen, jellemző. Nekik jó, mert nem ők mennek vele150-200-akkal. De ha magának kéne felraknia, akkor szerintem kétszer is meggondolná, hogy felrakja e.
Helló!
Ilyen mértékű felni sérülésnél van szemmel látható sérülése a guminak?
Már csak azért kérdem, mert gondolkodok használt gumin, de ha nem látszik rajta semmi, akkor mindenképpen újat veszek.
Egyébként szerintem jó választottál!
Előre is köszi!
Helo BLUE!
Azt akarom kérdezni hogy hol csináltattad meg a gs-re az ülést mert én is meg szeretném csináltatni valami puhábbra,meg az utasülést kicsit meghosszabbitatni elöre fele mert én vékony vagyok és ha viszek valakit mindig félig becsúszik mögém és ht iy elég kényelmetlen az utasnak.
Én egy Nokia N82 telót használok navigációra motoron. Beépített GPS vevője van, garmin navival, és a kabátom belső zsebében van elrejtve, 3,5 jack csatlakozója van a fülesnek. Ha kedvem van akkor mp3at hallgatok (kb 100ból 1X) alatta tud futni a navi, ha irányváltás van csak bemondja az 1 mondatát és megy tovább a zene. Amit még tud a teló: 5 mp kamera, wifi, és nem utolsó sorban telefon... kell ennél több?
Egy sportmotoron más, mert van aki lepályázza a szélét, utcára meg jó a közepe. Ráadásul azok nagyon jó minőségű gumik és frissek is szoktak lenni.
Bár én most befürödtdtem vágott slickkel. Valószinű túl mélyen volt vágva és 200km után kilyukadt a vágás legmélyebb pontján. Most vehettem vadi uj gumit
Ilyen mértékű felni sérülésnél van szemmel látható sérülése a guminak?
Már csak azért kérdem, mert gondolkodok használt gumin, de ha nem látszik rajta semmi, akkor mindenképpen újat veszek.
Egyébként szerintem jó választottál!
Előre is köszi!
egyenesen szeretek ülni, és magyarországi utakra DL kell
de, vehettél volna motort is....
pl. egy banditot..
no, erőt a készre faragáshoz
Azt akarom kérdezni hogy hol csináltattad meg a gs-re az ülést mert én is meg szeretném csináltatni valami puhábbra,meg az utasülést kicsit meghosszabbitatni elöre fele mert én vékony vagyok és ha viszek valakit mindig félig becsúszik mögém és ht iy elég kényelmetlen az utasnak.
Köszönöm szépen, kicsit meg is lepödtem.
Mennek a képek
Egy kis léééé egy N82-re:-)