Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó lesz az hajrá. Mi lelte szegény motort?
Mi van Öcsi?! Legozol?O09]
CSAKIS biztos és sok referenciával rendelkező helyről szabad vágott slicket venni. Akkor nem ér meglepetés.
"Turagépről" nincs értelme gumit átrakni, mert azért kerül le róla, hert valami hibája van, vagy már elkopott. Akkor meg minek,
Egy sportmotoron más, mert van aki lepályázza a szélét, utcára meg jó a közepe. Ráadásul azok nagyon jó minőségű gumik és frissek is szoktak lenni.
Bár én most befürödtdtem vágott slickkel. Valószinű túl mélyen volt vágva és 200km után kilyukadt a vágás legmélyebb pontján. Most vehettem vadi uj gumit
használt gumin én is nagyon elgondolkodnék, csak végszükség esetén raknám fel
Akkor lehet, hogy csak én vagyok ilyen beszari, hogy nem tenném fel. Egyébként kösz az infót!
haver a gumis, meg motoros is, megmondaná ha kuka
Hát igen, jellemző. Nekik jó, mert nem ők mennek vele150-200-akkal. De ha magának kéne felraknia, akkor szerintem kétszer is meggondolná, hogy felrakja e.
szemmel láthatólag semmi baja a guminak, amikor levette a gumis, azt mondta szerinte 99%, hogy jó
Helló!
Ilyen mértékű felni sérülésnél van szemmel látható sérülése a guminak?
Már csak azért kérdem, mert gondolkodok használt gumin, de ha nem látszik rajta semmi, akkor mindenképpen újat veszek.
Egyébként szerintem jó választottál!
Előre is köszi!
legszivesebben DL-t vennék sor négyes blokkal
bandi nem hasalós, egyenes...mondjuk a DL biztos terepesebb rugózás
tetszik a bandit is, de már öreg vagyok a "rizsrakétához"
egyenesen szeretek ülni, és magyarországi utakra DL kell
gondoltam :-)
de, vehettél volna motort is....
pl. egy banditot..

no, erőt a készre faragáshoz
most vettem
rommá törted?
Titkolni akartam, de nem lehet elölletek eltitkolni.
Helo BLUE!
Azt akarom kérdezni hogy hol csináltattad meg a gs-re az ülést mert én is meg szeretném csináltatni valami puhábbra,meg az utasülést kicsit meghosszabbitatni elöre fele mert én vékony vagyok és ha viszek valakit mindig félig becsúszik mögém és ht iy elég kényelmetlen az utasnak.
Szeretembanda

Köszönöm szépen, kicsit meg is lepödtem.

Mennek a képek
Kell:-)

Egy kis léééé egy N82-re:-)
Én egy Nokia N82 telót használok navigációra motoron. Beépített GPS vevője van, garmin navival, és a kabátom belső zsebében van elrejtve, 3,5 jack csatlakozója van a fülesnek. Ha kedvem van akkor mp3at hallgatok (kb 100ból 1X) alatta tud futni a navi, ha irányváltás van csak bemondja az 1 mondatát és megy tovább a zene. Amit még tud a teló: 5 mp kamera, wifi, és nem utolsó sorban telefon... kell ennél több?