Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lüke
Lehet, hogy majd este hazafelé kerülök egy 100 kilométert... legyen inkább akkor.
A fenébe!
De, majd visszaalszunk....
Okkkkéééé! :)
Szerintem fél 7 körül...
Biztos?
A névtelenség bátorrá tesz embereket...és vakká! :-(((

Szeretettel várunk! Bundás (nem kutya) kenyér, kávé, üdítő tiszta víz! Elötte csörrenj....
Hali!
GS 500? Van hozzá szerszámosod? Hány kilós az 1 személy, és hány kilós volt a kettő?
Hali!
Valaki leirná hogy álja be a hátsó lengés csillapitót mert nem tudom két személyről letekerni 1-re
Köszike
Nekem is van ilyen plexim. Én imádom.

Hogy mire jó?

Megvédi a bogarktól, és menetszéltől a tanktáskát. Valamint az eső egy jelentős részétől. Szélvédelmet nem níújt neked, hacsak nem vagy 150 cm-nél alacsonyabb.

De minek is az! KÜZDJ AZ ELEMEKKEL! 130km-ig nincs jelentős menetszél, utánna meg csak kínzás a GS-nek. Valamint, ha sokat mész 140-150 felett, tehát 7-8 ezres fordulaton akkor vödörrel öntheted bele az olajat majd.

Szerintem elsőként azt fogadd el, hogy a GS egy belépő kategóriás túramotor. Elvisz bárhova, bármekkora távon, de nem 160-170-el, hanem csak 130-al.

Valamint iszonyatosan gecire kúrva jól néz ki szerintem a GS-n bazdmeg. (csak hogy felvegyem a fordulatot )
Szevasz!
Új regisztráció? És neve is van...

Vasárnap kora reggel elhúzok a fatornyos faludban... sietős leszek, de lehet, hogy felébresztem a családot!
Na, fiaim!
Egy percre húzom ki a lábam!

A bunkóság, egy dolog! Demonstrálni, na, AZ a bunkóság!
Sziasztok! Eszem ágában nincs belefolyni két közesincs műfaj összehasonlítgatásába. Nincs értelme. Hápival két helyen is együtt dolgozok( mint futár). Képzeljétek! Vannak Gixxeres és CBR-es kollégáink is. Nagyon jól megértjük egymást. Én azt hiszem, értem, hogy min kapta fel a vizet és egyet is értek vele.
Nem osztani akarom az észt, de szerintem, ha vendégségbe megyek valahova főleg hívatlanul, az az alap, hogy betartsam a vendéglátóim házirendjét és ha már odatoltam a képem, nem szarok a szőnyegre. Ha mindenképpen ezt akarom tenni, akkor hazamegyek és ott csinálom. Van saját topicotok. Nekünk is van sajátunk és ha valaki innen odatévedne, nem hiszem, hogy úgy indítana, mint ahogy itt történtek a dolgok. Tényleg nem vagyunk egyformák. Talán az érdeklődési körünk sem teljesen egyező. Vsz ezért nem lehet engem sem nálatok látni.n (De ha arra járok majd egyszer, tudomásul fogom venni, hogy nem otthon vagyok és alkalmazkodok a környezethez.)
Van saját topicotok ahol ezt a nyelvet beszélik. De ez nem az a topic.
Üdv.
T.
Nem jó a link, de gyanítom, hogy tudja az eszem melyik puig lehet... szélvédelmet ne várj tőle... Optika, és "kesztyűtartó"... csak erre való az ilyesmi.

A határaimat feszegetem...
Ez most jó, vagy nem jó...?
Mondja valaki, hogy nem vagy jó motoros!

Találtam ilyen Puig vagy milyen plexit, 6000Ft, elég kicsike.
Nekem arra kellene, hogy autópályán legyen mi mögé bebújni. Ehhez elég nagy vagy ez még erre sem jó?
Kinek van ezzel tapasztalata?

Íme: http://www.bikerstore.hu/index...
Tegnapelőtt megtaláltam a 6-at a GS-en! Ősszel mindig 7 sebességes akar lenni, tavasszal meg kezdetben 5!
Oszt Jónapot Népek!

Íratlan szabály, ahogy esSO is megjegyezte.

Jöjjön ide bárki, szívesen látjuk! De arra ügyeljünk, "újonnan érkezők", hogy ez a topic tartsa meg az arculatát, az eddigi nyelvezetét. Nem feltétlen választékos költői nyelvre gondoltam, de legalább normálisan... úgyis annyi sz@r van körülöttünk...

Félreértés ne essék! Én is mondok cifrákat, nem is egyszer, és nem vagyok "jófiú"... de, ha lehet betartom a normáim... olyat a dok, amilyet kapni szeretnék.

Nem is ragozom tovább!

Azt hiszem sokan éppen -e miatt csatlakoztak ehhez a topichoz.
Szeretnék vigyázni rá!
Na erről beszéltem!
SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!

Mi van itt?! Egy kicsit nem figyelek oda és több oldalon csak a "faszt", "bazdmeget" és társaikat olvasom. Komolyan azt hittem, hogy rossz topicba léptem be. Se a stílus, se az arcok nem voltak ismerősek. És amikor már megfogalmaznám a véleményem, mindenki kibékül a másikkal.

Kezdjétek újra! ! ! Lécci, lécci, lécci! ! ! ! ! ! ! ! !

Ps.: persze nehogy.
azbazmeg.zsidóhéberausztralopitekusz
héber?
de mé?
Oly' készség, mely kóbor elektronok táncából
a sötétség fátylán átsejlő bíbor ragyogást varázsol.

Költői válasz...
aztán milyen a ledes cucc, Tibkin?
költői kérdés volt...
Hé ezt én fotoztam