Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zsinornélkül?

De megoldható:-)
Ha a PNA-d, vagy a PDa-d Bluetooth-os....mert akkor ahoz kell egy bluetooth headszett, vagy a bukóba épithető szett (Ogabinak van ilyen)

VAGY!
Ha már sufnituning:-)))))
Veszel egy occó rádiós füllhalgatót a tescóban, auchanbe....akárhol (olyan 6-7-8000ft).......
Az adó részét bedugód a PNA-ba.......és ugye adsz neki 12v-ot akkuról.....

A füllhalgatót meg szétszedet, és beépited a bukódba (a 2 cerkaelem meg elfér a szivacsok közt:-)

És máris vezeték nélküli a cumód:-)
Amugy a gond nem azon van hogy van e ilyen funkciója, mert ma már a leg mezeibb PNA-ban is van legalább egy Mp3 player és képnézegető......
A gond, hogy hallod e?
A GS500 azért nem egy csendes paci.......vagyis nekem olyan 70 volt a nyitható sisakkal....és 110 a zárttal a "csend" mikor hallotam mindent.......

Tehát a "kérem forduljon balra" nem épp fog üvölteni a füledben......
de ne félj tőle!
Én is tartózkodtam tőle.....de pár hét alatt úgy bele jösz, hogy csak pillázol majd.

Ma már szinte mindig rajta van, és Pesten mindig jól jön, hiszen ha valahol le kell fordulnom, vagy meggondolom magam, akkor "újratervez".......

Amugy ha venni akarsz, akkor Én a PNA-kat javaslom, mert a PDA-knál általában a soros csatlakó NAGYON GYORSAN törik.....
Nekem 2-3 túrát bírt ki, és a cseréje 10.000ft volt.....
A PNA-kon a töltés meg ugye mini USB-s csatlakozó.....vagyis sokkal jobb.

Továbbá kérdez körben, hogy kinek mi a tapasztalata, mert sok gagyi PNA-ra csak és kizárólag tiszta cucc megy fel, vagyis veszel egy tescós PNA-t 20.000-ért, meg ehhez megveheted a 40.000-res progit is.....

nekem az Airis 36 volt.....de a progi hozzá meg ugye "torrent az Én barátom:-)"......és jelenleg rajta van a MyWay is és a 3D-s iGo is....
Azt inditom el amelyiket akarom.....még kártyát sem kell cserélni benne.
Hali!

Nekem egy Airis T920-asom van (ezt tudom ajánléani is, mert elfogadja a tört verziókat is.......és sok egyéb progit fel tudsz rá tenni.

Zenét is lehet vele hallgatni, de ugye ez nem egy 1,6ghz-s proci, vagyis nálam már volt hogy lefagyott........

A GPS utasításait NEM SZABAD 100%-ban betartani!
engem már bekart vinni - és vitt is be már párszor a susnyásba:-)
Innen jött a neve: ELTÉVEDŐGÉP:-)

Ha jó helyre teszed, akkor csak 1-1 pillantás kell rá......hiszen nem azt bambulod végig - minthogy nem az útat nézed magad előtt......hanem nézelődsz.

Én zenét hallgatok csak (telefonról), vagy "rádiózok".........
A LIDL-s kis komunikátor tényleg jó...... Firstladyvel végig dumáltuk a húsvéti hétvégét, és olyan 90-100-ig érthető is volt.

De itt egy Tipp, hogy lehet GS500-ra feldobni:-)))
Nekem ekkor még PDA-m volt.......de ugye a PNA sem nagyobb kunszt.

http://www.akmt.hu/sufnituning...

A banditomon pedig igy van most.....csak már középen:
http://www.akmt.hu/sufnituning...
Fúrószárral nehézkes lesz...... Igy ajánlom keress valakit, akinek van ilyenje (a Bandité ugyan ilyen...ergo szerintem sok Suzukinak hasonló)

Amugy az óra járásával ellentétesen kell csavarni lefelé.....
Örülünk hogy bevált a harmadik kukacod is
" leheletnyi ellenkormányzással tudok egyenesen is menni!"
Nem a GPS-re hallgatsz?!
Középen a szivargyújtó aljzat van (a műszerek miatt), és csak így tudtam megoldani. De szerencsére pár centi csak balra, így leheletnyi ellenkormányzással tudok egyenesen is menni!
A "kukacok" tényleg beváltak, minimális a rezgés! Másrészt 3 db volt 300 Ft... Ja, és aluprofil, mert könnyebb dolgozni vele, a súlya is jobb, és e célra bőven elég.

Amúgy áttervezés alatt van a dolog, mert így meg rossz szögben áll a GPS kijelzője és emiatt gyengébben látszik a verőfényben.
Miért nincs középpen a GPS?
Komolyan érnek azok a kukacok valamit? rezgéscsillapitásilag?
Mert tény hogy feldobják a laposvasat vagy aluminiumot
mármérne menne? nekem fura lenne hogy nem lehet a térkép mellé zenét is tenni...

Azonnal meg kellett kérdeznem!

Bevált!

Erre már van pár különböző válaszom, ugyanis mindenki megkérdezi, aki látja...
1.: Semmi különös, azért van ott, hogy megkérdezzék tőlem: "Mi az ott?"
2.: A káros földsugárzást és a negatív hullámokat közömbösíti.
3.: Na jó, ezek T-Gazdaságos csomagrögzítők, belül drót, kívül szivacs, és azért van ott, mert a konzol és a plexi között képez rugalmas kapcsolatot. Persze lenne jobb megoldás is, de egyrészt lusta vagyok, ez meg bevált, másrészt, akkor soha nem kérdezné meg senki, mi ez...

Ja, jegember: nekem is ez a Puig plexi van fent, a lámpatartó csavarok tartják csak.
így lehet hogy egyszerűsödne a dolog mert akkor a mobilom dolga maradhatna az mp3 és az be is tudná fogni a GPS jelét is
Legalábbis remélem
Ennek érdemes utánajárnom
Kössz a tippet
"Gépe" válogatja. De gyanítom, hogy mára kétirányú a dolog. Meg kell kérdezni, hogy melyik mit tud... szerintem tudnia kell.
azt a fajtát amit te néztél előre a lámpa két oldalán lévő két csavarhoz kell rögzíteni
Te Tibkin!
Mi az a két kukac a GPS tartón?! Ahogy ismerlek "csak úgy" nincs ott...
Ez is akkora, mint amit én néztem, talán kicsivel nagyobb. De akkor erre azt mondod, hogy bátran megvehetem és 100 fölött el tudok bújni mögé?
Mert akkor veszek egyet...
Csutkakormányosra is felmegy? Vagy a kormányra nem is kell rögzíteni?
GS Teddy

ált az a kütyü amiben va kékfog az nem csak venni képes jelet? pl telefon.
vagy tud adni is?
Köszönöm a válaszokat

Annak én is utánajártam hogy a legtöbb kütyü tud mp3-at de aminek nincs belső memóriája ott csak a kártyára lehjetne zenét tenni amin viszont a térkép van igy a kettő egyszerre nem megy :)
Nekem "zenétlen" GPS van fent, és szó szerinte fent, hogy alig kelljen lejjebb nézni, mint az út. De 2 hete hétvégén pl. simán úgy jártam 2* is,mint Teddy, 2-3 km-eket túlmentem, mert néztem a tájat... Szóval mankó és útvonalrögzítő. Ráadásul a Garminomon nincs is fejhallgató-kimenet, szóval duma kilőve. Mindig megnézem, kb. hány km-m a következő fordulás, aztán addig nem nagyon nézegetem. Zenét még én sem hallgattam, de nem is nagyon hiányzik, dúdolni és énekelni szoktam, más úgysem hallja...
Hali!
A GPS csak mankónak kell. Így nálam nem lényeg, hogy mit beszél... majdnem mindegy, hogy "elnézem" egy-két kereszteződéssel az utat... hiszen motorral vagyok, addig is gurulok.
A megoldás az Ádám-féle lehet, vagy egy Bluetooth-os kütyü hozzá való fülessel... és majdnem biztos, hogy sisakkal. Hiszen az nem fér be akármelyikbe. A madzagos meg óccsó, oszt jó.
Együtt nem próbáltam még a navit és a zenét... szerintem készüléke válogatja, hogy tudja-e. Bár, azt is mondom, hogy én nem szeressem a zenét, ha motorozom... van amit nem árt, ha a fülemmel is érzékelek.
szal én simán zenét szoktam ótópályán ha a szörnyteggel ott falom a kilómétereket, aztán simán belevágom a tanktáskába, behúzom a zippzárpajtit, zsínór be a sisak alá, annyit szoktam cselezni hogy a sisak szíján át vezetem a zsinórt, ami ugye megfelelően feszesen tartva ahogy kell, tartja a fülest is, nem tudom kihúzni félig a sisak alatt a fülemből ha rosszat mozdulok pl..
ejha.. hát nézd, ami gps-t pna névem emlegetnek azok tudnak zenét is (többek között), aztán bedugod a fülest és készpassz. zsinórnélkül nem hiszem hogy ésszerűen megoldható.
Ha ti már találtatok megoldást a rengeted megtett km során akkor az ötleteket megköszönném.
Azt tudom, hogy vannak olyan kütyük melyek tudnak lejátszani mp3-at, de ezek tudnak egyszerre navigálni és lejátszani is?
És ha igen akkor csak prüntyögés szinten vagy tényleg hallgatható is?
Hello mindenkinek

Még ígencsak új vagyok köztetek és a "nagymotorosok" közt is. Sajnos eddig csak a városban és a környéken élvezhettem a motorozás örömeit de szeretnék egy kicsit távolabbra is merészkedni és ehhez kérném a segítségeteket.
Egy GPS-t gondoltam beszerezni csak hogy én igencsak szeretek zenét hallgatni motorozás közben , de állandóan lenézegetni vezetés közben a kijelzőre nem biztonságos (szerintem). Így jó lenne hallani a készülék utasításait is.
Hali Ádám!

Én csak a magam nevében tudok nyilatkozni. Nagyon szívesen nézem a pályaversenyeket, de semmi késztetést nem érzek, hogy pályára menjek a GS-sel. A motor alapjában véve nem "kívánja". Szinte teljesen más a karakterisztikája... kínzás lenne és kevés sikerélmény. Volt itt tavaly egy srác, aki vett egy GS-t, és ő épített belőle pályamocit. Direkt ezzel a célzattal vásárolta, de azóta sem tudunk róla semmit.

Én a télen voltam belezsongva a gondolatba, hogy veszek 1000 Euróért valami sportmocit az olaszoktól. Viszonylag fiatal masinákat lehet ennyiért megboltolni. Aztán abból lehetne kényelmesen pályázós gép óóócccón, ha nem vizsgáztatom le itthon. Egyelőre letettem róla...

Na, és akkor a lényeg. Szívesen kipróbáénám a pályázást, de semmi szín alatt sem a jelenlegi mocival. Azonban nem érzek olthatatlan vágyat iránta... így elodázom a dolgot. Egy jó kis túra azonban azonnal felizgatja a fantáziám, pláne barátokkal. Úgy érzem, aki GS-t vesz azoknak a jó része nem gondolkozik azon, hogy pályamotorozzon.

A GPZ más... az karakterisztikájában is kellemesen "ideges" a sportoláshoz...
Még azt mondom, hogy az F-es GS is csak kinézetében pályára való...valahogy nem kívánja az ottani létet.

Az azonban szóljon a kis GS melett, hogy piszkosul le lehet dönteni, ergo relatív nagy kanyarsebességet lehet vele elérni... gondolja ezt az eszem...