ha röhögve azt mondod ,,,há az én motorom ilyen,,,de szeretem,,,akkor most ez az egész nincs....szerinted az én GSRemet nem nézte le a nagymenő gixi 750eses?hm...de aztán meg oda tettem magam egy közös guruláshoz és csak kamillázott,,,mad jó haverságban elváltunk,,,,csak tudtam kezelni a helyzetet,,,na ez az ami neked nem ment
LFP-ben ízig-vérig motoros mindenki,,,de nagyon ,nekem elhiheted....csak ök/mi/én így adjuk elő,,,de magunk miat és mi is életformaként fogjuk fel,,,azért mert trágárúl beszélünk még nem jelenti azt hogy nem egy életformát képviselünk,,,,,,,van összetartás,de nincs felszineskedés,,,ezt viszom nekem hid el,,,,és jól van az úgy és működik...csak neked ezért tűnik nagyképűnek
rizskályha tee nem rizsrakéta.hogy ti milyen idegbeteg fiucskák vagytok valóban.ezt nem hittem el de valóban tapasztalom.jó lenne kitalálni ki is fikázta a gs 500-at és hápisápinak szólnék hogy óvatosan a testtel én nem sértegettem senkit.
és hogy én is szóljak valamit a motorozásról amely a rizskályhámat érinti:50000km van benne,ami folyamatos bántással került bele.decemberben vettem 2004 ben.márciusban 4800 km volt benne.attól hogy nektek más,kisebb kategóriás motorotok van még legkevésbé sem vagytok lenézve,nem is értem honnan vettétek.kicsit merevek vagytok ,lazitsatok.viszont részetekről elég sok fikázást olvastam az elmúlt egy nap alatt.mert nekünk rizskályhánk van....most akkor ki is a rosszindulatú?
Légyszives ezt ne! Itt ezt nem szokás! És kezdhettek rám is ...-zni, leszarom Utálom, amikor a motorosok sértegetik és csesztetik egymást! Nem kell a feszkó (kár hogy már nem lehet piros betűkkel írni... vagy csak én nem tudok?)
kykee! Édes állat a tarisznyarák Örülök,hogy minden okés már Veled...
Próbáltam volna elkerülni a személyeskedést, de úgy fest megvan az ing gazdája.
Jeleztem volt, hogy a vicc akkor jó, ha többen értik. Ezt a humort nem tudom értékelni.
Uram bocsá' hadd ne az én bajom legyen, hogy a sz@r humort fikázásnak vettem. Valószínű, hogy semmi ilyesmi szándék nem volt benne... már biztos vagyok benne, sőt kapisgálom, sőt kezdem érzékelni, hogy mindent elsöprő vicc esett le későn az agyamnak. Legközelebb ígérem, teli pofával fogok mosolyogni, amikor ilyen viccel találom magam szemben. Fel is véstem a jegyzetek közé, hogy felismerjem a jó humort.
A mi szemétdombunkon, hadd ne én kussoljak... odaát, meg azt hiszem még nem tettem.
Én nem azt mondtam, hogy attól motoros valaki, hogy mennyit motorozik egy évben!
A motoros attól motoros, hogy annak érzi magát és úgy viselkedik! ! ! !
A hangsúly az úgy viselkedik-en van! Úgyanis szerintem motoros motorost nem bánt!
Lehet, hogy egy kicsit túlreagáltam a dolgot, de kibaszta a biztosítékot a "lenézés" ! ! !
ki a fasz fikázott téged és a Gs 500-at Te idegroncs?ha pedig nem érted a viccet akkor figyelj csendben és lehet hogy tanulsz valamit...
bár szerintem Neked már nehéz lesz tanulni te nagyonájnstájn..
Nem ugattam,,,írtam.....elég szomorú,hogy Te ezt hiszed,hogy nekem ciki ide beírni....tévedsz,,,,,,továbbra is tudunk értelmes gondolatot váltani,,,,,viszont nekem az LFP-ben jött be a számításom,mert olyan hülyék vannak mint én és ezért nem kapok a fejemre,mint ahogy régebben volt egy két topicban....
Én továbbra is maradok tisztelettel,,,,sosem fogok itt senkit sértegetni,,,ott úgy beszélek és azokkal,,,,de tudom,hogy másholmi hogy megy...bár nem szoktam lesni más topicokat,,,,az LFP-ből senkért nem tudok felelőségget vállani,,,,,,ide is beköszöngetek néha,,,,,,,én csak arra próbáltam rávilágitani Hápigst,hogy nem azért motoros valaki ,mert állandóan megy,,,és nem is nagyképüsködésből motorozik valaki,,,az éremnek két oldala van,,,,lehet ami krézi barátom tesz vagy mondd vagy ahogy épp motorozik az Hápigsnak nagyképű,,,én meg csak röhögök ha valaki ilyen,,,,,mindenki máshogy van kódolva......
Szeressük egymást és motorozzon mindenki sokat....
Köszönöm ,hogy örülsz az egészségemnek,,,,,,remélem ti jól vagytok,,,,
OK, akkor azok 3mm-es LED-ek lesznek... Szerintem legalább 5mm-es kellene helyettük (vagy nagyobb), persze nagy fényerejű. Lefotózod majd nekem? Vizuális alkat vagyok...
Most csak hozzád. Az előző hozzászólás szellemében... nehogy már azzal kezdődjön, hogy a "szemét visszaütött". Az LFP-ből jött a genny jelen állás szerint...
Majd amikor átballag valaki és ugat, akkor lehet mellé állni az unatkozó barátoknak.
Ezt tudhatnád jól, mert egy időben nem volt ciki ide olvasni neked sem, sőt még talán váltottunk is értelmesen gondolatot...
asszem 2,5ös a luka. Egy kb tíz centis vezetékcsatornába van applikálva. Ennek a belsejében vannak sorba kötve (forrasztva), és egy 50 ohmos előtétellenállás is van.
Hazaértem, gondoltam olvasgatok... elkezdtem és abbahagytam, átlapoztam az adok-kapok részt. Semmi értelmét nem láttam, hogy egy lerágott csontot marcangoljak tovább... ha elolvasnám az érveket, és ellenérveket nagyon komoly dejavu érzésem lenne. Minden fél évben jönnek "bekukkantók", aztán indul a kivagyiság és a meddő hülyeség.
Hápival egyet értek! Maximálisan. A betérőkkel is egyet értek. A világ sokszínűségével is, sőt kedvelem is. Hápit ismerem, a betérőket nem. Így maradok elfogult és hajlamos az általánosításra!
DE: azt lássa már tisztán a mélyen tisztelt 2:04-2:05-2:06-2:07-es társaság, hogy nem mindenki ülhet olyan motorra, ami a szíve vágya. Én kérek elnézést, hogy GS 500-asom van... A büdös picsáért kell fikázni a "kispénzűt", a máshogy motorozót, amikor úgyis intünk egymásnak az úton!?
Lehet, hogy egyszer valaki innen ad majd egy gyertyakulcsot, amikor döglik az "erőgép" az út mellett, és lehet, hogy egy robogós fog segíteni, ha nekem van bajom a fojtatlan bivaly erős GS-emmel.
És valóban, én is a lelkemre vettem, hogy a szeretett kétkerekű fikázva volt provokáló szándékkal... ez f@szság emberek! Nem kicsi! De jó humor... valakinek... most az ing vagy marad a vállfán, vagy felvételre kerül többek által. Én speciel nem szarok a tányérotokba... ezt elvárnám visszafelé is.
Soha ne felejtsét el, hogy tizenpáréve milyen motorral és autóval jártatok! Én sem felejtem...
Nyúlra nem GSR-rel megyünk!
Látod, még ezt sem tudtad! Hát milyen motoros vagy Te?
Mindenesetre örülök, hogy már jól vagy.
De a véleményem hadd mondjam el most már én is.
Asszem a dolognak nem a motoros, hanem az emberi oldalával van gond. Okés, ti ilyenek vagytok az LFP-ben. De mi nem, és nem ezt szoktuk meg, hogy valaki pártgyerek idejön, és beszól a motorkáinkra. Alaphelyzetnek ismertem én eddig, hogy motoros nem ócsárolja a másik gépét. Ez az íratlan törvény lett semmibe véve. Elég pimasz, nagyarcú módon.
Kb ennyi.
OK. Mekkora LED-eket raktál be (?mm átmérő) és hogyan (fúrtad, ragasztottad, hegesztetted)? Csak azért, mert olyanokkal és úgy tervezem én is, hogy egyszerű legyen a csere.
Hidd el, elhisszük. Én legalábbis teljesen. De itt is van értékrend. Más, és ugyanannyira nem felszínes... Ennyi csak és PONT a végén.
és hogy én is szóljak valamit a motorozásról amely a rizskályhámat érinti:50000km van benne,ami folyamatos bántással került bele.decemberben vettem 2004 ben.márciusban 4800 km volt benne.attól hogy nektek más,kisebb kategóriás motorotok van még legkevésbé sem vagytok lenézve,nem is értem honnan vettétek.kicsit merevek vagytok ,lazitsatok.viszont részetekről elég sok fikázást olvastam az elmúlt egy nap alatt.mert nekünk rizskályhánk van....most akkor ki is a rosszindulatú?
kykee! Édes állat a tarisznyarák Örülök,hogy minden okés már Veled...
Jeleztem volt, hogy a vicc akkor jó, ha többen értik. Ezt a humort nem tudom értékelni.
Uram bocsá' hadd ne az én bajom legyen, hogy a sz@r humort fikázásnak vettem. Valószínű, hogy semmi ilyesmi szándék nem volt benne... már biztos vagyok benne, sőt kapisgálom, sőt kezdem érzékelni, hogy mindent elsöprő vicc esett le későn az agyamnak. Legközelebb ígérem, teli pofával fogok mosolyogni, amikor ilyen viccel találom magam szemben. Fel is véstem a jegyzetek közé, hogy felismerjem a jó humort.
A mi szemétdombunkon, hadd ne én kussoljak... odaát, meg azt hiszem még nem tettem.
Én nem személyeskedtem és ha tettem is nem ilyen hangnemben!
Személy szerint nem én lettem lefikázva, hanem ide beírt valaki egy igencsak rosszindulatú, gúnyos megjegyzést, és ez nem tetszett!
A motoros attól motoros, hogy annak érzi magát és úgy viselkedik! ! ! !
A hangsúly az úgy viselkedik-en van! Úgyanis szerintem motoros motorost nem bánt!
Lehet, hogy egy kicsit túlreagáltam a dolgot, de kibaszta a biztosítékot a "lenézés" ! ! !
bár szerintem Neked már nehéz lesz tanulni te nagyonájnstájn..
Szeressük egymást és motorozzon mindenki sokat....
Köszönöm ,hogy örülsz az egészségemnek,,,,,,remélem ti jól vagytok,,,,
Most csak hozzád. Az előző hozzászólás szellemében... nehogy már azzal kezdődjön, hogy a "szemét visszaütött". Az LFP-ből jött a genny jelen állás szerint...
Majd amikor átballag valaki és ugat, akkor lehet mellé állni az unatkozó barátoknak.
Ezt tudhatnád jól, mert egy időben nem volt ciki ide olvasni neked sem, sőt még talán váltottunk is értelmesen gondolatot...
Nem nagyképüsködni akartam, távol áll tőlem!
Az előző hsz.-ban már leírtam.
Az életben nem motoroztam a ringen nem tudom mit jelent a 2:07 biztos nagyon jó, gatula hozzá.
Ha te is motoros vagy akkor azt áruld el, hogy miért kell gonoszkodni egy másik motorossal?
Hazaértem, gondoltam olvasgatok... elkezdtem és abbahagytam, átlapoztam az adok-kapok részt. Semmi értelmét nem láttam, hogy egy lerágott csontot marcangoljak tovább... ha elolvasnám az érveket, és ellenérveket nagyon komoly dejavu érzésem lenne. Minden fél évben jönnek "bekukkantók", aztán indul a kivagyiság és a meddő hülyeség.
Hápival egyet értek! Maximálisan. A betérőkkel is egyet értek. A világ sokszínűségével is, sőt kedvelem is. Hápit ismerem, a betérőket nem. Így maradok elfogult és hajlamos az általánosításra!
DE: azt lássa már tisztán a mélyen tisztelt 2:04-2:05-2:06-2:07-es társaság, hogy nem mindenki ülhet olyan motorra, ami a szíve vágya. Én kérek elnézést, hogy GS 500-asom van... A büdös picsáért kell fikázni a "kispénzűt", a máshogy motorozót, amikor úgyis intünk egymásnak az úton!?
Lehet, hogy egyszer valaki innen ad majd egy gyertyakulcsot, amikor döglik az "erőgép" az út mellett, és lehet, hogy egy robogós fog segíteni, ha nekem van bajom a fojtatlan bivaly erős GS-emmel.
És valóban, én is a lelkemre vettem, hogy a szeretett kétkerekű fikázva volt provokáló szándékkal... ez f@szság emberek! Nem kicsi! De jó humor... valakinek... most az ing vagy marad a vállfán, vagy felvételre kerül többek által. Én speciel nem szarok a tányérotokba... ezt elvárnám visszafelé is.
Soha ne felejtsét el, hogy tizenpáréve milyen motorral és autóval jártatok! Én sem felejtem...
Látod, még ezt sem tudtad! Hát milyen motoros vagy Te?
Mindenesetre örülök, hogy már jól vagy.
De a véleményem hadd mondjam el most már én is.
Asszem a dolognak nem a motoros, hanem az emberi oldalával van gond. Okés, ti ilyenek vagytok az LFP-ben. De mi nem, és nem ezt szoktuk meg, hogy valaki pártgyerek idejön, és beszól a motorkáinkra. Alaphelyzetnek ismertem én eddig, hogy motoros nem ócsárolja a másik gépét. Ez az íratlan törvény lett semmibe véve. Elég pimasz, nagyarcú módon.
Kb ennyi.