Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze, hiszen Én voltam!
Majd le vitte tőle a fejemet a szél!
erre nem jöttünk rá.de ugy lesz ahogy Zema mondta:valszeg a guminyomással kell kezdeni valamit
Lehet, de csak a kéket!
szerintem csak a te vagdalózásod tartsd feleslegesnek ugyanis az enyémet nem találom ,pedig végignéztem most két napot itten-e
De most akkor lehet fojtani?
Minden nap szétverek egykét embert
Gyertek minden nap, de csak akkor, ha mindenki emberi stílusban adja elő magát és normálisan beszélgetünk. Akkor akármikor örülünk nektek
A sört ki hozza?
Látom, le is kellett majdnem tekernem a fényt a monitoron, mert árnyékot vetettem a falra!
hozom.....
Krézi,Pred,Orosz,Rammstein,Luki,
Kedves CrazyJoe!
Ezt a kis elmult napi szösszenetet teljessen fölöslegesnek tartom!
Úgy gondolom, hogy semmi értelme a vagdalkozásnak, soha senkit nem bántottam azért, mert más, jobb, rosszabb, erősebb vagy gyengébb gébe van. A báttyámnak van egy Busája meg egy Benelli Tornadoja mégsem szoktunk összeakaszkodni.

Zárjuk le, veled és mindenkive és pont.

Ha elmegyünk egymás mellett ugyis intünk.
Abból egy az enyém...
Az első képen is látod a fényerőt?
Naakkor már edzés alatt vagy,,,jövünk minden nap,,,,,,műbalhéééé,wáááááááááááá
Nem ,csak hirtelen nem tudtam miért lambadázik alattam a sólyom !
Látod, a busa ezek szerint rosszabb, mint a GS. Itt van jó pár db, de az utóbbi egy évben össz nem volt 2 defekt.
elmaradtál mögötte mi?mint egy nagyobb összeg,,,,,,,,te ne szarakodj egy choppenessel,,,mert rák jön a HD társaság
Veled le! És hozd négy barátod, aki bemelegített!
Szétverlek!
Persze, csúnya lenne, ha nem védenénk meg egymást, akit ismerünk és szeretünk! Csak nem vagyok ehhez a hanghoz hozzászokva a fórumban. Ennyi
Amit látni akartam, azt látom! Köszi
Amikor lomtalanítanak a városban, akkor szoktam rendszeresen bepipálni... a gyűjtögetők ugyanis szépen el is szórják, amit összeszedtek a házak elöl...
Nem lett nagy gáz?
Dorcsika milla puszka,,,,,nem itt,de megvédem magam,meg az LFP-t,ahogy ti is ezt teszitek....semmi gond,,,,,,holnap erre már senki nem emlékszik,csak tudni kell kezelni,,,,,,leboxoljuk?
Szasztok!
Én viszont idegroncs vagyok ,mert már megint kaptam egy defektet
Az enyémet a csopperpopperes nézte le.
de mi nem váltunk el barátságban...