Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szóval hogyan kell lefojtani hogy ne legyen ennyi power?
Balatoncsicsón a hegy (-domb) oldalában van az egyik ismerősömnek nyaralója. Voltunk ott párszor, gyönyörű a kilátás a tengerre!
Ma nagyon nagy élményben volt részem, gondoltam megosztom veletek: Szentendrén sétálgattunk délután... Egyik utcában gyönyörű kapu tárva-nyitva, szép, felújított ház. Sokat sejtető tábla, "Lámpa múzeum". Óvatosan bemerészkedtünk, mert a csalogató tábla ellenére kihalt volt minden. Végül beosontunk a nyitott ajtón át a házba és elámultunk: Kánaán a Luszter-lámpákból! Egy hobbigyűjtő gyűjteménye, amit bármelyik múzeum megirigyelhetne. Igényes, szép darabok, gyönyörű környezet. A tulaj néha benéz a házhoz, és beenged turistákat, hogy megnézhessék, amúgy nincs nyitva! Kb 300 különlegesebbnél különlegesebb lámpa volt. Sajnos szuvenírbe nem kaptunk, de így csodás élmény volt!
7500 + 1700 postaköltség jó ár a Kis plexiért? Ez itten:
http://www.motostyling.hu/a3/n...
Esetleg nincs valaki, aki arra lakik és a városba/XI.ker-be/Budaörsre gyakran jár és elhozná?
Meghívom egy sörre
Mi mindenre jó a doboz,többek között.
Ennél rosszabb,ha topban és kilógó tangával
ültetik fel az utast,egy "bizonyos tipusú" motorra.
Hétvégén Pesten láttam párat,igaz a motor tipusát megnem mondanám,de a tangesz fehér volt.
Ez nagyon vicces, sajnos ...
Nem akarok utas lenni!
Elhagyta az utasát egy motoros vasárnap délután Budapesten, a Szentendrei úton - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Kalyó László a történtekkel kapcsolatban elmondta: a fővárosból kifelé haladó motoros előzésbe kezdett, utasa azonban rosszul kapaszkodott, és leesett a járműről.

A pórul járt utas csak könnyebb sérüléseket szenvedett.
Kicsi Kacsa tetszik a video?
Most már tényleg olyan mintha TE motoroznál!
Vagy van!
Ott voltam, akkor van!
Jó van na, elbaltáztam.
A probléma abból adódik, hogy csak 100 mB-t enged feltenni, Most tömöriteni fogok...
Van vagy 4mp.
Te ZsÉ!
Ami a videón van azt még egy olyan ember is megcsinálja aki soha nem ült motoron, mint pl. ÉN!
Nincs is Balatoncsicsó! Vagy van?
Tettem fel egy vidit az adatlapomra. Tegnap csináltam, nem semmi a srác!
Állat!
Ma meg mocival, Balatoncsicsón! 295 km lett a vége.
Tegnap, rendőrnapon motor nélkül, motoron!
háááát az úúgy volt... szóval a sátras, a horvátok tüzet csináltak a sátraktól nem messze, és végül beledobtak egy dezodort vagy valami hasonlót, ami persze felrobban, majd átszállt a sátorra, ami viszont kigyulladt... ez kb hajnalban volt.
a baleset pedig olyan volt, hogy talán a csávó összeveszett a csajjával, felbaszódott és elindult de nem állt meg a stoppnál, csak szurta neki, és ott meg jött autó, és frontálisan ütköztek, első villa, kerék valahová elszállt, motor tropa, csávó halott. valami 250es chopper volt. de arról már inkább nem készitettem fotót...
Hol,és mi történt?
Elmeséled?
JEEEEEE:-))))

Hamarosan megnyithatjátok a DL FANKLUB-ot is:-))))
Nem Én csináltattam hanem Bex....Én csak örököltem tőle:-)
huhh, hazaértem, 222km :), átestünk egy berugós, sátorfelrobbanós, halálosmotorosbalesetes motorostalálkozón

ááh, beteg vagyok
Igyexem
bepadkáztak vele

első villa + kerék csere