Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Énnemtom De Te bogarászod a netet mindigállandóan
Lehet akkor, hogy Blue a tettes?
Itt most volt egy pár perces jeges-havas valami.
Igyekszem. Motor, pipa. Idő, pipa. Benya, pipa. A Jó Isten, meg még nem nyilatkozott.
Szia Api!
Sárkányt kellett volna ma eregetni!
Erre is olyan szél fújt, Azt hittem maga az Ördög incselkedik!
Jóvan na.
Egyébként kevesen tudják, de van a hajam alatt egy ACME felirat. Én vagyok az ACME féle eltűnős-feltűnős tinta humanizált változata.
Höhö. Hol keressek vajh?
Keressél nekem matricát a buksimra, mert ahol sikerült földhözvágni, oda tennék valamit. Köszi
Hol a jóistenbe voltál mostig?
Megbocsájtást csak és kizárólag az évadnyitón való részvétellel nyerhetsz.
Helyes!

Üdv néked H(udini)Bali!
Ez már biztos? Hogy pünkösdkor is esni fog a hó?
A szél tudja...
Ahogy "pünkösd hava" is, hogy mikor ('-ra') essen!
Igen láttam, és a terveim között szerepel. Egy egész családi szülinapi party-t tetettem át vasárnapra, hogy ott lehessek. Ha a föntiek is úgy akarják, akkor ott leszek.
Április 4-éig eljutottál? Ott találkozunk! Kötelező program
SZÉPJÓNAPOTMINDENKINEK!

Sokáig vaciláltam, hogy idemerjemedugnieafejemet, hiszen jól eltűntem. De már nagyon hiányzik a csapat, úgyhogy: SZIASZTOK! Olvasgattam egy keveset, látom vannak újak is, tehát üdv nekik is.
Már a szelek sem a régiek
tavaaaaaszt! na jó, holnap kapsz majd virtuális puszikat...
Hát a "FENE"!
"Adjunk neki ..."

Fene a piszkos fantáziámat
A böjti szelek... de honnan tudják, hogy mikor kell fújni? Hiszen Húsvét mindig máskor van... így a böjt is...

Adjunk neki
Legyél szíves intézkedni a tavaszól, a melegről és a napfényről adduramistenderögtön. utána költözködhetsz, pakolhatsz.....
Hozz előbb meleget, mert ilyen szélben költözni sem jó, elfújja a szél a ruhákat és a szekrényeket Naaaaa, lécciiiii
Hú, sok lett az "Azért"... bocs, a vér most a pocakban dolgozik.
Itt felváltva esik (néha szakad) a hó és ragyog a Nap! De a moci eresz alatt várja a nap végét. Azért reggel jól meglökdösött párszor a szél. Azért az igazi tavaszt én is várom már...