Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen!
Affenébe! Már megint?!
vagy épp ilyen nagynak
ahonnét a dolgok ilyen kicsinek látszanak
Üdv! Na hol jártam ma?
széééépő moci!
DAWNTEZ keress meg legyszives!
Varosi motoros vagyok, mindenkeppen erdekel az ajanlatod, foleg hogy a tobbiek is a te gepedet ajanlottak.
Het vegeig Svajcban vagyok, dobj meg legyszi egy levellel es egyeztessunk le egy talit: jegember kukac freemail pont hu.
Koszi
a
yes

67.000km
3 év, 3 hónap, 8 nap
motoros műsor
na jó de az 450-es!
"abban még volt anyag" igaz Teddymac? kormánycsapágy, miegyebek...
azért nem elég az oldalanként egy, mert lehet, hogy az első és a hátsó izzóknak külön kivezetései vannak a reléből (ami már bőven több, mint relé, igazábol villogtató autómatika vagy mi a lószr) szóval én minden izzóhoz tennék egyet-egyet.

Ja echo TV-- nézni fogjuk. Mi lesz benne? valami infó?
...67000..hm amikor vettem is több volt benne. lassan átfordul az óra... mire eladom lesz egy óraszerint keveset futott motorom.
A 90000 az derék!
Eddig Blue GS-e volt az igazoltan legtöbbet futott. Mennyi is? 67000? Majd megmondja...
A mulatós képed miatt így látatlanban is cimbi vagy! ( Állítolag nem is szeretem a jagert, csak mindíg azt itatnak velem )
üdv!
Gondoltam már hozzászólok ehhez az olajos témához, mert nem hiszem hogy van 90ezret futott gs-el tapasztalatotok. Nos ilyen futásteljesítmény mellett sem eszik többet 3-4dl/1000km-enként. Ami ennél jelentősen többet eszik az nem normális sztem.
Nem ke' félned... csak...

Majd jól megmerénylem, ha rettegésben tart!
Maci!

láttod!
be vagyok fenyítve.......
Most azt nem tudom, hogy mennyire kellene félnem:-)
Echo tv 22.30h motoros műsor 1. adás
Értem, egyik lábát a pozitiv vezetékre a másikat a negativ vezetékre kell tenni, akarom mondani forrasztani, szerintem egy is elég oldalanként, de majd beszámolok a fejleményekről.
pontosan!

Az tény, hogy a hang elég hatásos Erikénél.......így csak a kemény csávók folytatnák a pakolást.

Az tuti, hogy a biztonságosabb verzió az a láncolás.....vagy LEBETONOZÁS:-)
Üdv.Pont ezért gondoltam a riasztós verziora.
Elvileg ezek tudják azt ha megmozditják akkor beriaszt.
Persze ettől még mindig fel lehet pakoni egy teher autora.
Szégyenlem is magam.
ÁÁ nem:-)))