DAWNTEZ keress meg legyszives!
Varosi motoros vagyok, mindenkeppen erdekel az ajanlatod, foleg hogy a tobbiek is a te gepedet ajanlottak.
Het vegeig Svajcban vagyok, dobj meg legyszi egy levellel es egyeztessunk le egy talit: jegember kukac freemail pont hu.
Koszi
a
azért nem elég az oldalanként egy, mert lehet, hogy az első és a hátsó izzóknak külön kivezetései vannak a reléből (ami már bőven több, mint relé, igazábol villogtató autómatika vagy mi a lószr) szóval én minden izzóhoz tennék egyet-egyet.
Ja echo TV-- nézni fogjuk. Mi lesz benne? valami infó?
üdv!
Gondoltam már hozzászólok ehhez az olajos témához, mert nem hiszem hogy van 90ezret futott gs-el tapasztalatotok. Nos ilyen futásteljesítmény mellett sem eszik többet 3-4dl/1000km-enként. Ami ennél jelentősen többet eszik az nem normális sztem.
Értem, egyik lábát a pozitiv vezetékre a másikat a negativ vezetékre kell tenni, akarom mondani forrasztani, szerintem egy is elég oldalanként, de majd beszámolok a fejleményekről.
Üdv.Pont ezért gondoltam a riasztós verziora.
Elvileg ezek tudják azt ha megmozditják akkor beriaszt.
Persze ettől még mindig fel lehet pakoni egy teher autora.
Varosi motoros vagyok, mindenkeppen erdekel az ajanlatod, foleg hogy a tobbiek is a te gepedet ajanlottak.
Het vegeig Svajcban vagyok, dobj meg legyszi egy levellel es egyeztessunk le egy talit: jegember kukac freemail pont hu.
Koszi
a
67.000km
3 év, 3 hónap, 8 nap
"abban még volt anyag" igaz Teddymac? kormánycsapágy, miegyebek...
Ja echo TV-- nézni fogjuk. Mi lesz benne? valami infó?
Eddig Blue GS-e volt az igazoltan legtöbbet futott. Mennyi is? 67000? Majd megmondja...
Gondoltam már hozzászólok ehhez az olajos témához, mert nem hiszem hogy van 90ezret futott gs-el tapasztalatotok. Nos ilyen futásteljesítmény mellett sem eszik többet 3-4dl/1000km-enként. Ami ennél jelentősen többet eszik az nem normális sztem.
Majd jól megmerénylem, ha rettegésben tart!
láttod!
be vagyok fenyítve.......
Most azt nem tudom, hogy mennyire kellene félnem:-)
Az tény, hogy a hang elég hatásos Erikénél.......így csak a kemény csávók folytatnák a pakolást.
Az tuti, hogy a biztonságosabb verzió az a láncolás.....vagy LEBETONOZÁS:-)
Elvileg ezek tudják azt ha megmozditják akkor beriaszt.
Persze ettől még mindig fel lehet pakoni egy teher autora.