Cicek, öregszel? Ez tényleg rossz volt
Mire lehet nyomtatni pillangót, vagyis leginkább hol kapok olyan matrica-papírt? Vagy veszek festéket, és Te felapplikálod rá?
Nem a plexi karcolja, hanem a por, ami a plexi és a sapka közé kerül .
Amúgy meg simán meg lehet oldani, a "derékszöget" is, csak kell hozzá megfelelő anyag, vagyis festék, ami nem eszi meg a sityakot... Valami alkoholos (?) bázisú dekorfilc, mert ezek szerint a nitrós nem jó, a körömlakk is az ugyanis . Bár a Nitro bukósisak lehet elviseli a nitrós festéket ...
Ezderosszvoooolt
No, képaláírás, kép fölé
A plexi fölött, a baloldalon vagy egy csúúúúnya karc! Azt, hogy a plexi miért karcolja, azt sem vágom, de mindegy.
A másik hátul, a fecskefarkon van, ez a nehezebb dió... Mert ugye ottan derékszög van
Gondoltam arra, hogy a pillangót egy látható színben, matricaként felapplikálni előre. De hátra tippem sincs!
Üdv!
Tegnap:
a., vagy menstruált,
b., vagy előjött a tinikori hisztije,
c., vagy már klimaxolt,
d., vagy ideért Teddy mőőőrfíííjeeee,
e., vagy megijedt Jégembertől,
DE HOGY NŐBŐL VAN! az biztos!
Ponyva nélkül éjszakázott (büntiből)!
és mára MEGGYÓGYULT! vagy észhez tért!
Oldalidom leszed. A relé előtti bizti nincs kimenve, csati oxidos. Kontakt spray.
Önindító kiszed, másik akkun kipróbál, megy.
Mindent visszarak, indít, megy!
Jutalmul kapott egy új H4-et előre! Így most : "Szép a szeme, arca csupa......"
Jégember: Ha holnap, és holnapután reggel is elindul, akár szombaton járhatsz is erre!
Mekkora, hol található, milyen jellegű, és milyen mértékű a sérülés? Igazából az lenne a legcélravezetőbb, ha lefotóznád és idetennéd képileg prezentálva ...
Mert így nem van ötletem látatlanban.
Szerintem igen, mert folyamatosan zárolja azóta, amióta betettem az állományba. Csak a mai szerkesztésbe már nem fért bele, de azt mondta, valamelyik nap le fogják hozni, majd figyelem .
A tiédet aztatot odaadom majd neked a pillangóval együtt, azt holnap megcsinálom - remélem. Buzgok alkotásilag, szerintem lesz ebből még néhány firka előbb-utóbb .
A gonosz tündérnek mi lészen a sorsa? Nemtom... Lehet kiszorítja a virágot .
Piros-fekete-narancssárga színekkel, és denevérszárnnyal, hegyes füllel, hosszú körömmel, szürkés bőrrel . Tehát az ellentéte a már késznek ... És valszeg neked nem teccene ponty ezért...
Mire lehet nyomtatni pillangót, vagyis leginkább hol kapok olyan matrica-papírt? Vagy veszek festéket, és Te felapplikálod rá?