Erre:
"Tudom, hogy nincs bennem semmi különös. Az átlagemberek átlagéletét élem. Nem alkottam semmi emlékezetest, nevem hamarosan homályba vész, de tiszta szívből, igaz szerelemmel szerettem valakit, és ez nekem teljesen elég."
Bírja biza:-)
Igaz eddig nincs nagy túratapasztalata, de az meglesz:-)
Miért?
Mert Ő jelenleg is jobban kész van, mint Én, hogy mikor lesz MÁR JÓ IDŐŐŐŐŐ:-)
a TANK jelenleg is félig tele:-)
De mivel 32 vagyok ÁLLÍTHATOM, hogy VAN ÉLET 30 felett is:-)
Sőt!
Szokták mondani hogy a legszebb kor most jön:-)
Belegondolva pedig?
Túl vagyok egy olyan cikluson amin a kortárasim még csak most kezdenek el gondolkodni......vagyis KINEK lesz ÉLET a következő 10 év?
Aláírom a tapasztalást........
A kérdés, hogy ki-hogy értelmezi.
Én specc mindig is a probálkozó típus voltam, vagyok.....és tapasztalást arra használom fel, hogy a jővőben mire kell jobban figyelni és mit nem szabad elkövetni.
De azért mert 1-2-3-4 nőben csalódtam akkor az összes többiről alapban ezt feltételezzem?
Ahogy Marcsim mondja: A POHÁR MINDIG FÉLIG TELE VAN! És nem félig üres.
Egész életemben porszivóztam, de mindig elfogyot a zsák........hosszú idő után végre nyertem 1 millió porzsákot:-)
No így már neked is romantikus a gondolat?:-)
Kicsi volt a szundi éjjel, és holnap hajnalban ismét ébresztő, csak most meló miatt:-(
Álmodozatok Bikerek:-)
Szombat-vasárnap esőmentes 14-15 fokot jósolnak:-)!
Gyorsan pézsét nekem!
Kaptam egy ingyen belépőt.........
Tavaly ha jól emlékszem Biri kapta meg......
2 éve a nyert mozibelépőt Beard nyerte meg tőlem....
Idén már magamra használnám:-)
A felkelést pedig nem nagyon kell magyarázni
The Notebook
Van kiért felébredni.......ha esik, ha fúj a viharos szél, ha jegesek az útak.......Ő mindig ott van.
Pont neked magyarázam ezt Dorcsellllám:-)
Azon kívül, hogy Cicek kidolgoztatja a belemet?
"Tudom, hogy nincs bennem semmi különös. Az átlagemberek átlagéletét élem. Nem alkottam semmi emlékezetest, nevem hamarosan homályba vész, de tiszta szívből, igaz szerelemmel szerettem valakit, és ez nekem teljesen elég."
Igaz eddig nincs nagy túratapasztalata, de az meglesz:-)
Miért?
Mert Ő jelenleg is jobban kész van, mint Én, hogy mikor lesz MÁR JÓ IDŐŐŐŐŐ:-)
De mivel 32 vagyok ÁLLÍTHATOM, hogy VAN ÉLET 30 felett is:-)
Sőt!
Szokták mondani hogy a legszebb kor most jön:-)
Belegondolva pedig?
Túl vagyok egy olyan cikluson amin a kortárasim még csak most kezdenek el gondolkodni......vagyis KINEK lesz ÉLET a következő 10 év?
De hogy motorozzunk is:-)
Vasárnap KIÁLLÍTÁS:-)
Ez pedig a HOLNAP
Aláírom a tapasztalást........
A kérdés, hogy ki-hogy értelmezi.
Én specc mindig is a probálkozó típus voltam, vagyok.....és tapasztalást arra használom fel, hogy a jővőben mire kell jobban figyelni és mit nem szabad elkövetni.
De azért mert 1-2-3-4 nőben csalódtam akkor az összes többiről alapban ezt feltételezzem?
Ahogy Marcsim mondja: A POHÁR MINDIG FÉLIG TELE VAN! És nem félig üres.