Igen, a 2 kereklámpás, 750 cc, 2006. 6. havi asszem, garászban tartott, alig mentek vele... és hát valóban nehéz, "csak" cirka 50 kilóval nehezebb a GS-nél, de végülis nem tologatni akarom
Gyúrok vazze, hogy bírjam
Hmmm ...
A kereklámpásból van még 4000 km-es? Vagy az idomos 650-es banditra gondolsz? Bár mondjuk télleg mindkettő nehéz egy cseppet, Teddynek igaza van.
Naneeeee, figyi, hol?
Esküszöm mingyá moströgtönazonnal viszem oda én is .
Na de komolyan, tavaly ennyiért szórták ki a zsír új motorokat... 0 km-el. Szóval ezért csodálkozom erősen .
Figyi, nagyon jó állapotban van, kevés km-rel...
Tudom, hogy soknak tűnik, de mivel pont ennyiért számítanák be, ha másikat veszek, ezért úgy gondoltam megpróbálom magam értékesíteni
Hali !
Nah, csak nem ? Hajrá...
Csupán egy megjegyzés... Szerintem pöttyet sok lesz az a kilenc kiló, ha az első számjegyet fejjel lefelé fordítod: nagyjából annyiért mennek most .
Eladó a GS-F-em, ha valakit érdekel, kérlek szóljatok! Képeket találtok a profil oldalamon róla.
2006.10. havi, 13.000 km, Xenon fényszóróval, az irányára: 900,000.-Ft
Én csak ezt ismerem, de majd szétnézek. Vagy írok néhány jobbat .
Nah, motorzok haza . Holnap akkor jössz, amikor jössz, nem muszáj pont délre .
Pápá mindenki
ahham köszi az infót ! am tudnál nekem küldeni képet a gs ed ről és a matricák ról mert érdekelne a dolog ja és a lényeg lenne hogy van a tankon az (S) jel és az müanyak nekem meg az kellene :D kösszi előre is szeva
Ez a legeslegeslegeslegjobb könyve Imádom.
Meg ezt a kis gyűjteményt (best of) szoktam olvasgatni: http://www.fabyen.hu/
A könyvek miatt elég sokszor néztek már halál elmebetegnek a buszon/metrón
Neki olvastam egy irományát. Könnyesre röhögtem magam. Én annyi szinonimát a férfi nemi szervre így szépen összegyűjtve még nem láttam seholsenem . Jó, persze másra is emléxem, például a főhős valami fekete hajú ejdeszép, már nem fiatal, de mégis az pali volt, a hősnő meg valami cserfes kis bögyös vörös. A műremek címével kisegíthetne valaki .
Gyúrok vazze, hogy bírjam
A kereklámpásból van még 4000 km-es? Vagy az idomos 650-es banditra gondolsz? Bár mondjuk télleg mindkettő nehéz egy cseppet, Teddynek igaza van.
Aszittem lesz majd mit olvasnom, erre hótt csitt van.
Esküszöm mingyá moströgtönazonnal viszem oda én is .
Na de komolyan, tavaly ennyiért szórták ki a zsír új motorokat... 0 km-el. Szóval ezért csodálkozom erősen .
Tudom, hogy soknak tűnik, de mivel pont ennyiért számítanák be, ha másikat veszek, ezért úgy gondoltam megpróbálom magam értékesíteni
Nah, csak nem ? Hajrá...
Csupán egy megjegyzés... Szerintem pöttyet sok lesz az a kilenc kiló, ha az első számjegyet fejjel lefelé fordítod: nagyjából annyiért mennek most .
Találtam egy gyönyörű GSX-F 750-est alig 4000 km-rel
Eladó a GS-F-em, ha valakit érdekel, kérlek szóljatok! Képeket találtok a profil oldalamon róla.
2006.10. havi, 13.000 km, Xenon fényszóróval, az irányára: 900,000.-Ft
Mehetsz:-) Én elengedlek:-))))
Ja hogy nem Én fönök? Akkor is mehetsz:-)))
És a GS.....itt meg a BLUE_DEVIL felírat
Pusz, holnap menek majd
Nah, motorzok haza . Holnap akkor jössz, amikor jössz, nem muszáj pont délre .
Pápá mindenki
Meg ezt a kis gyűjteményt (best of) szoktam olvasgatni: http://www.fabyen.hu/
A könyvek miatt elég sokszor néztek már halál elmebetegnek a buszon/metrón