Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk ráfér egy kis ápolgatás, olajcsere na meg egy kis friss benzin...
Igen, a 2 kereklámpás, 750 cc, 2006. 6. havi asszem, garászban tartott, alig mentek vele... és hát valóban nehéz, "csak" cirka 50 kilóval nehezebb a GS-nél, de végülis nem tologatni akarom
Gyúrok vazze, hogy bírjam
Hmmm ...
A kereklámpásból van még 4000 km-es? Vagy az idomos 650-es banditra gondolsz? Bár mondjuk télleg mindkettő nehéz egy cseppet, Teddynek igaza van.
Namivan?
Aszittem lesz majd mit olvasnom, erre hótt csitt van.
Az szép! Picit nehéz, de pofás... a 4000 km, meg kifejezetten baráti, ha tényleg annyi!
Naneeeee, figyi, hol?
Esküszöm mingyá moströgtönazonnal viszem oda én is .
Na de komolyan, tavaly ennyiért szórták ki a zsír új motorokat... 0 km-el. Szóval ezért csodálkozom erősen .
Figyi, nagyon jó állapotban van, kevés km-rel...
Tudom, hogy soknak tűnik, de mivel pont ennyiért számítanák be, ha másikat veszek, ezért úgy gondoltam megpróbálom magam értékesíteni
huujeee, megvannak az uj gumijaim, kiváncsi leszek mit birnak majd... continental contigo
Hali !
Nah, csak nem ? Hajrá...
Csupán egy megjegyzés... Szerintem pöttyet sok lesz az a kilenc kiló, ha az első számjegyet fejjel lefelé fordítod: nagyjából annyiért mennek most .
Úgy, úgy szeretnék!
Találtam egy gyönyörű GSX-F 750-est alig 4000 km-rel
jóreggeltvietnááááám...
No, harapósabbra váltasz?
Hali Drágáim!

Eladó a GS-F-em, ha valakit érdekel, kérlek szóljatok! Képeket találtok a profil oldalamon róla.
2006.10. havi, 13.000 km, Xenon fényszóróval, az irányára: 900,000.-Ft
Lesz arra utam, legkésőbb a jövő héten. Körülnézek az emberünknél és mesélek. Majd drótolunk róla!
Docsikám:-)

Mehetsz:-) Én elengedlek:-))))
Ja hogy nem Én fönök? Akkor is mehetsz:-)))
Az Apriliám.....majdnem az összes felírat

És a GS.....itt meg a BLUE_DEVIL felírat
Oksa, majd megyek amikor megyek, és megbeszéljük a "szétnézeket"
Pusz, holnap menek majd
Én csak ezt ismerem, de majd szétnézek. Vagy írok néhány jobbat .
Nah, motorzok haza . Holnap akkor jössz, amikor jössz, nem muszáj pont délre .
Pápá mindenki
ahham köszi az infót ! am tudnál nekem küldeni képet a gs ed ről és a matricák ról mert érdekelne a dolog ja és a lényeg lenne hogy van a tankon az (S) jel és az müanyak nekem meg az kellene :D kösszi előre is szeva
Ez a legeslegeslegeslegjobb könyve Imádom.
Meg ezt a kis gyűjteményt (best of) szoktam olvasgatni: http://www.fabyen.hu/
A könyvek miatt elég sokszor néztek már halál elmebetegnek a buszon/metrón
De, most már beugrott, meg közben utána is néztem .
Imádom a könyveit! Az meg, amit olvastál, nem az Álmok Tengere?
Neki olvastam egy irományát. Könnyesre röhögtem magam. Én annyi szinonimát a férfi nemi szervre így szépen összegyűjtve még nem láttam seholsenem . Jó, persze másra is emléxem, például a főhős valami fekete hajú ejdeszép, már nem fiatal, de mégis az pali volt, a hősnő meg valami cserfes kis bögyös vörös. A műremek címével kisegíthetne valaki .
Mint a Fable néni?